Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 16:40)
Kaip tik ir pagalvojau apie tai. Nenoriu su nieko kitu net kalbeti apie tai. Dar uzsiminiau vienai draugei, tai ta pradejo puslapio dydzio el. laiskus siusti ir bando atkalbineti, lyg ir be to problemu netureciau sad.gif
Kas dar apie HCG svajoja, o man jau nuo vieno FSH bloga.

Turiu namie svetimą pertusino 0,7 buteliuką. Tik nuo jo ryte galvą biski skauda. "pasiskoličiau" iki kol atprikčiau jį. Nenori? Kokį trečiadienį - ketvirtadienį? Galim susiorganzituoti, bowling'ą pamokinsiu normaliau pažaisti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu tik kam nuo to bus geriau (ir man matyt doh.gif ) esu pasiryžusi susitikimui ax.gif
Atsakyti
Aš gal ne prie ko čia - ta prasme prie IVF-ininkių klubo blush2.gif bet galiu paorganizuoti pirtelę pas save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 16:51)
Aš gal ne prie ko čia - ta prasme prie IVF-ininkių klubo blush2.gif  bet galiu paorganizuoti pirtelę pas save 4u.gif

tai kraustykis į susitikimų temelę biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As sutikciau, kad sektumete mano pramintu keliu, tik bijau, kad ne tuo keliu nusivesiu jus.
O as pieno kokteiliu nemegstu ir vis noriu alaus biggrin.gif Ir i joga patare neiti, man jos labai truksta
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 16:51)
Aš gal ne prie ko čia - ta prasme prie IVF-ininkių klubo blush2.gif  bet galiu paorganizuoti pirtelę pas save 4u.gif

pirtelė tai gerai būtų, bet man rodos, tarp mūsų yra nemažai tokių, kurioms dabar kaitintis nelabai galima. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 21, 16:47)
Turiu namie svetimą pertusino 0,7 buteliuką. Tik nuo jo ryte galvą biski skauda. "pasiskoličiau" iki kol atprikčiau jį. Nenori? Kokį trečiadienį - ketvirtadienį? Galim susiorganzituoti, bowling'ą pamokinsiu normaliau pažaisti  4u.gif  biggrin.gif

Labai noriu treciadieni ax.gif
Ketvirtadieni privalau eiti i savo mokykla. Siandien turiu eiti i vaiko mokykla. Uzkniso vaiko mokykla. Su vyru apsisaukeme, kas turi eiti. Pasirodo, turiu as. Ji taip pat uzkniso vaiko mokykla.
Papildyta:
Arba tada penktadieni, sestadieni, sekmadieni.
Atsakyti
Pirtele taip pat nerekomenduojama, kiek zinau
Atsakyti
Zanavyke, thumbup.gif sveikinu nuoširdžiai 4u.gif
Atsakyti
Zanavyke, kuo nuosirdziausi sveikinimai !!!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 21, 14:39)
Sveikos mergaites
Darbe tiek visi trukdo, todel vis negaliu prisijungti prie jusu.
Su testu komedija gavosi. Vakar vakare stoviu vaistineje eileje pirma karta gyvenime pirkti testa pasirengusi, repetuoju mintyse kaip as jo paprasysiu. Ir ateina bendradarbe, tai nieko nenusipirkau... Vakare grizdamas nupirko vyras. Puoliau testuotis ir jis man visiskai nieko neparode. Tad vyrui teko ryte vel begti i vaistine. Visas vargas ne per niek, parode II. Bet kol kas bijau dziaugtis, juk dar klaustuku gali buti visokiausiu:))

Zanavyke, fantastiškos naujienos thumbup.gif Pagaliau pramušei visus ledus 4u.gif
SVEIKINU wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 02 21, 13:53)

bet labai blogos nuojautos mane šiandien kankina, negaliu. ir dar nerimą keliančių požymių atsirado.  verysad.gif

Svajuke, nepasiduok jokioms nuojautoms ax.gif Mes gi laikom kumštukus už tave wub.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Pagaliau pirmoji nestuke.gif

Svajuke, tikrai, nesėkmių ruožas baigėsi, viskas PRIVALO but gerai. 4u.gif
Atsakyti