Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Supratau 4u.gif

Sveikinu nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 16:11)
skaičiau ir supratau, kad labai jau pasiilgau hcg kraujo tyrimo tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif gal aš užvedžiau? biggrin.gif man dr. liepė kitą kartą paprastą testą darytis biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai supratau, stipriai nemuškite blink.gif
Turim šių metų pirmąją nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 16:11)
skaičiau ir supratau, kad labai jau pasiilgau hcg kraujo tyrimo tongue.gif

o kaip aš pasiilgau teigiamo hcg tyrimo, ne tas žodis. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai jusu pasiekimai - kaip Marso uzkariavimas. Norisi dziaugtis kartu, bet nesitiki, kad taip dar buna.
Po sios dienos apsilankymo klinikoje nuotaika nukrito zemiau juros lygio.
Anksciau tai nuo tokiu naujienu sokinedavau - oj, vienai pasiseke, oj, kitai 4u.gif
O dabar tai galvoju, ar tai tiksliai pasiseke? Ar cia ne kokie apsisaukeliai bile ka rasineja g.gif
Stai ka reiskia tikras pesimizmas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 21, 16:21)
Nelabai supratau, stipriai nemuškite  blink.gif
Turim šių metų pirmąją  nestuke.gif ?

turim turim... thumbup.gif
Atsakyti
As jokiu budu dar nesakau, kad jau pasiseke. Ir del tu dvieju bruksniu nenorejau skubeti girtis, bet vis tas nemokejimas prikasti liezuvi
Atsakyti
oj, Chiara, neliūdėk. friends.gif

gal pieno kokteilių vakarėlį reikėtų padaryti dūšios nuraminimui? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai Dievulis tu mano brungus, viskas čia taip slaptai ir užšifruotai, gi ir nesuspratingų čia yra. Reikia didelėm raidėm, ypač tupoms (pvz.: man) paskelbti tokią džiugią naujieną.

Zanavyke, didžiausi ir nuoširdžiausi ir kitokie - ausi palinkėjimai, pasveikinimai ir visi kiti priedai. 4u.gif wub.gif Prašome netylėti ir nesikuklinti, mes išpaskos visos eiti norime (na bent jau aš, tai tikrai blush2.gif ) Bučkiai, dideli bučkiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 21, 16:26)
oj, Chiara, neliūdėk.  friends.gif

gal pieno kokteilių vakarėlį reikėtų padaryti dūšios nuraminimui?  mirksiukas.gif

Kaip tik ir pagalvojau apie tai. Nenoriu su nieko kitu net kalbeti apie tai. Dar uzsiminiau vienai draugei, tai ta pradejo puslapio dydzio el. laiskus siusti ir bando atkalbineti, lyg ir be to problemu netureciau sad.gif
Kas dar apie HCG svajoja, o man jau nuo vieno FSH bloga.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 16:40)
o man jau nuo vieno FSH bloga.

aš čia aišku pasirodysiu neišmanėle, bet o tai tikrai nėra jokių priemonių tą fsh pagerinti: kokių vaistų or something? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 16:18)
biggrin.gif  biggrin.gif gal aš užvedžiau?  biggrin.gif man dr. liepė kitą kartą paprastą testą darytis  biggrin.gif

nu aš jau atatinė HCG darytoja tongue.gif
per savo pirmąjį nėštumą sugebėjau išsitirti keturis kartus - fiksavau HCG kilimą tongue.gif
Klimas sakė, kad aš turbūt kokį bandymą darau - noriu anksčiausiai sužinoti lotuliukas.gif nes mano pirmas hcg buvo 4 su trupučiu 9 dpo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 02 21, 16:26)
oj, Chiara, neliūdėk.  friends.gif

gal pieno kokteilių vakarėlį reikėtų padaryti dūšios nuraminimui?  mirksiukas.gif

Chiara, aukštyn nosytę - varom pieno kokteilių thumbup.gif
Atsakyti