Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 14:12)
Jolančiuke, aš tai nuo šios bėdos gelbėjuosi slyvu kompotu ir ypač slyvomis iš jo.  lotuliukas.gif kol kas puikiai padeda. tik parduotuvėje labai juokingai atrodo, kai pusę vežimėlio stiklainių prisidedu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirksiu slyvų, atsimenu, man kaime jų prisikirtus viduriai tikrai atlaisvėdavo biggrin.gif

Bet ir Nakvishos rekomenduotų lašiukų nusipirksiu, jei slyvos nepadėtų ax.gif
Atsakyti
kiekvienoj parduotuvej yra pirkti slyvu sulciu trilitriniais thumbup.gif: Siaip i savaite po toki isgeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 14:24)
Pirksiu slyvų, atsimenu, man kaime jų prisikirtus viduriai tikrai atlaisvėdavo  biggrin.gif 

Bet ir Nakvishos rekomenduotų lašiukų nusipirksiu, jei slyvos nepadėtų ax.gif

Tik atsargiai su lašiukais blush2.gif Tiek kiek parašyta tiek ir lašinkis, ibo po to gali ir iš WC neišlysti lotuliukas.gif Aš jau prisižaidžiau, dėl viso pikto tada 5 lašiukais daugiau įsilašinau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 02 24, 14:27)
kiekvienoj parduotuvej yra pirkti slyvu sulciu trilitriniais thumbup.gif: Siaip i savaite po toki isgeriu smile.gif

aha, ti būtinai dar siūlyčiau ir slyvų iš kompoto efektui sustiprinti.

Jolančiuke, taip juokinga pasidarė, įsivaizdavus, kaip tu prisigėrusi lašiukų ir dar slyvų privalgiusi su tūliku draugausi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet geriau taip, nei stenėti. schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o yra pirkti ir slyvu kompoto? g.gif Visai noreciau, nes jau nuo tu sulciu, vee...

Is vis, kai prisimenu, kai mama vasara dare kompotus trilitriniuose ir sake man pasidaryt. Tai saipiaus, kam cia jie reikalingi ir tt, tik laiko atima vakavimas, kad lengviau nusipirkt. Tai dabar pats geriausias gerimas man tie kompotai, tik , kad jie pasibaige ax.gif O mama tipo turejo proga pasakyt - ir vel mamos nepaklausei... mad.gif O mane ta jos fraze nervina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 24 vasario 2006 - 14:35
QUOTE(mallena @ 2006 02 24, 14:32)
o yra pirkti ir slyvu kompoto? g.gif Visai noreciau, nes jau nuo tu sulciu, vee...

yra yra, pvz., IKI. tik reikia pirkti lietuvių gamybos iš mėlynų slyvų. užsienietiški tai nelabai... bet nukrypom mes čia nuo temos pagrindinės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 14:30)
aha, ti būtinai dar siūlyčiau ir slyvų iš kompoto efektui sustiprinti.

Jolančiuke, taip juokinga pasidarė, įsivaizdavus, kaip tu prisigėrusi lašiukų ir dar slyvų privalgiusi su tūliku draugausi.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet geriau taip, nei stenėti.  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Gerai, kad savaitgalis lotuliukas.gif Nes man darbo dienom tenka daug važinėti..Vakar supykino, tai sustojau, išsivėmiau, o kai vidurius atlaisvintų bevažiuojant miesto centre blink.gif lotuliukas.gif

Dėkui labai už patarimus 4u.gif Ui, ir nuotaika pasitaisė biggrin.gif
Atsakyti
galima ir pačiai slyvų kompoto pasidaryti, tereikia džiovintų slyvų(ne rūkytų), vandens ir cukraus, jei daug slyvų, tai ir cukraus mažai reikia

arba tiesiog užmerkti slyvų į puodelį su vandeniu ir kai išbrinks, slyvas suvalgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 14:36)
Gerai, kad savaitgalis lotuliukas.gif Nes man darbo dienom tenka daug važinėti..Vakar supykino, tai sustojau, išsivėmiau, o kai vidurius atlaisvintų bevažiuojant miesto centre blink.gif  lotuliukas.gif

Dėkui labai už patarimus 4u.gif Ui, ir nuotaika pasitaisė biggrin.gif

Dar aš vieną patarimą, jei galima blush2.gif
Natūralus ir nekenksmingas preparatas yra "Regulax" - tokie kubeliai supresuoti iš džiovintų vaisių, slyvų taip pat...
o apie tuos vaistus, ypač Gutalax, labai blogų atsiliepimų girdėjau, neva jie veikia žarnos nervus (peristaltiką) ir galima lengvai prie jų priprasti blink.gif po to be vaistų iš vis niekaip blink.gif ir dozes didinti reikia, kad veiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 02 24, 14:37)
galima ir pačiai slyvų kompoto pasidaryti, tereikia džiovintų slyvų(ne rūkytų), vandens ir cukraus, jei daug slyvų, tai ir cukraus mažai reikia

arba tiesiog užmerkti slyvų į puodelį su vandeniu ir kai išbrinks, slyvas suvalgyti thumbup.gif

ai, bet man tai labiau patinka tos virtos kompotinės slyvos. lotuliukas.gif

negaliu, kaip mane linksmina šita mūsų pokalbio tema. lotuliukas.gif lotuliukas.gif apie slyvas... sėdžiu išsiviepus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 14:40)
ai, bet man tai labiau patinka tos virtos kompotinės slyvos.  lotuliukas.gif

negaliu, kaip mane linksmina šita mūsų pokalbio tema.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif apie slyvas... sėdžiu išsiviepus.  lotuliukas.gif

Nieščia nestuke.gif
thumbup.gif
Atsakyti
as ir taip pagalvojau, bet nebenorejau kartotis lotuliukas.gif
Atsakyti