Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mes čia kurią dieną pasitarėm ir nusprendėm drinks_cheers.gif , kad tu tikrai nestuke.gif , taigi nebėgiok į tūliką, nėra tikslo mirksiukas.gif , viskas nuspręsta wub.gif wub.gif
[/quote]

Pritariu biggrin.gif

Širdies gilumoje man atrodo, kad tau turėtų pasisekt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 10:13)
vaje, kaip gerai nusprendėt.  thumbup.gif o pagal ką sprendėt?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nu kas per klausimas svajuke mirksiukas.gif , juk akivaizdu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 24, 10:48)
vaje kaip pas mu panašiai smile.gif žiūrėk dar susitiksim pirmadineį palatoj po punkcijos lotuliukas.gif

Galim ir susitikti bigsmile.gif

nepratus aš prie tokio mažo kiekio biggrin.gif Tuo labiau,kad ir kokybė jų neįpatinga būna,dabar neramu, ar iš viso bus ką įsodinti. g.gif Anksčiau iš kokių 18 vis atsirasdavo keli tinkami,o dabar verysad.gif Na bet kol neateis laikas,tol nesužinos
iu...

Svajuke,laikykis. 4u.gif

Jolančiuke,Pelargonija, ir jums kantrybės ir stiprybės heart.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 23, 17:01)
Saiko, o kada tu planuoji šturmuoti IVF aukštikalnes?  ax.gif  mirksiukas.gif

Nežinau, reikia dar mmm sulaukti, paskui turbūt mėnesį ar du norėsiu pertraukos, o tada jau nebus ko laukti. O šiaip tai dar su dr. reiks pakalbėti, gal verta vis dėlto abraziją daryti prieš IVF'ą. Nes jau ir taip buvom nusprendusios, jei šį kartą gleivinė neužaugs, tai darys abraziją. Turbūt iš tos baimės kažkas užaugo, bet iki idealios dar toli. Aišku, baisu, kad po abrazijos iš viso niekas neaugs... g.gif

Nežinau, kas su ta gleivine pasidarė - anksčiau nebūdavo jokių problemų, K. sakydavo, kad ideali, o vat po hiperstimuliacijos (gal sutapimas, gal ne) prasidėjo problemos verysad.gif
Atsakyti
Svajuke, stiprybes tau, nes jos siom dienom labiausiai reiks ir labai tikiu, kad si karta pasiseks wub.gif
Atsakyti
Jaučiu man užkietėję viduriai doh.gif Nusipirkau žvakučių, nes bijau stenėti tualete blush2.gif O gal geriau reikėjo tablečių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 24 vasario 2006 - 14:10
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 14:09)
Jaučiu man užkietėję viduriai doh.gif Nusipirkau žvakučių, nes bijau stenėti tualete blush2.gif O gal geriau reikėjo tablečių? g.gif

Jolančiuke, aš tai nuo šios bėdos gelbėjuosi slyvu kompotu ir ypač slyvomis iš jo. lotuliukas.gif kol kas puikiai padeda. tik parduotuvėje labai juokingai atrodo, kai pusę vežimėlio stiklainių prisidedu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 14:09)

Ėėė... kaip tie lašiukai vadinasi doh.gif g.gif
Gutalax'o nusipirk. thumbup.gif

Ką tik iš VK. Na, viskas tvarkoje, viskas gerai, viskas vietoje. Išrašė vaistų, kurių kaina mane prajuokino. Laukiame 1 c.d. ir startuojame. 11 c.d. pasirodyti, o 13 c.d. įsodinimas, na kas nors išgyvens gi iš 10 snaigių.

Ir dar, išeinant iš kabineti, sedėjo prie sesutės moteriškė, amžius +/- 35-40 metų. Ją kaip tik instruktavo dėl Gonalio leidimosi. Ji labai susinepatogino, kai mes išėjome iš kabineto. Taip ir norėjosi padrąsint.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 10:13)
vaje, kaip gerai nusprendėt.  thumbup.gif o pagal ką sprendėt?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Femme, žinok man visus kartus kiek dariau atvažiuodavo tos, apie kurias net galvoti bijau, dėsningai apie 12 d. po įsodinimo, taip kad dabar pats sunkiausias momentas man.  blink.gif

Svajuke,o tu Bt matuoti nebandei?Na,sakysit,pasenęs metodas,bet man jis suveikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 24, 14:16)
Svajuke,o tu Bt matuoti nebandei?Na,sakysit,pasenęs metodas,bet man jis suveikia blush2.gif

ne, nesimatuoju, nes nuo vartojamo progesterono bent jau mano BT grybą pjauna. paskutinį kartą mmm prasidėjo BT esant 37,4. tai mečiau šitą reikalą.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 24, 14:15)
Ėėė... kaip tie lašiukai vadinasi  doh.gif  g.gif
Gutalax'o  nusipirk.  thumbup.gif

Ką tik iš VK. Na, viskas tvarkoje, viskas gerai, viskas vietoje. Išrašė vaistų, kurių kaina mane prajuokino. Laukiame 1 c.d. ir startuojame. 11 c.d. pasirodyti, o 13 c.d. įsodinimas, na kas nors išgyvens gi iš 10 snaigių.

Oho, tiek snaigučių turit smile.gif Aišku, kad išgyvensĄMes tai va tik 2 turėjom, tai buvo ko pergyvent ax.gif Bet abi išgyveno.

Atsakyti
na,jeigu tokia aukšta BT,tai tikrai neverta ja vadovautis doh.gif
Atsakyti