Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mergaitės, ačiū labai už palaikymą, už gerus žodžius. žinoma, vilties aš nepraradau, na, lyg ir ne, tik kad kol kas sunkoka širdyje.
Atsakyti
Kažkodėl labai užsinorėjau rusiškai trimis aukštais nusikeikti ...
Netikiu, nors užmušk. g.gif Ne tai, kad liūdna, o pikta nerealiai. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 14:11)
turiu viena tokią labai nesubtilią ir nesupratingą draugę, kuri praktiškai per kiekvieną susitikimą klausia mūsų, tai kada vaikų turėsit (kvaila ji, nes žino, kad man huvo negimdinis ir nesusipranta, kad gal toks klausimas mums per skaudus)

man 27. ir pas mus dabar prasidėjo aktyvus klausinėjimo laikotarpis, nes esam vedę jau šešis metus ir visiems jau parūpo, tai kada. aš aišku tų klausinėtojų vietoje pamąstyčiau geriau, bet manau, kad žmonės, ypač artimieji, tiesiog nelabai nori sau leisti galvoti, kad va, kažkam iš giminaičių sunku susilaukti vaikučių.

Man irgi vis per kokį balių išlenda kokia smalsi tetulė, kuri meiliai įgelia, kada gi bus vaikučių. Tokioms smegeninė visai nedirba, jei nesupranta, kad jei šeima neturi vaikų 13 metų, tai reiškia negali.

Norisi tiesiai paklausti, kodėl širdininkus ir skrandininkus visi užjaučia, o jei šeima negali turėti vaikų dėl kokios nors ligos, tai būtinai reikia tyčiotis.

Bet vis susivaldau, dar nei viena tokia smalsi boba galutinai neišvedė iš kantrybės schmoll.gif
Atsakyti
Ir manes dar vis paklausdavo po 6 metu santuokos apie vaikus arba palinkedavo ju per gimimo dienas... Bet kai po santuokos 11 metu, jau niekas nedrista klausti. Ir dabar esu labai kvailoje padetyje, juk taip ir nezinau 100proc. Nezinau kaip pasiteisinti, kad meciau lankyti joga, kad nenoriu vyno taures.
Svajuke, aisku tai mazai guodzia, bet dar laiko turi minimum 10 metu... Ir tai jau nors kas
Atsakyti
Svajuke, pikta ir skaudu iki pasiutimo....Tik tu nepasiduok. Padaryk pertraukėlę, gal ne per daug ilgą, kokius 3-6 mėnesius maksimum ir bandykit dar. Tikrai tavo jaunystė - vis dar stiprus koziris, bet labai reikia pailsėti. Nu vistiek aš netikiu, kad ivf neveiksmingas, vat tik kuris tas sėkmingasis kartas blyn kad žinoti...Labiausiai bijau, kad nenuleistumėt rankų visos, kurios jau bandėte kelis kartus heart.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 13:21)
Renata, tik tu pati nenusimink. tau tikrai pasiseks.  4u.gif  wub.gif kaip sekasi badytis? kada echo?

pasiseks-nepasiseks...badausi, kol kas viskas gerai. pas gydytoją penktadienį

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 27, 11:28)
Man irgi vis per kokį balių išlenda kokia smalsi tetulė, kuri meiliai įgelia, kada gi bus vaikučių. Tokioms smegeninė visai nedirba, jei nesupranta, kad jei šeima neturi vaikų 13 metų, tai reiškia negali.

Norisi tiesiai paklausti, kodėl širdininkus ir skrandininkus visi užjaučia, o jei šeima negali turėti vaikų dėl kokios nors ligos, tai būtinai reikia tyčiotis.

Bet vis susivaldau, dar nei viena tokia smalsi boba galutinai neišvedė iš kantrybės  schmoll.gif

Paklausimas-tai nebūtinai pasityčiojimas g.gif ..pasityčiojimas-tai kai parašus asociacijai rinkau (tai dariau ligoninėj,gulėdama po operacijos) ir "diedai" bandė ne parašą padėt, o savo paslaugas pasiūlyt unsure.gif ..na bet mažai į diedus dėmesio ir kreipiau..
Kadangi beveik 1,5 mėn.praleidau ligoninėj ir sanatorijoj, galiu pasakyt, kad žmonės su kuriais teko bendraut, labai tolerantiškai žiūri į nevaisingumą..dažnam pokalby, kai užklausia apie vaikus ir pasakau, kad neturim, vos ne kiekvienas pašnekovas "prisimena" atvejį iš giminių tarpo-"va ir mano sesuo ilgai negalėjo turėt vaikų", "mano dukra susilaukė tik po gydymo.."
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 13:38)
Svajuke, pikta ir skaudu iki pasiutimo....Tik tu nepasiduok. Padaryk pertraukėlę, gal ne per daug ilgą, kokius 3-6 mėnesius maksimum ir bandykit dar. Tikrai tavo jaunystė - vis dar stiprus koziris, bet labai reikia pailsėti. Nu vistiek aš netikiu, kad ivf neveiksmingas, vat tik kuris tas sėkmingasis kartas blyn kad žinoti...Labiausiai bijau, kad nenuleistumėt rankų visos, kurios jau bandėte kelis kartus heart.gif

ko aš labiausiai trokštu, tai kad sveikata atlaikytų. nes jaučiu, kad kuo toliau, tuo labiau ji pradeda šlubuoti, ypač moteriškoji dalis. pagalvojau, kad gal i Druskininkus nuvažiuoti, išbandyti tą moterišką gydomąją programą. g.gif gal ir padės, bent jau nepakenks.
Atsakyti
Atsipalaidavimas manau visada padeda, svarbiausiai stengtis pabegti nuo savo juodu minciu. Pagalvojau, kad mes cia visos kaip undineles, aukojame savo sveikata, kad issipildytu musu troskimai
Atsakyti
aš tai irgi Svejukę užjaučiu ir tikrai nebeturiu net ką pasakyti...
tiesą pasakius, nors tai ir labai žiauru, bet prieš keletą naktų sapnavau, kad nepavyko šį kartą Svajukei... negalėjau patikėti, kai prisiminiau tą sapną, tai net siaubas apėmė...
o elgtis toliau reikėtų taip, kaip liepia širdis, iš principo nieko čia tragiško, nes eilinis ivf-as nepadidina pastojimo tikimybės, kita vertus nuolat stimuliuojantis gali ir organizmas pareiti šaibom...
tikrai nemažai porų keturis kartus mėnesius iš eilės nepastoja, ir tai netragiška, tiesiog kai tai yra ivf-as, ir dar kainuoja po desetka tukstantėlių...
Atsakyti
Labai liūdna verysad.gif

O nuvažiuoti į Druskininkus labai gera mintis.

Dar kartu nulėkit vasarą kur į kokią pažintinę kelionę, kad mintis atitraukti nuo bėdų.
Atsakyti
tik vat man kyla klausimas, kiek dar man dar reikės būti stipriai, kad likimas pagaliau suprastų, jog pakankamai prisikankinau. negi kažkas ten viršuje nori, kad palūžčiau?... g.gif

Atsakyti