Man ta viltis taip ir nesugrizo, kai isejo po pirmo IVFo
Kalbejau su vienu prof., kuris sake, kad po sesto praktiskai nei vienos optimistes nebelieka.
Bet, kadangi darome toliau, tai ta viltis kazkur gyvena, ne kitaip
QUOTE(Chiara @ 2006 02 20, 17:05)
Kalbejau su vienu prof., kuris sake, kad po sesto praktiskai nei vienos optimistes nebelieka.
na, po šešto karto tai liūdna būtų labai.... net šiurpas nukratė pagalvojus...
QUOTE(svajukė @ 2006 02 20, 17:08)
na, po šešto karto tai liūdna būtų labai.... net šiurpas nukratė pagalvojus...
Nu, ir ko dabar? Tas pats sake, kad vienai is septinto, kitai is 27 (Izraelyje, tai pati supranti), pavyko. Tas optimizmas mazeja, nes po pirmo karto supranti, kiek etapu ir pavojingu momentu embrionas turi praeiti, kad viskas ivyktu. Nu, liko tau vienas nedidukas uzdavinelis - prisitvirtinti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 20, 17:12)
Nu, ir ko dabar? Tas pats sake, kad vienai is septinto, kitai is 27 (Izraelyje, tai pati supranti), pavyko. Tas optimizmas mazeja, nes po pirmo karto supranti, kiek etapu ir pavojingu momentu embrionas turi praeiti, kad viskas ivyktu. Nu, liko tau vienas nedidukas uzdavinelis - prisitvirtinti
ale nepaguodžia tas, kad vienai iš septinto, kitai iš n-tojo. brrrr....
aha, o tas nedidukas uždavinėlis taip kaip koks Everestas man atrodo. tuo labiau, kai nuo tavęs niekas nebepriklauso (nors ir iki tol nelabai kas priklausė ). bet iš tiesų tai aš labai labai bijau.
Mano kantrybe ne is gero gyvenimo, tiesiog pati taip uzsispyriau, kad nors 14 d. iskentesiu nieko netikrinusi. Baimes buvo kiekviena karta einant i tualeta, pradejau bijoti ten lankytis:) Ir sioje svetaineje nesilankiau samoningai. Tik nepagalvokit nieko bloga, man jusu truko, bet tiesiog del to, kad maziau minciu butu juodu.
Gal pries pora metu galvojau, kad jokiu IVF, paskui subrendau 1 IVF. O sitas 14 d. galvojau is kur reikes gauti pinigu 2 IVF. Ir manau, kad bandyciau tik du....
Gal pries pora metu galvojau, kad jokiu IVF, paskui subrendau 1 IVF. O sitas 14 d. galvojau is kur reikes gauti pinigu 2 IVF. Ir manau, kad bandyciau tik du....
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 20, 17:20)
tiesiog pati taip uzsispyriau, kad nors 14 d. iskentesiu nieko netikrinusi.
šį kartą ir aš sau pasakiau, kad testą darysiuos tik 14 dieną (jeigu anksčiau nepramuš). jokių hcg 10 dieną ir pan. nors ir labai nekantru, bet jau daug buvo čia pas mus pavyzdžių, įrodžiusių, kad nėra ko skubėti.
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 20, 16:35)
Sveikos mergaites. As savo rezultatu dar nezinau, siandien nusipirksiu testa eidama namo (juk jau 14 d.). Siaip jauciuosi ivairiai, tai viskas ok, tai pamaudzia pilva, pilnas kazkoks jis. Siandien pirma diena po 2 savaiciu atostogu, tai svaigsta galva, ar nuo darbo, ar nuo...
Visoms startavusioms sekmes, labai, labai
Visoms startavusioms sekmes, labai, labai
Labai laukiam pagaliau geru rezultatų
Zanavyke, sėkmės tau
Mano trumpa ataskaita, jei kam įdomu : 8 stimuliavimo diena (10c.d.), 10mm gimdos gleivinė (čia tai nežinau gerai ar ne, jokio estrofemo negeriu) ir koky ~18 folikulų (vidurkis 14mm skersmens); numatoma punkcija šį penktadienį, jei estradiolis labai neužkils (šiandien jau arti 6000).
Jaučiuosi tai kažkaip nekaip, visa tokia išsipūtusi ir pastoviai galva svaigsta... Nuotaikų kaita nenusakoma , pati savim stebiuosi, bet nieko, viską mes iškęsim.. Ar ne?
Ačiū merginoms už palaikymą
Mano trumpa ataskaita, jei kam įdomu : 8 stimuliavimo diena (10c.d.), 10mm gimdos gleivinė (čia tai nežinau gerai ar ne, jokio estrofemo negeriu) ir koky ~18 folikulų (vidurkis 14mm skersmens); numatoma punkcija šį penktadienį, jei estradiolis labai neužkils (šiandien jau arti 6000).
Jaučiuosi tai kažkaip nekaip, visa tokia išsipūtusi ir pastoviai galva svaigsta... Nuotaikų kaita nenusakoma , pati savim stebiuosi, bet nieko, viską mes iškęsim.. Ar ne?
Ačiū merginoms už palaikymą
QUOTE(Daiva @ 2006 02 20, 20:09)
Niko, labai geri rezultatai Bala nematė to pilvo ir nuotaikos, kad tik mačytų
Ačiū Daiva
Ale, kaip faina, kad JUS atradau
Papildyta:Man užėjo panika - skaitau senas IVF temas ir radau Renatos tokią žinutę: "va dabar sužinojau, kad labai krito LH - 0,530, tai labai labai mažai - blogai, nežinau ką gydytoja pasakys, bet anksčiau sakė, kad tokiu atveju rezultatai dažniausiai būna - 0."
Mano LH šiandien tiksliai neatsimenu, bet kažkur 0,25. Kas čia dabar? Kiek jis turėtų būti? Ne nu aš negaliu, nieko man gydytoja nesakė, kad jis per mažas
QUOTE(Niko @ 2006 02 20, 20:32)
Papildyta:Man užėjo panika - skaitau senas IVF temas ir radau Renatos tokią žinutę: "va dabar sužinojau, kad labai krito LH - 0,530, tai labai labai mažai - blogai, nežinau ką gydytoja pasakys, bet anksčiau sakė, kad tokiu atveju rezultatai dažniausiai būna - 0."
Mano LH šiandien tiksliai neatsimenu, bet kažkur 0,25. Kas čia dabar? Kiek jis turėtų būti? Ne nu aš negaliu, nieko man gydytoja nesakė, kad jis per mažas
nu man B. taip aiškino, kad jei krenta žemiau 1, tai šakės. Man krito ir gavosi šakės kaip ten yra iš tiesų nežinau, tačiau kasdien leidausi luverį, kad sulaikyti krentantį LH
laikykis
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 20, 20:46)
Niko, čia Renatos senokai rašyta. Dabar man rodos gaunam kažkurį iš preparatų siekiant išvengti šito efekto.
nu ir tada mane gelbėjo luveriu