Tikrai po nesėkmių verta pailsėti. Atsigauni ir grįžta noras vėl kažką bandyt bei viltis, kad sekantį kartą jau tikrai...
Mes nesėkmės atveju irgi kur nors lėksim iš namų, verta aplinką pakeist.l
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 27, 14:43)
Mes nesėkmės atveju irgi kur nors lėksim iš namų, verta aplinką pakeist.l
labai laukau visas galūnes, kad tik netektų jums į jokią kelionę važiuoti.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 14:46)
labai laukau visas galūnes, kad tik netektų jums į jokią kelionę važiuoti.
Duok Dieve. Bet jei ką, gal net Druskininkuose susitiksim
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 27, 14:54)
Duok Dieve. Bet jei ką, gal net Druskininkuose susitiksim
gal ir susitiksim. nors aš dabar taip sumąsčiau, kad į Druskininkus rimtiems gydymams važiuosiu prieš pat kitą IVF'ą.
o šiaip tai labai pavargau galvoti ir svarstyti, dėl ko vis nepavyksta, ką ne taip darom. tad gydytojai tiesiai šviesiai pasakysiu, kad pavargau ir kad ji ką nori tegul tą ir daro su manimi. nes aš jau nieko nebežinau.
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 14:59)
Aš po punkcijos taip greit namo susiruošiau - maniau, kad gerai jaučiuosi O nieko neprisimenu Jei punkcija buvo šiandien, o įsodinimas trečiadienį, kada reikia pradėti vartoti Crynoną - šiandien ar rytoj?
aš pradėjau iš karto po punkcijos.
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 14:59)
Aš po punkcijos taip greit namo susiruošiau - maniau, kad gerai jaučiuosi O nieko neprisimenu Jei punkcija buvo šiandien, o įsodinimas trečiadienį, kada reikia pradėti vartoti Crynoną - šiandien ar rytoj?
Aš tą patį vakarą po punkcijos pradėjau vartoti
Dėkui, mergaitės, aš irgi tuomet šiandien pradėsiu.
Kažin kaip Vira laikosi. Po punkcijos iš karto koridoriuj sveikinausi, jei nesusapnavau, su Vira
Svajuke, man irgi atrodo, kad į Druskininkų tą kompleksą geriausia važiuoti prieš procedūrą. Man pasirodė, kad ten labai geras poilsis galvai ir labai gerai sustimuliuoja visą reprodukcinę sistemą, taigi prieš procedūrą - tiesog idealu, jei tik yra pinigėlių.
Kažin kaip Vira laikosi. Po punkcijos iš karto koridoriuj sveikinausi, jei nesusapnavau, su Vira
Svajuke, man irgi atrodo, kad į Druskininkų tą kompleksą geriausia važiuoti prieš procedūrą. Man pasirodė, kad ten labai geras poilsis galvai ir labai gerai sustimuliuoja visą reprodukcinę sistemą, taigi prieš procedūrą - tiesog idealu, jei tik yra pinigėlių.
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 15:12)
palyginus su IVF'o kaina, tai tos procedūros kainuoja kapeikas.
Papildyta:
va, eisiu šiandien prasinešiu po parduotuves. gal ką nusipirksiu. bus man gera terapija.
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 27, 15:58)
Man crinono dave viena vnt. ir liepe isodinimo isvakarese suvartoti. O dabar jis man kazkodel sunkiai lenda
sunkiai lenda, nes matyt kamštis Crinono tau susidarė. teks gydytojos per apžiūrą prašyti, kad išimtų ten viską. vat Crinonas patogus dalykas, bet ta jo savybė nepasišalinti (aišku ne visoms jis susimeta) mane nervina.
Svajuke, tu esi tikrai šaunuolė. labai šauniai laikaisi ir teisingai elgiesi.