Pasižiūrejau ir maloniai nustebau kiek cia jusu darysis IVF kovo menesi Tikriausiai kovą skelbsime vaisingiausiu mėnesiu metuose
Svajuke o tu laikykis o mes tave irgi laikom
Zanavyke is kur tokia kantrybė pas tave, aš tai jau būčiau seniai nulėkusi kraujo tyrimą pasidaryti
Zanavyke, šaunuole Sveikinu!
Na o mano punkcija nusikelia šiek tiek dėl nerealiai kažkotais šoktelėjusio estradiolio. Nu man tai ir sekasi
Dabar jau galvoju, kad geriau nieko negalvoti ir labai į viską skausmingai nesigilinti. Vistiek jau nieko nepakeisi, tad reikiėtų nusiteikti ramiai ir nesinervinti Čia aš pati taip save vis įtikinėju, tik ne visada taip gaunasi
Na o mano punkcija nusikelia šiek tiek dėl nerealiai kažkotais šoktelėjusio estradiolio. Nu man tai ir sekasi
Dabar jau galvoju, kad geriau nieko negalvoti ir labai į viską skausmingai nesigilinti. Vistiek jau nieko nepakeisi, tad reikiėtų nusiteikti ramiai ir nesinervinti Čia aš pati taip save vis įtikinėju, tik ne visada taip gaunasi
QUOTE(Niko @ 2006 02 22, 18:55)
Man taip buvo per pirmą IVF. O kiek tas estradiolis pas tave? Kur tu darai IVF?
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 18:58)
Man taip buvo per pirmą IVF. O kiek tas estradiolis pas tave? Kur tu darai IVF?
Per 1 dieną šoktelėjo nuo 6tūktst. iki beveik 16tūkst. Nu tai kaipo lauksim kaip jis ten ruošiasi greitai kristi IVF darysiu VK (aš gyvenu Vilniuje )
QUOTE(Niko @ 2006 02 22, 19:51)
Per 1 dieną šoktelėjo nuo 6tūktst. iki beveik 16tūkst. Nu tai kaipo lauksim kaip jis ten ruošiasi greitai kristi IVF darysiu VK (aš gyvenu Vilniuje )
Tai labai panašiai. Pas mane buvo 18000 ir per pora dienų nukrito kažkur iki 16000. Aš pasirašytinai išsireikalavau, kad tęstų IVF.
Bet tu manęs neklausyk - klausyk kaip gydytoja patars
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 18:22)
Vira, pas mane 9-a ciklo diena Punkcija numatoma pirmadienį arba antradienį.
Viskas pas mane gerai - folikulų dydis, gleivinės storis, hormonai viskas normoj. Gydytoja sakė, kad pamatė tai, ko ir laukė Folikulų nėra labai daug - kolkas matosi 6-7 vienodo dydžio.
Viskas pas mane gerai - folikulų dydis, gleivinės storis, hormonai viskas normoj. Gydytoja sakė, kad pamatė tai, ko ir laukė Folikulų nėra labai daug - kolkas matosi 6-7 vienodo dydžio.
Geros naujienos
P.S. Daivute, labai gražiai atrodai
Sveikos merginos
Svajuke, vis laikau kumštukus už tave Laikykis
Daivut, tikrai gražiai atrodai Ir tau linkiu dideliausios sėkmės
Nuo šiandien prasideda ir mano laukimas Atšildė mūsų 2 snaigutes, abu gerai dalijosi, gyd. U įsodino abu 6 ląstelių
Tik bėdos prieš pat ruošimosi galą užpuolė- įsitaisiau forunkulą, sekmadienį jį man atvėrė, bet vėl supūliavo O ir kosulys užpuolė, visokias kerpės tabletes valgau-nalabai padeda
Bet sakau gal per kančias pagaliau į žvaigždes. Gi taip laukiam...
Sėkmės visoms, merginos
Svajuke, vis laikau kumštukus už tave Laikykis
Daivut, tikrai gražiai atrodai Ir tau linkiu dideliausios sėkmės
Nuo šiandien prasideda ir mano laukimas Atšildė mūsų 2 snaigutes, abu gerai dalijosi, gyd. U įsodino abu 6 ląstelių
Tik bėdos prieš pat ruošimosi galą užpuolė- įsitaisiau forunkulą, sekmadienį jį man atvėrė, bet vėl supūliavo O ir kosulys užpuolė, visokias kerpės tabletes valgau-nalabai padeda
Bet sakau gal per kančias pagaliau į žvaigždes. Gi taip laukiam...
Sėkmės visoms, merginos
O gal kas žinot kokių žolelių pagert, kaip apgydyt tą kosulį Nes su tokiu kosėjimo labai sunku tikėtis teigiamo rezultato Čia man su bronhais vėl kažkas..
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 22, 22:12)
O gal kas žinot kokių žolelių pagert, kaip apgydyt tą kosulį Nes su tokiu kosėjimo labai sunku tikėtis teigiamo rezultato Čia man su bronhais vėl kažkas..
Jolančiuke, kokios šaunuolės tavo snaigutės - galgi ir pasiliks
Žinai, kadaise nuo kosulio (net dusdavau naktimis) mane išgelbėjo vienintelė priemonė - pusė stiklinės karšto pieno sumaišyti su puse stiklinės BORJOMI mineralinio. Brudas nerealus, bet labai efektyvu. Būtinai pabandyk.
Ar mieles geri nuo furunkulo? Neužleisk. Man kai jau įsimetė toks iki pjovimo, tai varė vienas po kito.
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 22:39)
Žinai, kadaise nuo kosulio (net dusdavau naktimis) mane išgelbėjo vienintelė priemonė - pusė stiklinės karšto pieno sumaišyti su puse stiklinės BORJOMI mineralinio. Brudas nerealus, bet labai efektyvu. Būtinai pabandyk.
Ar mieles geri nuo furunkulo? Neužleisk. Man kai jau įsimetė toks iki pjovimo, tai varė vienas po kito.
Ne, mielių negeriu, bet turbūt reiktų pagert, kaži ar nėščioms galima
Daivut, ačiū už patarimus, butinai ryt nusipirksiu pieno ir Borjomi. Bet kokį brudą esu pasiruošus gert, kad tik mačytų
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 22:39)
Aš irgi galvoju-iš 2 du išgyveno, tai jau gera pradžia Anot vyro, kitaip ir būti negalėjo, mat jo kokybė gi
Svajoju, kad pasiliktų, tik kad per daug neprisisvajočiau
Aš irgi galvoju-iš 2 du išgyveno, tai jau gera pradžia Anot vyro, kitaip ir būti negalėjo, mat jo kokybė gi
Svajoju, kad pasiliktų, tik kad per daug neprisisvajočiau