Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(vira @ 2006 02 22, 10:48)
Dar palyginus neblogai bigsmile.gif Visas gražumas po įsodinimo laukia... mirksiukas.gif  Tik vyrą vakar podagra susuko,dabar pora dienų stiprius nuskausminančius gers,tai tikiuosi,kad jo spermiukams tai įtakos nespės padaryti g.gif o šiaip aš kažkokia pilna entuziazmo lotuliukas.gif pakolkas....

oi, tai laikykis abu 4u.gif kiek pas tave auga? kada punkcija?
Atsakyti
Kiek auga,neskaičiavom,bet mažiau,negu praeitus kartus.Tai jau gerai,gal nebus tokios hiperstimuliacijos...Kada punkcija,sužinosiu penktadienį.
Ir tu laikykis,nestresuok heart.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 22, 14:24)
Kiek auga,neskaičiavom,bet mažiau,negu praeitus kartus.Tai jau gerai,gal nebus tokios hiperstimuliacijos...Kada punkcija,sužinosiu penktadienį.
Ir tu laikykis,nestresuok heart.gif

Vira, o kelinta pas tave ciklo diena? Kažkaip panašiai varom su tavim man rodos g.gif
Atsakyti
šiandien 13.Man irgi atrodo,kad +/- 1diena biggrin.gif

Ne 13,o 10,nusišneku jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vira: 22 vasario 2006 - 15:35
QUOTE(Renata M @ 2006 02 22, 09:11)
ačiū, kaip klimaksinė lotuliukas.gif pila karštis, ima baisus nervas lotuliukas.gif laukiu mmm

o kaip karštis pila nėštumo metu, kad žinotum... taip kad treniruokis, Renata, ir nesiskųsk:)
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 22, 15:03)
šiandien 13.Man irgi atrodo,kad +/- 1diena biggrin.gif

tikrai 13? jeigu taip, tai labai ilgai tave stimuliuoja. g.gif o gal čia man tik taip pasirodė... blush2.gif
Atsakyti
Svajuke, kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 02 22, 15:30)
Svajuke, kaip tu laikaisi? 4u.gif

na, gyva dar. lotuliukas.gif 4u.gif bet jau pradedu bijoti eiti į tūliką. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 22, 15:32)
na, gyva dar.  lotuliukas.gif  4u.gif bet jau pradedu bijoti eiti į tūliką.  doh.gif

laikykis wub.gif , ar tau testuotis ne 02/27?
Atsakyti
Svajuke,o kelinta tau šiandien diena po įsodinimo?
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 02 22, 15:38)
laikykis wub.gif , ar tau testuotis ne 02/27?

uhu. blink.gif
Atsakyti
Nusprendziau, kad geriausiai ramina nervus ir isbaido blogas mintis darbas. Visa diena sukuosi kaip vovere, tai uzmirstu visas savo problemas. O kai knisiesi kiekviena minute savyje, tai prisimastai visko. Reikia bandyti apgauti savo smegeneles.
Atsakyti