Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ką reiškia hcg 2,21? kažkas bandė kabintis, bet nepavyko?
Atsakyti
Saiko kaip tavo reikaliukai? Gal pagerinsi statistika su šaldytais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 12:38)
ką reiškia hcg 2,21? kažkas bandė kabintis, bet nepavyko?

o kiek dienų po įsodinimo? g.gif
Pregnylį arba Ovitrelle leidaisi?
Atsakyti
Spėjai greičiau atsakyti nei aš uždaviau klausimą tongue.gif

Jei galima paklausinėsiu. O tu po pirmo IVF? Kiek tau atšildė embrionų ir kiek įsodino?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 12:41)
o kiek dienų po įsodinimo? g.gif
Pregnylį arba Ovitrelle leidaisi?

14
schema su šaldytais, nebuvo bei pregnylio, nei ovitrelio, nei apskritai jokio kito gonadotropino
Atsakyti
Saiko, greičiausiai nieko nereiškia - perskaičiau, kad Pregnylio nebuvo....
Nenukabink labai nosiuko - turėjai pabandyti su užšaldytais - juk neišmesi (kaip pati sakei). Ir taupyk pinigėlių antram bandymui mirksiukas.gif wub.gif

Svajuke, nu blyn pasiseks tau - pamatysi ax.gif

O aš echoskopuojuos rytoj 16 val. Šiandien tik LH ir E2 pridaviau. Kažkaip bijau, kad niekas neauga, bet juk matyt dar anksti jausti kiaušides (šiandien penkta Gonalio injekcija bus) g.gif Šiaip pilvą maudžia jau porą dienų kaip prieš mmm - gal visgi vyksta ten kažkas biggrin.gif

Kažin kaip Zanavykė - gal kokį testuką pasidarė g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 21 vasario 2006 - 12:45
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 12:43)
14
schema su šaldytais, nebuvo bei pregnylio, nei ovitrelio, nei apskritai jokio kito gonadotropino

šiaip mažiau nei 5 nėštumas nefiksuojamas g.gif jei jau būtų kabinęsi, tai manyčiau turėtų bent 10-20 būti tokiu laiku g.gif
Atsakyti
O as tai visai supanikavau.
Dabar FSH - 16.3 blink.gif Nu, po velniu visus IUI, reikia gerti KT, darytis dar karta FSH ir ruostis IVFui.
(Graziai cia kodais parasiau smile.gif ).
Atsakyti
femme, cia ne tais vienetais. jei būtų mažiau nei 0,5, tada taip, nieko nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saiko: 21 vasario 2006 - 12:49
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 12:47)
O as tai visai supanikavau.
Dabar FSH - 16.3  blink.gif  Nu, po velniu visus IUI, reikia gerti KT, darytis dar karta FSH ir ruostis IVFui.
(Graziai cia kodais parasiau smile.gif ).

Aš esu apšalusi nuo VK laboratorijos lygio blink.gif tai žmogui nervus tąsyti doh.gif
Juk, Chiara, pažiūrėjus tavo FSH "monitoringą" tongue.gif per paskutinius "kultinius" VK tyrimus, tai silpna pasidaro - 30, 2?, 16 blink.gif
Nenusimink, leisk organizmui pailsėti ir pirmyn į trasą su IVF - juk IUI čia pusiau ant "bajerio" turėjo būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 21, 12:50)
Aš esu apšalusi nuo VK laboratorijos lygio blink.gif  tai žmogui nervus tąsyti doh.gif
Juk, Chiara, pažiūrėjus tavo FSH "monitoringą" tongue.gif  per paskutinius "kultinius" VK tyrimus, tai silpna pasidaro - 30, 2?, 16 blink.gif
Nenusimink, leisk organizmui pailsėti ir pirmyn į trasą su IVF - juk IUI čia pusiau ant "bajerio" turėjo būti blush2.gif

Na, 2.4 "surado" Med. diagnostikos centras, jeigu ka.
30 padare per stimuliacija. Lyg ir normalu butu, prisivarius gonalio.
16,3 - irgi lyg ir norma, kaip jau cia besuk uodega, su metais gereti FSH negali...
Reiks dar karta darytis. Nesinori matyti tokia teisybe.
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 12:48)

jei pagal tuos vienetus, kurių normas aš žinau pas tave HCG yra 22,1, tai ne tik kad kabinosi, o galbūt dar ir užsikabins, nes 14 dienos norma yra nuo 17-119 mIU/ml, tai pagal kitas normas nuo 1,7 iki 11,9 wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 12:53)
Na, 2.4 "surado" Med. diagnostikos centras, jeigu ka.
30 padare per stimuliacija. Lyg ir normalu butu, prisivarius gonalio.
16,3 - irgi lyg ir norma, kaip jau cia besuk uodega, su metais gereti FSH negali...
Reiks dar karta darytis. Nesinori matyti tokia teisybe.

Aaaaa, nu tuomet atsiprašau VK laboratorijos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Saiko @ 2006 02 21, 12:48)

Saiko, patikslink laboratorijos, kurioje dareisi tyrimą, normas, nes aš visai susibalamūtinau, net'e radau, kad HCG matuojamas mUI/ml ir UI/l, bet nuo vienetų skaičiai nesikeičia, vistiek nėštumas skaitosi nuo 5 g.gif
Atsakyti