Oi laukiam geru rezultatu, Svajuke
Daivute, sekmes dideliausios (kartojuosi)
Matau Svajukė rašo tik taip ilgai...... greičiau, Svajuke, mirštu iš nekantrumo
na mergaitės, mano žinios nei šiokios, nei tokios. taip, šiandien 14 d. vakar dariausi testus du: krūtąjį Easy Cup ir paprastą kasetinį. tai jie man abu špygas taukuotas parodė. pažliumbiau biški ir išvažiavau iš namų, o grįžusi žiųriu, kasetinis paprastasis rodo antrą blyškią blyškią juostelę. tas krūtasis nieko nerodė. tai ką aš žinau, kaip man interpretuoti tą blyškiąją juostelę? šiaip instrukcijoje rašoma, kad po 15 min. testo rodmenimis jau tikėti negalima....
na tai va, ir pradėjau aš vakar svarstyti kas čia ir kaip. jeigu visgi nėštumas yra (man dar kol kas neteplioja, tfu tfu tfu), tai hcg labai mažas, nes net testai jo neužfiksuoja. o jeigu tokiu laiku tiek mažai to hormono, vadinasi gali būti visokių variantų: geriausias - tai vėlyva implantacija, bet ar jį įmanoma per IVF'ą? na, ir dar prisigalvojau, kad gali būti negimdinis (oj, kaip nenorėčiau ), gali būti nesivystantis, o gal kabinosi, bet neišsilaikė. o šiaip pilvas toks apykietis, vidurius kartais maudžia, iš ryto pilvo apačia spazmavo (išgėriau magnio, praėjo), tai nežinau, ką ir galvoti, gal čia viskas iš nervų.
bet kokiu atveju hcg pridaviau, apie 12 val. bus atsakymas. ot prirašiau aš čia jums visą traktątą.
Daivutė parašė sms, kad išpunktavo jai 9 kiaušialąstes. valio!!!
tiesa, o suų slyvom tai aš persistengiau. vakar keturis kartus lėkiau į tuoletą.
na tai va, ir pradėjau aš vakar svarstyti kas čia ir kaip. jeigu visgi nėštumas yra (man dar kol kas neteplioja, tfu tfu tfu), tai hcg labai mažas, nes net testai jo neužfiksuoja. o jeigu tokiu laiku tiek mažai to hormono, vadinasi gali būti visokių variantų: geriausias - tai vėlyva implantacija, bet ar jį įmanoma per IVF'ą? na, ir dar prisigalvojau, kad gali būti negimdinis (oj, kaip nenorėčiau ), gali būti nesivystantis, o gal kabinosi, bet neišsilaikė. o šiaip pilvas toks apykietis, vidurius kartais maudžia, iš ryto pilvo apačia spazmavo (išgėriau magnio, praėjo), tai nežinau, ką ir galvoti, gal čia viskas iš nervų.
bet kokiu atveju hcg pridaviau, apie 12 val. bus atsakymas. ot prirašiau aš čia jums visą traktątą.
Daivutė parašė sms, kad išpunktavo jai 9 kiaušialąstes. valio!!!
tiesa, o suų slyvom tai aš persistengiau. vakar keturis kartus lėkiau į tuoletą.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:12)
kartus lėkiau į tuoletą.
kartus lėkiau į tuoletą.
Nu Svajuke, šlapimo testui tai jau labai nemažai turi būti harmono 13 dpo dar gali ir nerodyti
Žodžiu nesinervink ir lauk HCG atsakymų
Mes laukiam su tavim
Beje, 14 d. HCG normos yra nuo 19 mIU/ml - daugelis šlapimo testų (radau nete)rodo nuo 50
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 10:15)
Nu Svajuke, šlapimo testui tai jau labai nemažai turi būti harmono 13 dpo dar gali ir nerodyti
Mes laukiam su tavim
Mes laukiam su tavim
na, bet kai man buvo negimdinis, man jau 13 dieną rodė testas visai ryškią juostelę. ir tą dieną hcg buvo apie 130.
ir šiaip kiek pamenu visoms po IVF'ų jau 12 dieną parodydavo testas. tai dėl to ir nerimauju.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:19)
na, bet kai man buvo negimdinis, man jau 13 dieną rodė testas visai ryškią juostelę. ir tą dieną hcg buvo apie 130.
ir šiaip kiek pamenu visoms po IVF'ų jau 12 dieną parodydavo testas. tai dėl to ir nerimauju.
Vsio, baigiam diskusijas
viskas bus gerai taip ir tikėk
Svajuke, manau, kad
Mano gi testai lygiai tokie patys buvo
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 27, 10:23)
ta prasme tokie patys? nieko nerodė?
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 10:30)
ta prasme tokie patys? nieko nerodė?
Aj, aš čia nerašiau, aš Daivai skambinau tada. Pasidariau ryte testą, neigiamas. Numečiau ant šaldytuvo ir išvažiavau į darbą. Vakare grįžtu - II.
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 10:31)
Kur darei HCG?
Geromedoj. ten operatyviai ir nebrangiai padaro. bet prieš tai per durną galva nuvažiavau i narmedą. tai ten sako, atsakymas tik trečiadienį. mes su vyru pakraupom, kaip taip galima tyrimus daryti.
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 10:31)
oi, Svajuke kiek reikia nervų vienas dievulis tik nujaučia...
aš visada buvau tikra, kad jei 14 d. neteplioja, tai jau kaip ir 99 proc., kad nėščia, o čia nesugeba normaliai parodyti
Kur darei HCG?
aš visada buvau tikra, kad jei 14 d. neteplioja, tai jau kaip ir 99 proc., kad nėščia, o čia nesugeba normaliai parodyti
Kur darei HCG?
Matai, Renata, kiek skaičiau, tikrai patikimas yra tik kraujo tyrimas tokiu metu
Nes pavyzdžiui būna ir taip, kad į šlapimą išsiskiria labai mažai harmono, o gal daug skysčių geriama, "prasiskiedžia" - žodžiu čia nereik spėliot, o tik laukti