Jolančiuke, prisipirk mineralinio vandens Borjomi, negazuoto
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 23, 20:41)
kaži, ar tai gali būti geras ženklas? Aš kažkodėl manau, kad gali
Jolančiuke
Aš irgi manau kad gali ir YRA! Seku nuolat tavo istoriją dar nuo planuojančių skyrelio laikų... Puiku būtų, kad pavyktų. Bus dvynukai
QUOTE(vira @ 2006 02 24, 09:46)
Šiandien buvau pas gydytoją.Hiperstimuliacijos tikrai nebus,svarbu,kad būtų nors keli tinkami Reikiamo dydžio yra 7-8.Pirmadienį - punkcija.
vaje kaip pas mu panašiai žiūrėk dar susitiksim pirmadineį palatoj po punkcijos
Vaitaitau, nepamiršau ir aš tavęs Kad tik tavo žodžiai aukščiausiam į ausį..
Svajuke, kaip laikaisi?
Svajuke, kaip laikaisi?
QUOTE(svajukė @ 2006 02 24, 09:59)
o man šiandien 11 diena po įsodinimo. sėdžiu kaip ant adatų ir vis lakstau į tūliką pasitikrinti, ar viskas gerai.
Pažįstamas jausmas Man trečia įsodinimo diena ir tai bėgu pasitikrint ar viskas gerai
Laikau kumštukus už tave O kada darysi HCG?
o man šiandien 11 diena po įsodinimo. sėdžiu kaip ant adatų ir vis lakstau į tūliką pasitikrinti, ar viskas gerai.
vaje svajuke, ar išlauksi pirmadienio
mes čia kurią dieną pasitarėm ir nusprendėm , kad tu tikrai , taigi nebėgiok į tūliką, nėra tikslo , viskas nuspręsta
Vira, naujienos kad nebus hiperstimuliacijos tai jėga. spėju, kad šį kartą viskas bus čiki.
nu jau vis tiek nemažai prisiminus, kaip nesėkmingai mergaitėms pradėjo teplioti 8 dieną po įsodinimo
Linkiu
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 24, 10:05)
O kada darysi HCG?
bet kokiu atveju pirmadienį. šiandien per anksti, ryt tingėsiu, lieka pirmadienis. na, testuką savaiotgalį tai išbandysiu. vyras vat paskambino neseniai, sako, nupirkau tau testų. rūpinasi labai ir pergyvena maniškis.
JOlančiuke ,tikiu ,kad ši karteli tau tikrai pavyks ir paseksi Musės pėdomis
QUOTE(paiduke @ 2006 02 24, 10:07)
mes čia kurią dieną pasitarėm ir nusprendėm , kad tu tikrai , taigi nebėgiok į tūliką, nėra tikslo , viskas nuspręsta
vaje, kaip gerai nusprendėt. o pagal ką sprendėt?
Femme, žinok man visus kartus kiek dariau atvažiuodavo tos, apie kurias net galvoti bijau, dėsningai apie 12 d. po įsodinimo, taip kad dabar pats sunkiausias momentas man.