Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Zanavykei turbūt pavyko IVF, kad tyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 12:48)
femme, cia ne tais vienetais. jei būtų mažiau nei 0,5, tada taip, nieko nėra.

Bet kuriais vienetais turi būti daugiau kaip 5, tik kitais tada jau dešimtimis skaičiuojasi, kad būtų teigiamas.
Atsakyti
mIU/l
geromeda
jie sako (bent jau anksciau taip sakydavo), kad nieko nera, jei maziau nei 0.5

zodziu, alasas ne vietoj - zinau, kad nieko nera, tik idomu buvo, ar bande kabintis, ar ne...

galandu kalavijus kitam ivf'ui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 13:11)
mIU/l
geromeda
jie sako (bent jau anksciau taip sakydavo), kad nieko nera, jei maziau nei 0.5

zodziu, alasas ne vietoj - zinau, kad nieko nera, tik idomu buvo, ar bande kabintis, ar ne...

galandu kalavijus kitam ivf'ui  smile.gif

na aš Geromedoj dariausi HCG prieš daugiau nei mėnesį, tai man sakė "pirmos savaitės norma", t.y. 7-14 dpo nuo 5 iki 50 blush2.gif
Atsakyti
svajuke,
kiek reikėjo (jei reikėjo) laukti po šaldytų, norint startuoti su nauju IVF'u?
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 13:24)
svajuke,
kiek reikėjo (jei reikėjo) laukti po šaldytų, norint startuoti su nauju IVF'u?

manau, kad galima ir iš karto startuoti. aš praleidau vieną ciklą, biški pailsėjau (labiau psichologiškai aišku, nes fiziškai gi nebuvo nuo ko ilsėtis smile.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 21, 12:43)
Svajuke, nu blyn pasiseks tau - pamatysi ax.gif

bet labai blogos nuojautos mane šiandien kankina, negaliu. ir dar nerimą keliančių požymių atsirado. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites
Darbe tiek visi trukdo, todel vis negaliu prisijungti prie jusu.
Su testu komedija gavosi. Vakar vakare stoviu vaistineje eileje pirma karta gyvenime pirkti testa pasirengusi, repetuoju mintyse kaip as jo paprasysiu. Ir ateina bendradarbe, tai nieko nenusipirkau... Vakare grizdamas nupirko vyras. Puoliau testuotis ir jis man visiskai nieko neparode. Tad vyrui teko ryte vel begti i vaistine. Visas vargas ne per niek, parode II. Bet kol kas bijau dziaugtis, juk dar klaustuku gali buti visokiausiu:))
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 21, 14:39)
Sveikos mergaites
Darbe tiek visi trukdo, todel vis negaliu prisijungti prie jusu.
Su testu komedija gavosi. Vakar vakare stoviu vaistineje eileje pirma karta gyvenime pirkti testa pasirengusi, repetuoju mintyse kaip as jo paprasysiu. Ir ateina bendradarbe, tai nieko nenusipirkau... Vakare grizdamas nupirko vyras. Puoliau testuotis ir jis man visiskai nieko neparode. Tad vyrui teko ryte vel begti i vaistine. Visas vargas ne per niek, parode II. Bet kol kas bijau dziaugtis, juk dar klaustuku gali buti visokiausiu:))

Zanavyke, gi buvau teisi. thumbup.gif tyliai sveikinu. thumbup.gif lotuliukas.gif o hcg nedarysi?
Atsakyti
zanavyke thumbup.gif Taip reikejo pastiprinimo vilciai, ir tu ji suteikei biggrin.gif
Atsakyti
o hcg - tai kraujo tyrimas? Galvoju, kad gerai, jog as nelabai zinau, kas tai LH ir kt. raides biggrin.gif, nes tada maziau nervu. Kraujo tyrima siuo metu neturiu galimybes pasidaryti, musu miestelyje jo nedaro. Gyd. sake, kad mano atvejis butu trecias is eiles sekmingas siais metais, net jai tai sake butu neitiketina
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 21, 15:14)
o hcg - tai kraujo tyrimas? Galvoju, kad gerai, jog as nelabai zinau, kas tai LH ir kt. raides biggrin.gif, nes tada maziau nervu. Kraujo tyrima siuo metu neturiu galimybes pasidaryti, musu miestelyje jo nedaro. Gyd. sake, kad mano atvejis butu trecias is eiles sekmingas siais metais, net jai tai sake butu neitiketina

taip, hcg - tai kraujo tyrimas, parodantis kraujyje nėštumo hormono kiekį. na, jeigu nėra galimybės, tai nėra.

o stebuklai visada yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip tai tikrai butu stebuklas, jei viskas bus ok. Kita savaite pas gydytoja susitariau, paziures ultragarsu.
Svajuke, taip suprantu tu sekanti po manes. Gyd. sake taip iseitu, kad dabar sekmingas laikas. Todel tau pavyks ir visoms kitoms eiluteje. Manau, kad mes vertos to stebuklo kiekviena
Atsakyti