Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renata M @ 2006 02 20, 20:50)
nu man B. taip aiškino, kad jei krenta žemiau 1, tai šakės. Man krito ir gavosi šakės blink.gif kaip ten yra iš tiesų nežinau, tačiau kasdien leidausi luverį, kad sulaikyti krentantį LH
laikykis 4u.gif
Papildyta:

nu ir tada mane gelbėjo luveriu

Siaubas, net kraujas pradėjo bėgti iš nosies iš to streso verysad.gif Ryt iš ryto skambinsiu gydytojai. Jau beveik pasilaidojau verysad.gif
O koks kitoms merginoms tas LH buvo?
Atsakyti
o aš nežinau, koks pas mane LH būdavo...
Atsakyti
QUOTE(ryte @ 2006 02 20, 22:11)
o aš nežinau, koks pas mane LH būdavo...

Aš irgi nežinau g.gif blink.gif
Atsakyti
Zanavyke,kaip reikalai? g.gif

Niko
, ar apramino tave gydytoja?

Ryte . o tu kada pradėjai gerti magnio diasporalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vira: 21 vasario 2006 - 10:43
Vira, Daiva, ar tik šiandien ne apžiūrų diena jums? g.gif lotuliukas.gif nagi, kai tik žinosit, prašom mums greitai raportuoti, kaip sekasi futbolo komandas auginti. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 21, 10:36)
Vira, Daiva, ar tik šiandien ne apžiūrų diena jums?  g.gif  lotuliukas.gif nagi, kai tik žinosit, prašom mums greitai raportuoti, kaip sekasi futbolo komandas auginti.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Svajuke, o kaip tu? Ka jauti?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 10:37)
Svajuke, o kaip tu? Ka jauti?

ai, blogai. blush2.gif šiandien man prasidėjo antros laukimo savaitės šyza. ir tokia labai didelė. rožinės svajonės staiga kažkur dingo ir dabar liūdna, sunku patikėti, kad gali pasisekti. o dėl jutimų, tai krūtinė dar jautri šiek tiek, bet tai kas iš to. ai, na jūs žinot kaip būna, kai lauki. blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Aš jau iš gydytojos.Šį kartą viskas atrodo normaliau,ir tokio beprotiško folikukų skaičiaus nėra thumbup.gif:

Svajuke,laikykis, friends.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 21, 10:42)
ai, blogai.  blush2.gif šiandien man prasidėjo antros laukimo savaitės šyza. ir tokia labai didelė. rožinės svajonės staiga kažkur dingo ir dabar liūdna, sunku patikėti, kad gali pasisekti.  o dėl jutimų, tai krūtinė dar jautri šiek tiek, bet tai kas iš to. ai, na jūs žinot kaip būna, kai lauki.  blush2.gif  cool.gif

Na, Svajuke, kas jau turejo ivykti, ivyko. Jei dar ka truputi jauti - jau gerai.
O jeigu neprisitvirtino, tai ka darysi, vadinasi, egzempliorius nekoks buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 21, 10:47)
Aš jau iš gydytojos.Šį kartą viskas atrodo normaliau,ir tokio beprotiško folikukų skaičiaus nėra thumbup.gif:

thumbup.gif gal sakau ir tos didelės hiperstimuliacijos nebebus tau šį kartą. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 10:49)
O jeigu neprisitvirtino, tai ka darysi, vadinasi, egzempliorius nekoks buvo  4u.gif

na, tokiu atveju jau tikriausiai paradėsiu galvoti, kad čia ne jie, o aš - egzempliorius nekoks. doh.gif
Atsakyti

na, tokiu atveju jau tikriausiai paradėsiu galvoti, kad čia ne jie, o aš - egzempliorius nekoks. doh.gif
[/quote]

Mane is viso nervina tokia definicija kaip "nevaisingumas". Nu, cia ne liga. Yra konkrecios priezastys, kodel moteris nepastoja. O tai, kad tu nepastoji su savo vyru, tai gal jusu suderinamumo problema. As esu isitikinusi, kad su kitu vyru tikrai butu viskas OK, bet kad neturejai galimybes "pasitikrinti" (gal ir gerai, kad jos neturejai).
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 21, 11:01)
Mane is viso nervina tokia definicija kaip "nevaisingumas". Nu, cia ne liga. Yra konkrecios priezastys, kodel moteris nepastoja. O tai, kad tu nepastoji su savo vyru, tai gal jusu suderinamumo problema. As esu isitikinusi, kad su kitu vyru tikrai butu viskas OK, bet kad neturejai galimybes "pasitikrinti" (gal ir gerai, kad jos neturejai).

na, sakau, gal nesuderinamumo pas mus ir nėra, nes gi buvau pastojusi, nors ir ne vietoje. rolleyes.gif

na, o šiuo metu manau jau ir kitas vyras nebeišgelbėtų, nes mano kiaušintakiai dabar jau ne pačios geriausios kokybės. verysad.gif o ir nenoriu aš kito vyro. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti