Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Nakviša @ 2006 02 27, 10:32)
Aj, aš čia nerašiau, aš Daivai skambinau tada. Pasidariau ryte testą, neigiamas. Numečiau ant šaldytuvo ir išvažiavau į darbą. Vakare grįžtu - II.

tu tik neįsižeisk, Nakviša, bet žinok nelabai mane paguodžia tavo variantas. ax.gif pas tave negimdinis buvo, o negimdinio atveju hcg dažnai ne pagal normas būna. aš tą žinau, dėl to ir toliau neramu.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 10:36)
Nes pavyzdžiui būna ir taip, kad į šlapimą išsiskiria labai mažai harmono, o gal daug skysčių geriama, "prasiskiedžia"

oj, Femme, va čia tai šiaudas. aš labai dau skysčiu vartoju, gal tikrai prasiskiedžia ten pas mane viskas. jetau jetau, laukiam. nebedaug liko.
Atsakyti
Svajuke,tik negalvok apie blogiausia. As irgi dariausi gal 4 testus ir visi jie iskarto parode viena juostele. Liejau asaras kaip ir tu. Kaip testas isdziuvo pasirodydavo blyski ,blyski antra juostele,bet ir galvojau ,kad jau po tiek laiko rodo netiksliai. Deja,testai mane apgavo (nors as jais netikejau) ir esu laiminga mama. Tikek savo nuojauta ir .......
Atsakyti
Svajuke ti tu nepasiduok, viskas bus gerai, pamatysi
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:40)
tu tik neįsižeisk, Nakviša, bet žinok nelabai mane paguodžia tavo variantas.  ax.gif pas tave negimdinis buvo, o negimdinio atveju hcg dažnai ne pagal normas būna. aš tą žinau, dėl to ir toliau neramu.
<...>

Ne, aš neįsižeidžiau 4u.gif
Aš tik dar norėjau darašyti, kad visiškai nenoriu prikarksėti.
O bet tačiau - juk ir 14 dieną ne visoms normaliai rodo. Čia tik aš esu nelaimių rinkinukas. blush2.gif
heart.gif jaučiu, kad tu nestuke.gif ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Svajuke, žinau, koks kankinantis laukimas 4u.gif Laikykis wub.gif

O aš durnelė, šiandien tik 6 įsodinimo diena, o aš džiūgauju, kad man vis dar neteplioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:35)
prieš tai per durną galva nuvažiavau i narmedą. tai ten sako, atsakymas tik trečiadienį.  schmoll.gif mes su vyru pakraupom, kaip taip galima tyrimus daryti.  blink.gif

jie patys nedaro. Laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:40)
...jetau jetau, laukiam. nebedaug liko.

Laikau tave už rankos biggrin.gif
Žinau kas yra laukimas, pačiai stogas byra. O tu tai dar valandą iš kampo į kampą vaikščiosi... biggrin.gif

Sėkmės!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
ir aš laikau kumščius už svajukę wub.gif tikiu, kad pasisekė wub.gif
apie testus: man rapipreg kai buvo maždaug 200 hcg, vistiek labai blankią rodydavo, o kai buvo 50, išryškėjo tik po gerų 20 minučių, ir žiaaaauriai blanki.
Atsakyti
Svajuke, skaičiuoju minutes iki 12 val. ir stipriai laikau kumščius už tave wub.gif Gal jau žinai atsakymą?
Atsakyti
Svajuke, labai nervinuosi, kaip tau.
Gal man eiti i kokius uzkalbejimo apmokymus? Galeciau dabar uzkalbeti Svajukei teigiama rezultata.
Atsakyti
na ką, mergaitės, hcg - 2,21. verysad.gif nėštumo nėra. tik tiek, kad hcg seniau nebūdavo didesnis nei vienetas, o dabar cieli 2 smile.gif pažanga. na, ir pasirodo, kad visgi testo po ilgo laiko interpretuoti negalima.

tai va, liūdna labai, nežinau, ar turėsiu jėgų dar bandyti. reiks mokintis gyventi kitaip. gal nelemta man būti mama.

tik vat kad šoną vis tiek maudžia, tai matyt cista kokia didelė užaugo ir man spaudžia viską.

ačiū Jums visoms už tokį didelį palaikymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 27 vasario 2006 - 12:10
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 13:09)
na ką, mergaitės, hcg - 2,21.  verysad.gif nėštumo nėra. tik tiek, kad hcg seniau nebūdavo didesnis nei vienetas, o dabar cieli 2  smile.gif pažanga. na, ir pasirodo, kad visgi testo po ilgo laiko interpretuoti negalima.

tai va, liūdna labai, nežinau, ar turėsiu jėgų dar bandyti. reiks mokintis gyventi kitaip. gal nelemta man būti mama.

tik vat kad šoną vis tiek maudžia, tai matyt cista kokia didelė užaugo ir man spaudžia viską.

ačiū Jums visoms už tokį didelį palaikymą.

Svajuke, labai gaila verysad.gif verysad.gif
Manau, kai praeis "syzas" ir apsvarstymu etapas, galesim abi startuot su 5 IVF...
Atsakyti