Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Pasižiūrejau ir maloniai nustebau kiek cia jusu darysis IVF kovo menesi biggrin.gif Tikriausiai kovą skelbsime vaisingiausiu mėnesiu metuose thumbup.gif

Svajuke o tu laikykis thumbup.gif o mes tave irgi laikom lotuliukas.gif

Zanavyke is kur tokia kantrybė pas tave, aš tai jau būčiau seniai nulėkusi kraujo tyrimą pasidaryti wub.gif
Atsakyti
Vira, pas mane 9-a ciklo diena thumbup.gif Punkcija numatoma pirmadienį arba antradienį.

Viskas pas mane gerai - folikulų dydis, gleivinės storis, hormonai viskas normoj. Gydytoja sakė, kad pamatė tai, ko ir laukė mirksiukas.gif Folikulų nėra labai daug - kolkas matosi 6-7 vienodo dydžio.
Atsakyti
Zanavyke, šaunuole thumbup.gif Sveikinu!

Na o mano punkcija nusikelia šiek tiek dėl nerealiai kažkotais šoktelėjusio estradiolio. Nu man tai ir sekasi schmoll.gif

Dabar jau galvoju, kad geriau nieko negalvoti biggrin.gif ir labai į viską skausmingai nesigilinti. Vistiek jau nieko nepakeisi, tad reikiėtų nusiteikti ramiai ir nesinervinti biggrin.gif Čia aš pati taip save vis įtikinėju, tik ne visada taip gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niko @ 2006 02 22, 18:55)

Na o mano punkcija nusikelia šiek tiek dėl nerealiai kažkotais šoktelėjusio estradiolio. Nu man tai ir sekasi  schmoll.gif

Man taip buvo per pirmą IVF. O kiek tas estradiolis pas tave? Kur tu darai IVF?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 18:58)
Man taip buvo per pirmą IVF. O kiek tas estradiolis pas tave? Kur tu darai IVF?

Per 1 dieną šoktelėjo nuo 6tūktst. iki beveik 16tūkst. Nu tai kaipo lauksim kaip jis ten ruošiasi greitai kristi smile.gif IVF darysiu VK (aš gyvenu Vilniuje blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Niko @ 2006 02 22, 19:51)
Per 1 dieną šoktelėjo nuo 6tūktst. iki beveik 16tūkst. Nu tai kaipo lauksim kaip jis ten ruošiasi greitai kristi  smile.gif  IVF darysiu VK (aš gyvenu Vilniuje  blush2.gif )

Tai labai panašiai. Pas mane buvo 18000 ir per pora dienų nukrito kažkur iki 16000. Aš pasirašytinai išsireikalavau, kad tęstų IVF.
Bet tu manęs neklausyk - klausyk kaip gydytoja patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 18:22)
Vira, pas mane 9-a ciklo diena thumbup.gif Punkcija numatoma pirmadienį arba antradienį.

Viskas pas mane gerai - folikulų dydis, gleivinės storis, hormonai viskas normoj. Gydytoja sakė, kad pamatė tai, ko ir laukė mirksiukas.gif Folikulų nėra labai daug - kolkas matosi 6-7 vienodo dydžio.

Geros naujienos thumbup.gif

P.S. Daivute, labai gražiai atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Svajuke, vis laikau kumštukus už tave 4u.gif Laikykis wub.gif

Daivut, tikrai gražiai atrodai mirksiukas.gif Ir tau linkiu dideliausios sėkmės wub.gif

Nuo šiandien prasideda ir mano laukimas ax.gif Atšildė mūsų 2 snaigutes, abu gerai dalijosi, gyd. U įsodino abu 6 ląstelių wub.gif

Tik bėdos prieš pat ruošimosi galą užpuolė- įsitaisiau forunkulą, sekmadienį jį man atvėrė, bet vėl supūliavo doh.gif O ir kosulys užpuolė, visokias kerpės tabletes valgau-nalabai padeda verysad.gif

Bet sakau gal per kančias pagaliau į žvaigždes. Gi taip laukiam...

Sėkmės visoms, merginos 4u.gif
Atsakyti
Jolanciuke, kaip tik buvau susiruosus klaust, kur prapuolus. Sekmes tau ir teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
O gal kas žinot kokių žolelių pagert, kaip apgydyt tą kosulį g.gif Nes su tokiu kosėjimo labai sunku tikėtis teigiamo rezultato verysad.gif Čia man su bronhais vėl kažkas..
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 22, 22:12)
O gal kas žinot kokių žolelių pagert, kaip apgydyt tą kosulį g.gif Nes su tokiu kosėjimo labai sunku tikėtis teigiamo rezultato verysad.gif Čia man su bronhais vėl kažkas..

Jolančiuke, kokios šaunuolės tavo snaigutės - galgi ir pasiliks mirksiukas.gif

Žinai, kadaise nuo kosulio (net dusdavau naktimis) mane išgelbėjo vienintelė priemonė - pusė stiklinės karšto pieno sumaišyti su puse stiklinės BORJOMI mineralinio. Brudas nerealus, bet labai efektyvu. Būtinai pabandyk.
Ar mieles geri nuo furunkulo? Neužleisk. Man kai jau įsimetė toks iki pjovimo, tai varė vienas po kito.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 22:39)

Žinai, kadaise nuo kosulio (net dusdavau naktimis) mane išgelbėjo vienintelė priemonė - pusė stiklinės karšto pieno sumaišyti su puse stiklinės BORJOMI mineralinio. Brudas nerealus, bet labai efektyvu. Būtinai pabandyk.
Ar mieles geri nuo furunkulo? Neužleisk. Man kai jau įsimetė toks iki pjovimo, tai varė vienas po kito.

Ne, mielių negeriu, bet turbūt reiktų pagert, kaži ar nėščioms galima ax.gif
Daivut, ačiū už patarimus, butinai ryt nusipirksiu pieno ir Borjomi. Bet kokį brudą esu pasiruošus gert, kad tik mačytų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 22, 22:39)

Aš irgi galvoju-iš 2 du išgyveno, tai jau gera pradžia ax.gif Anot vyro, kitaip ir būti negalėjo, mat jo kokybė gi  thumbup.gif
Svajoju, kad pasiliktų, tik kad per daug neprisisvajočiau ax.gif

Atsakyti