Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas visoms, is tiesu, svarbu itikint vyra, taciau jiems yra labai sunku atsisveikint su pinigeliais.
Labai.
Maniskis irgi burba, kad uzsiemiau ne tuo, kuo reiketu... Sako, iseis ir naturaliai (gal ir yra sansu). Taciau as manau, kad gamtai reikia padeti.
Nebekalbu jau apie tuos atvejus, kada kiausintakiu nebera.
Linkiu visoms buti suprastoms savo vyru.
4u.gif Kad nesijaustumet vienisos.
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 02 26, 13:24)
Oi kaip as tave suprantu nes paciai reikejo kryziaus kelius praeiti kol itikinau ji. Jis sake gal geriau isivaikinam, (na mes ir dabar neatmetam tos minties). Mat vyrams labai sunku atsisveikint su pinigeliais. Bet tu nenuleisk ranku ir pasistenk argumentuotai ji itikint, galbut pasistenk pati papildomai uzsidirbt(ir as ta darau). Kai labai nori net pati nustebsi, kokia isradinga pasidarysi pinigu uzdirbimo klausimu smile.gif Sekmes

Ne, mes abu uždirbam pakankamai. Mano vyras tiesiog nenori vaikų, nes mano kad susilaukus vaikelio ženkliai išauga tikimybė išsiskirt. Tokia jo liudna pirmos santuokos patirtis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 02 26, 19:53)
Ne, mes abu uždirbam pakankamai. Mano vyras tiesiog nenori vaikų, nes mano kad susilaukus vaikelio ženkliai išauga tikimybė išsiskirt. Tokia jo liudna pirmos santuokos patirtis. verysad.gif

Na cia tai labai jau egoistiskai skamba is jo puses. g.gif Kaip supratau jis turi vaiku o is taves nori ta galimybe atimti. As manau, jei pora turi problemu tai vaikelis ar ne, vis tiek jie issiskirs. O jeigu jus jau atradote vienas kita tai vaikelis tik papildys jusu seima. Nenuleisk ranku ir pabandyk ji itikinti.Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 02 26, 22:54)
Na cia tai labai jau egoistiskai skamba is jo puses. g.gif  Kaip supratau jis turi vaiku o is taves nori ta galimybe atimti. As manau, jei pora turi problemu tai vaikelis ar ne, vis tiek jie issiskirs. O jeigu jus jau atradote  vienas kita tai vaikelis tik papildys jusu seima. Nenuleisk ranku ir pabandyk ji itikinti.Sekmes  smile.gif

Ačiū už palinkėjimus ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 26 vasario 2006 - 22:24
verysad.gif
bet manau, kad isnesiotas savyje kudikis ir pagimdytas tavo pacios bus Tau nemaziau artimas ir brangus, tegu ir su donorinem..
sekmes Jums wub.gif
Atsakyti
labas rytas, kaip Svajuke :wub ?
Atsakyti
Svajuke, laukiam laukiam žinių ...smile.gif
Atsakyti
Vira, iki pasimatymo klinikoj - as jau vaziuoju uzsiimti vietos palatoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 08:17)
Vira, iki pasimatymo klinikoj - as jau vaziuoju uzsiimti vietos palatoj biggrin.gif

Sėkmės, Daivute wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes ir busimos mamytes. Laukiau savaites pradzios, nes manau sia savaite turi buti daug geru ziniu. Sudomino jusu pokalbis apie slyvas, nes pati ryte turejau tulike pasedeti, o tai nervina, todel siandien pirksiu slyvu biggrin.gif.
Kaip laikaisi Svajuke, kadangi mudvi zengiame panasiai, tai man labai rupi. Sekmes Daivai, tu man atrodai labai stipri moteris ir manau, kad pasisekimas garantuotas. Na o as taip ir nepasidariau jokiu papaildomu tyrimu ir pas gyd. man tik si ketvirtadieni. Karts nuo karto vis nusmelkia baime.
Sekmes visoms.
Atsakyti
Nu Svajukei šiandien jau 14 diena, ar aš maišau g.gif, o jos mmm sakė praeitais kartais lygiai po 12 dienų ateidavo ax.gif tai gal jau......? wub.gif Būtų gi parašius blogas naujienas blush2.gif
bet vat rašiau jai žinutę, tai neatsako, slapukė 4u.gif gal turi teigiama testuką, bet dar laukia HCG rezultatų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 vasario 2006 - 09:33
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 09:30)
Nu Svajukei šiandien jau 14 diena, ar aš maišau g.gif, o jos mmm sakė praeitais kartais lygiai po 12 dienų ateidavo ax.gif  tai gal jau......? wub.gif  Būtų gi parašius blogas naujienas  blush2.gif
bet vat rašiau jai žinutę, tai neatsako, slapukė 4u.gif  gal turi teigiama testuką, bet dar laukia HCG rezultatų wub.gif

Taip, tikrai, Svajukei 14 diena smile.gif Matyt laukia HCG atsakymų. Laukiam kartu ir mes wub.gif
Atsakyti