Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Saiko dar karta norėčiau jūsų pasiklausti.
Jūs vieną IVF darėt? ar užšaldytų pririnkot per kelis IVF.
Kiek embrionų užšaldė, kiek atšildė ir kiek liko sveikų?
O kodėl jūs manot, kad nieko nesigavo jei dar nėra mmm?
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti gal kuriai buvo paskirtas kortikosteroidas - dexamed. Man ji paskyre gerti tik po 1 tabl, bet kai paskaiciau salutini poveiki net apsiblioviau, ten rasoma, kad apetitas tampa nevaldomas, nuo svorio augimo net strijos atsiranda. Bukit geros pasakykit ar tai tiesa cry.gif
Atsakyti
Pas mus yra meginų jį vartojančių. Svorio augimas ir kiti šalutiniai poveikiai pasireiškia jei šis vaistas vartojamas daug ilgesnį laikotarpį, nei tu vartosi, ir daug didesnėmis dozėmis. Tokiomis dozėmis, kaip tau paskyrė, greičiausiai nepajusi jokio šalutinio poveikio. Taip kad, nėra ko bliauti 4u.gif
Atsakyti
Aš geriu Dexametazoną. Apetitas pas mane tikrai tapo žvėriškas, bet esu tikra, kad tai nuo Gonalio, nes per 1 IVF Dexametazono nebuvo, o priaugau 10 kg.

Elijete, neskaityk anotacijos - mes jį geriam visai kitais tikslais ir nedideliais kiekiais ax.gif
Atsakyti
aciu jums merguzes uz palaikyma, kazkaip palengvejo 4u.gif
Atsakyti
Daugeliui skiria ta dexametazona. Jo salutinis poveikis atsiranda tik daug ir ilgai vartojant (cia daugiau liecia tuos, kuriems organus persodino).
Ir as priaugau svorio, bet, manau, ne nuo vaistu.
Paprasciausiai nedrisau per visus IUI ir IVF (o viska dariau metus laiko is eiles, praktiskai be pertraukos) nedrisau laikytis dietos ne nesportavau.
Tai va, ir rezultatas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Siek tiek nedrasu nes pirma karta unsure.gif Taciau siame skyrelyje esu tarsi senbuve, nes skaitau ji nuo praeitu metu geguzes galo. Tada dariausi savo pirma IVF. Taigi puikiai "pazystu" Daiva, Svajuke, Jolanciuke ir kitas. Linkiu kuo didziausios sekmes tau Svajuke, nes man kazkaip istrigai nes lyg tai pernai kartu daremes IVF. Tyliai laukiu pirmadienio ir geru ziniu nes jos mane ikveptu antram IVF(kuriam vel taupau pinigus nors buvau sau pazadejus daryt ji tik viena karta blush2.gif )Bet Jus mane suprasit kad savo vaikelio troskimas yra stipresnis uz bet kokius pazadus. Linkiu Daivai ir jolanciukei tapti nestuke.gif taip pat. Galu gale turi pasisekt visoms. As vis save raminu kad medicina tobuleja, bet tie metai bega ne musu naudai. Taigi turim skubet, ar ne. As savo antra IVF planuoju rudeni jeigu viskas bus gerai.
Gero visoms likusio savaigalio
Bukit visos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2006 02 24, 20:50)
Sveikos merginos, norejau paklausti gal kuriai buvo paskirtas kortikosteroidas - dexamed. Man ji paskyre gerti tik po 1 tabl, bet kai paskaiciau salutini poveiki net apsiblioviau, ten rasoma, kad apetitas tampa nevaldomas, nuo svorio augimo net strijos atsiranda. Bukit geros pasakykit ar tai tiesa  cry.gif

Aš irgi gėriau šį vaistą, kai prieš metus dariau pirmą IVFą, ir perskaičiau apie šalutinį poveikį - susilpnėjęs imunitetas infekcijoms.
Greitai susigriebiau kažkokią bjaurią slogą ir peršalimą, žinoma, negalėjau gerti jokių rimtų vaistų. Viskas man baigėsi blogai - gal organizmas išmetė gamtos klaidą, o gal ir peršalimas prisidėjo.

Bet nesigąsdink be reikalo iš anksto, tik pasisaugok smile.gif

O svoris viso šito maratono metu greičiau auga nuo nervų. Bent jau aš nesivaldau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 02 25, 23:32)
Sveikos mergaites,

Sveika 4u.gif

Aš tai "morališkai ruošiu" vyrą pirmam (ir labai tikiuosi paskutiniam) IVF. Chiara sako kad prieš pirmą IVF visos tokios optimistės buna lotuliukas.gif

O kokios pas tave bedos?
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 02 25, 22:34)
Sveika 4u.gif

Aš tai "morališkai ruošiu" vyrą pirmam (ir labai tikiuosi paskutiniam) IVF. Chiara sako kad prieš pirmą IVF visos tokios optimistės buna lotuliukas.gif 

O kokios pas tave bedos?

Na juk daugeliui pirmas pasiseka, tikiu kad tu busi is tokiu, o vyra paruost sunkiausia bet kai jau pasiruosia, tai taip lengvai nepasiduoda smile.gif , pamatysi.
Man tai kruva visokiu bedu. Esu turejusi daug uzdegimu, operaciju. Rezultatas- pasalintos tubos, taigi jokiu sansu pastot naturaliai verysad.gif Bet turiu IVF del to ir nepasiduodu. O kada planuoji tu daryt IVF ir kur.
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 02 26, 00:49)
O kada planuoji tu daryt IVF ir kur.

Na, aš bandau planuot gegužės mėn., bet tai nuo daug ko priklauso. Daugiausia, kaip ir pas dauguma, nuo pinigų ir nuo vyro "pasiruošimo", aišku. Žinau, kad galiu jį priverst sutikt, bet jei vaiko noriu tik aš, tai kam tada iš vis to reikia verysad.gif Šeimoje tokį sprendimą turi priimt abu, o pas mus nelabai gaunas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 26 vasario 2006 - 00:48
Šeimoje tokį sprendimą turi priimt abu, o pas mus nelabai gaunas. verysad.gif
[/quote]

Oi kaip as tave suprantu nes paciai reikejo kryziaus kelius praeiti kol itikinau ji. Jis sake gal geriau isivaikinam, (na mes ir dabar neatmetam tos minties). Mat vyrams labai sunku atsisveikint su pinigeliais. Bet tu nenuleisk ranku ir pasistenk argumentuotai ji itikint, galbut pasistenk pati papildomai uzsidirbt(ir as ta darau). Kai labai nori net pati nustebsi, kokia isradinga pasidarysi pinigu uzdirbimo klausimu smile.gif Sekmes
Atsakyti