Svajuke, labai gaila
Manau, kad po kiek laiko jūs tikrai bandysit.
Mes nuo nieko neslepiam ir užtai, mums nieks neužduoda "durnų" klausimų. O jei gyvenime kada ir pasiseks, visi tik palaikys ir džiaugsis.
Svajuke,
laikykis.
Ziaurus tas gyvenimas ir zmones nelabai supranta musu bedas. As anksciau maniau, kad bus lengviau, jei paaiskinsiu, papasakosiu situacija, bet , kai papasakoji zmogui, o jis i tave paziuri kaip i ufonauta - praejo noras atvirauti. Dabar isvis niekam nieko nepasakoju ir nekomentuoju.
laikykis.
Ziaurus tas gyvenimas ir zmones nelabai supranta musu bedas. As anksciau maniau, kad bus lengviau, jei paaiskinsiu, papasakosiu situacija, bet , kai papasakoji zmogui, o jis i tave paziuri kaip i ufonauta - praejo noras atvirauti. Dabar isvis niekam nieko nepasakoju ir nekomentuoju.
oi svajuke... manau, kad jokie zodziai nepades dabar. Zinok ir man taves labai labai gaila, kad taip neina pries gamta pasipriesinti. O del sakymo, tai skelbti nera ko, jei kas klaus, reikia sakyti tiesa. Nes pvz manes niekas nieko neklausia, nes sia tema viesiems sunku kalbeti, o kad yra problema pas mus, tai juk ir sakyti nereikia rezultatai ir metai patys uz save kalba. Cia as dar gal ne i tema, o kiek metu tau svajuke?
QUOTE(JustaZ @ 2006 02 27, 12:57)
Svajuke,
laikykis.
laikykis.
žinoma, aš tai aiškinti, ką mes ten darėm ir kiek ko darėm tai tikrai nesiruošiu. pvz., turiu viena tokią labai nesubtilią ir nesupratingą draugę, kuri praktiškai per kiekvieną susitikimą klausia mūsų, tai kada vaikų turėsit (kvaila ji, nes žino, kad man huvo negimdinis ir nesusipranta, kad gal toks klausimas mums per skaudus), tai aš jai taip noriu pasakyti, kad negalim mes ir viskas ir kad baigtųsi tie kvaili klausinėjimai. o smulkintis ir kažką papildomai pasakoti nė nesiruošiu.
Papildyta:
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 27, 13:02)
oi svajuke... manau, kad jokie zodziai nepades dabar. Zinok ir man taves labai labai gaila, kad taip neina pries gamta pasipriesinti. O del sakymo, tai skelbti nera ko, jei kas klaus, reikia sakyti tiesa. Nes pvz manes niekas nieko neklausia, nes sia tema viesiems sunku kalbeti, o kad yra problema pas mus, tai juk ir sakyti nereikia rezultatai ir metai patys uz save kalba. Cia as dar gal ne i tema, o kiek metu tau svajuke?
man 27. ir pas mus dabar prasidėjo aktyvus klausinėjimo laikotarpis, nes esam vedę jau šešis metus ir visiems jau parūpo, tai kada. aš aišku tų klausinėtojų vietoje pamąstyčiau geriau, bet manau, kad žmonės, ypač artimieji, tiesiog nelabai nori sau leisti galvoti, kad va, kažkam iš giminaičių sunku susilaukti vaikučių.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:09)
tai va, liūdna labai, nežinau, ar turėsiu jėgų dar bandyti. reiks mokintis gyventi kitaip. gal nelemta man būti mama.
oi kaip gaila, Svajuke ..net neturiu žodžių..nenoriu guosti ir dar daugiau aitrint tavo išgyvenimų..o Viltis-ji visada lieka
Svajuke, laikykis, neliūdėk!
O aš nervinuosi ir skaičiuoju dienas, sekmadieni bus 14 dienų po įsodinimo. O rytoj jau 12 dienų po ovuliacijos, kada man paprastai prasidėdavo mmm, tai jau nuo ryt pradėsiu bėgioti į tūliką kas pusvalandį ir ieškoti ko nepametus
Jei tik ko prisivalgau ir pradeda mausti pilvą nors kiek, iškart jau galvoju kad labai blogai. Bet greičiausiai nuo nervų vaidentis ima
O aš nervinuosi ir skaičiuoju dienas, sekmadieni bus 14 dienų po įsodinimo. O rytoj jau 12 dienų po ovuliacijos, kada man paprastai prasidėdavo mmm, tai jau nuo ryt pradėsiu bėgioti į tūliką kas pusvalandį ir ieškoti ko nepametus
Jei tik ko prisivalgau ir pradeda mausti pilvą nors kiek, iškart jau galvoju kad labai blogai. Bet greičiausiai nuo nervų vaidentis ima
grįžusi po pietų puoliau žiūrėti, na ir negaliu net patikėti svajuke, labai užjaučiu tave....kiek daug iškentėjusi esi....net nežinau, trūksta žodžių...
stenkis nenusiminti, vis tiek viltį dar laikyk savyje, na vis tiek dar ką nors sugalvosi...
stenkis nenusiminti, vis tiek viltį dar laikyk savyje, na vis tiek dar ką nors sugalvosi...
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 13:13)
o aš neturiu ko Svajukei pasakyti. Ne tai, kad liūdna-tiesiog visiška tuštuma
Renata, tik tu pati nenusimink. tau tikrai pasiseks. kaip sekasi badytis? kada echo?
Žiauru. Labai liūdna...
Svajuke