Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Jolančiuke, prisipirk mineralinio vandens Borjomi, negazuoto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 23, 20:41)
kaži, ar tai gali būti geras ženklas? g.gif Aš kažkodėl manau, kad gali blush2.gif

Jolančiuke wub.gif
Aš irgi manau kad gali ir YRA! Seku nuolat tavo istoriją dar nuo planuojančių skyrelio laikų... Puiku būtų, kad pavyktų. Bus dvynukai wub.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas gydytoją.Hiperstimuliacijos tikrai nebus,svarbu,kad būtų nors keli tinkami biggrin.gif Reikiamo dydžio yra 7-8.Pirmadienį - punkcija.
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 24, 09:46)
Šiandien buvau pas gydytoją.Hiperstimuliacijos tikrai nebus,svarbu,kad būtų nors keli tinkami biggrin.gif Reikiamo dydžio yra 7-8.Pirmadienį - punkcija.

vaje kaip pas mu panašiai smile.gif žiūrėk dar susitiksim pirmadineį palatoj po punkcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaitaitau, nepamiršau ir aš tavęs mirksiukas.gif Kad tik tavo žodžiai aukščiausiam į ausį.. smile.gif

Svajuke, kaip laikaisi?
Atsakyti
Vira, naujienos thumbup.gif kad nebus hiperstimuliacijos tai jėga. spėju, kad šį kartą viskas bus čiki. mirksiukas.gif

o man šiandien 11 diena po įsodinimo. sėdžiu kaip ant adatų ir vis lakstau į tūliką pasitikrinti, ar viskas gerai. doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 09:59)

o man šiandien 11 diena po įsodinimo. sėdžiu kaip ant adatų ir vis lakstau į tūliką pasitikrinti, ar viskas gerai.  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

Pažįstamas jausmas ax.gif Man trečia įsodinimo diena ir tai bėgu pasitikrint ar viskas gerai blush2.gif
Laikau kumštukus už tave smile.gif O kada darysi HCG?
Atsakyti

o man šiandien 11 diena po įsodinimo. sėdžiu kaip ant adatų ir vis lakstau į tūliką pasitikrinti, ar viskas gerai.  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

vaje doh.gif svajuke, ar išlauksi pirmadienio wub.gif

mes čia kurią dieną pasitarėm ir nusprendėm drinks_cheers.gif , kad tu tikrai nestuke.gif , taigi nebėgiok į tūliką, nėra tikslo mirksiukas.gif , viskas nuspręsta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vira, naujienos  thumbup.gif kad nebus hiperstimuliacijos tai jėga. spėju, kad šį kartą viskas bus čiki.  mirksiukas.gif

nu jau vis tiek nemažai blush2.gif prisiminus, kaip nesėkmingai mergaitėms pradėjo teplioti 8 dieną po įsodinimo verysad.gif
Linkiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 10:05)
O kada darysi HCG?

bet kokiu atveju pirmadienį. šiandien per anksti, ryt tingėsiu, lieka pirmadienis. tongue.gif na, testuką savaiotgalį tai išbandysiu. vyras vat paskambino neseniai, sako, nupirkau tau testų. thumbup.gif rūpinasi labai ir pergyvena maniškis.
Atsakyti
JOlančiuke ,tikiu ,kad ši karteli tau tikrai pavyks ir paseksi Musės pėdomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 02 24, 10:07)
mes čia kurią dieną pasitarėm ir nusprendėm  drinks_cheers.gif , kad tu tikrai  nestuke.gif , taigi nebėgiok į tūliką, nėra tikslo mirksiukas.gif , viskas nuspręsta  wub.gif  wub.gif

vaje, kaip gerai nusprendėt. thumbup.gif o pagal ką sprendėt? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Femme, žinok man visus kartus kiek dariau atvažiuodavo tos, apie kurias net galvoti bijau, dėsningai apie 12 d. po įsodinimo, taip kad dabar pats sunkiausias momentas man. blink.gif
Atsakyti