Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu nemanau, kad mielės kenktų. Vaistinėje jas parduoda tabletėmis. Reikia gerti maždaug po 6 per dieną - paklausk dėl visko, ar galima nėštukėms smile.gif
Atsakyti
Pasirodo as kantri, tai man paciai staigmena. Nelabai noriu atsiprasyti is darbo, nes ir taip daznai atsiprasinedavau kol vyko visas sitas maratonas. Bendradarbiai nieko neklausia, bet matau, kad visi istempe ausytes ir akytes. Sis nezinios laikotarpis taip pat savotiskai zavus, galiu sau manyti, kad esu nestuke smile.gif

Papildyta:
Niko teisi ir as ta noriu dar karta pasakyti, kad juk nieko nepakeisi, kaip bus taip bus.
Atsakyti
Jolančiuke, laikau kumštukus stipriai stipriai, kad užkibtų tavo snaigutės. 4u.gif

Daivut, na kaip smagu, kad viskas einasi pas tave kaip sviestu patepta. thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau. bigsmile.gif

Niko, na galgi susireguliuos tie hormonai. g.gif

Atsakyti
Svajuke, o kaip tu laikaisi?
Atsakyti
Pagaliau radau laiko pasigirti, kaip man sekasi kalėdinę dovaną paversti vaikų darželiu. biggrin.gif

Per 13 dienų užauginau 8 folikulus (pirmą kartą buvo 19), per Vasario 16-os šventą visus iškrapštė, iš jų 6-i apsivaisino. Visi užaugo gana taip sau, todėl sudėjo jau trijų dienų amžiaus. Nelabai norėčiau sumušti Lietuvos rekordų ir pagimdyti šešetuką, o jei rimtai, tikiuosi nors vieno bigsmile.gif

Visą laiką nervas ima (ypač vyras nervina, žiūriu, visoms forumietėms taip), prieš punkciją nuo paryčių nemiegodavau ir visokias nesąmones galvodavau: pasiseks-nepasiseks... O prieš punkciją jau žliumbiau ir ant vyro bambėjau, ko jis tokio vėlyvo brendimo ir taip vėlai ženijosi.

Visa išpūsta ir ištinusi nuo arkliško hormonų kiekio (12 dienų po 300 Gonalio) (o gal dar ir nuo besaikio ėdimo, kai nervas ima), karštis muša, rytais pykina. Juokiuosi, kad visi antriniai nėštumo požymiai, o bus pirminiai nestuke.gif ar ne, paaiškės po kokių 10 dienų. doh.gif

Tikiuosi, kad viskas bus gerai, o ir ne tik man vienai! smile.gif

Atsakyti
Pelargonija, laikau kumštukus už sėkmę. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 23, 13:23)
Svajuke, o kaip tu laikaisi?

laikausi po truputį. ax.gif vieną akimirką atrodo, kad pasiseks, kitą - kad ne. na ir taip ištisom dienom. doh.gif lotuliukas.gif nebedaug beliko laukti. vyrui pažadėjau būti kantri ir anksčiau laiko testo nedaryti. tai teks pažadus tęsėti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 23, 13:44)

Visa išpūsta ir ištinusi nuo arkliško hormonų kiekio (12 dienų po 300 Gonalio) (o gal dar ir nuo besaikio ėdimo, kai nervas ima), karštis muša, rytais pykina. Juokiuosi, kad visi antriniai nėštumo požymiai, o bus pirminiai  nestuke.gif  ar ne, paaiškės po kokių 10 dienų.  doh.gif

Tikrai įsivaizduoju - tokia būsena stogą rauna... g.gif
Nepasiduok. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano vyras ramus kaip belgas, net pykti ant jo neina. Jam nuo pat pirmu minuciu atrode, kad viskas pasiseks ir negali buti jokiu abejoniu. Jis net nemato reikalo apie tai kalbeti. Jis ramus todel, kad net neisivaizduoja, kiek gali buti kliuciu
Atsakyti
Skaitau ir shypsausi smile.gif) oj ta Pelargonija. Linkiu tau ne nors vieno, o mazhiausiai puses smile.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 23, 14:44)
Pagaliau radau laiko pasigirti, kaip man sekasi kalėdinę dovaną paversti vaikų darželiu.  biggrin.gif

Per 13 dienų užauginau 8 folikulus (pirmą kartą buvo 19), per Vasario 16-os šventą visus iškrapštė, iš jų 6-i apsivaisino. Visi užaugo gana taip sau, todėl sudėjo jau trijų dienų amžiaus. Nelabai norėčiau sumušti Lietuvos rekordų ir pagimdyti šešetuką, o jei rimtai, tikiuosi nors vieno  bigsmile.gif

bus pirminiai  nestuke.gif  ar ne, paaiškės po kokių 10 dienų.  doh.gif

Tikiuosi, kad viskas bus gerai, o ir ne tik man vienai!  smile.gif

Atsakyti
Mergaitės, visoms didelės sėkmės. Visos tapkite nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Nenustebkite, kad įsikišu, tik esu pati per visa tai pati perėjusi. Kaip sakoma "pakliuvai į tą balą, tai sausas niekaip neišlipsi". Todėl ir įdėmiai seku Jūsų istorijas ir už visas laikau kumščius.

Kantrybės ir sveikatėles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klina: 23 vasario 2006 - 16:27
Saiko, o kada tu planuoji šturmuoti IVF aukštikalnes? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, man visą diena galvą svaigo..O važiuojant persirišt išoperuotą forunkulą ėmė pykint..Vyras biški skeptiškai žiūrėjo kad mane antrą įsodinimo dieną pykina blush2.gif belaukiant eilėj persirišimui nuėjau pas sesutę paprašyt, kad priimtų kuo greičiau, nes sakau aš su mažu nėštumu ir mane labai pykina blush2.gif Gerai, kad neužklausė kiek laiko nėštumas doh.gif Būčiau sakius 1 diena lotuliukas.gif
Po persirišimo sėdau į mašiną, pavažiavom kelis metrus, vyrui šaukiu stok, mane pykina blink.gif Sustojo prie šaligatvio, aš mašinos duris pradariau ..ir tai nuo dūšios visą skrandžio turiny laukan.. blush2.gif
kaži, ar tai gali būti geras ženklas? g.gif Aš kažkodėl manau, kad gali blush2.gif

Sorry, jei reikėjo į kitą temikę rašyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 23 vasario 2006 - 20:42