svajuke....
Svajuke, o cia jau tikrai neigiama atsakymas?
As kaip tai galvojau, kad neigiamas, jeigu maziau 1...
Svajuke
kaip gaila
QUOTE(Chiara @ 2006 02 27, 12:16)
Svajuke, o cia jau tikrai neigiama atsakymas?
Chiara, neigiamas jeigu mažiau kaip penki. aš kažkaip dar vyliausi, kad gal kartais kabinosi, bet neišsilaikė, bet tokiu atveju būtų daugiau tų vienetų.
Domile, gal kada ir startuosiu su tuo 5 IVF ir 6 bandymu. bet šitas IVF'as labai išvargino, pinigų nėra, taupyti jėgų irgi nėra. galvoju, kad įkalbinėsiu vyrą pradėti visiems sakyti, kad mes negalime susilaukti vaikučių, nes tas nuolatinis slėpimas ir išsusikinėjimas nuo klausimų, tai kada, irgi labai blogai psichologiškai veikia. o įsivaikinti aš nenoriu.
Svajuke Užjaučiu
Svajuke , begalo gaila:verysad: ...laikykis
ojetus svajuke laikykis....nedarykit dabar jokiu sprendimu, pagalvosi kai skausmas praeis
nuliudau ir ash..anapus ekrano tyliai melsdamasi uzh svajuke.... laikykis mazhuleli.....
Svajuke, o gal gali bandyti IUI? Nekainuotu tiek daug...
Per ta laika atsigautum ir fiziskai, ir finansiskai.
O del atvirumo - nebutina rasyti pareiskimo spaudai apie savo problema. Paprasciausiai, isejus kalbai, galite pasakyti artimiausiems draugams. Man tikrai nuo to palengvejo. Ir draugams taip pat. dabar kartais net pasijuokiam is musu problemu (zinoma, pradedame mes ).
O del atvirumo - nebutina rasyti pareiskimo spaudai apie savo problema. Paprasciausiai, isejus kalbai, galite pasakyti artimiausiems draugams. Man tikrai nuo to palengvejo. Ir draugams taip pat. dabar kartais net pasijuokiam is musu problemu (zinoma, pradedame mes ).
QUOTE(Chiara @ 2006 02 27, 12:34)
Svajuke, o gal gali bandyti IUI? Nekainuotu tiek daug...
ne, pranešimo spaudai tai nerašysim. bet aš asmeniškai norėčiau kai kas jau užklaus, pasakyti, kad mes negalim. esu pasiryžusi jei vyras prieštaraus visiems sakyti, kad čia mano problemos, kad tik nebereikėtų slėpti.
o IUI aš negaliu. nebent su donoro sperma ir tai su didele negimdinio rizika, nes mano vienas kiaušintakis visai užakęs, o kitas pažeistas po negimdinio.
O, ne... Svajuke, laikykis...