Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 02 20, 13:14)
o vat vakar mano viena draugė ilgai ir įdėmiai į mane pažiūrėjusi staiga paklausė, ar aš nesilaukiu.  blink.gif sako, atrodai lyg būtum nėščia. aš sakau, nežinau, gerai būtų. et, reikėjo man jos pasitikslinti, kodėl jai taip pasirodė.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

PAGAL IDĖJĄ, JEI TAIP PASAKĖ, TAI REIŠKIA TAIP YRA. 4u.gif
Kartais kiti tai pamato smile.gif
Atsakyti
o vat vakar mano viena draugė ilgai ir įdėmiai į mane pažiūrėjusi staiga paklausė, ar aš nesilaukiu.  blink.gif sako, atrodai lyg būtum nėščia. aš sakau, nežinau, gerai būtų. et, reikėjo man jos pasitikslinti, kodėl jai taip pasirodė.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Todel kad taip ir yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 20, 13:35)
Penktadienį pas U. Na tikėkimės, kad ji mane palaimis jau startui smile.gif

palaimins. thumbup.gif

kaip man patinka, kad pas mus skyrelyje dabar toks darbymetis. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 20, 12:28)
kai aš dariausi su šaldytais, man mmm vėlavo praktiškai savaitę.

svajuke, o crinoną ir estrofemą gėrei kol neprasidėjo mmm ar anksčiau nutraukei, įsitikinus, kad nėra nėštumo?
Atsakyti
Kai aš tik pastojau su sūnum (dar nė nežinojau, kad esu nėščia), vienas artimas draugas (dvasiškai artimas tongue.gif ) pasakė - "Daiva, tu nėščia". Man buvo šokas ir pagalvojau "ot, durnius", o jis sako " iš karto pamatau, kuri nėščia, nėščių akys kitaip spindi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 20, 13:40)
svajuke, o crinoną ir estrofemą gėrei kol neprasidėjo mmm ar anksčiau nutraukei, įsitikinus, kad nėra nėštumo?

pasidariau hcg ir kadangi buvo neigiamas, viską nutraukiau. ir net nutraukus mmm atėjo tik po savaitės. o jeigu būčiau nenutraukusi, tai iš vis neaišku, kada būtų prasidėję. ax.gif
Atsakyti

labai gali būti, kad tai pranašiški žodžiai. 4u.gif man irgi taip buvo, kai tik šiek tiek nėščia patapau, visiems pradėjo vaidentis, sapnuotis kad nėščia esu. anksčiau tokių ,,pasivaidenimų" tikrai nebuvo.
Atsakyti
Sveikos mergaites. As savo rezultatu dar nezinau, siandien nusipirksiu testa eidama namo (juk jau 14 d.). Siaip jauciuosi ivairiai, tai viskas ok, tai pamaudzia pilva, pilnas kazkoks jis. Siandien pirma diena po 2 savaiciu atostogu, tai svaigsta galva, ar nuo darbo, ar nuo...
Visoms startavusioms sekmes, labai, labai
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 02 20, 16:35)
Sveikos mergaites. As savo rezultatu dar nezinau, siandien nusipirksiu testa eidama namo (juk jau 14 d.). Siaip jauciuosi ivairiai, tai viskas ok, tai pamaudzia pilva, pilnas kazkoks jis. Siandien pirma diena po 2 savaiciu atostogu, tai svaigsta galva, ar nuo darbo, ar nuo...
Visoms startavusioms sekmes, labai, labai

na tai Zanavyke, aš tave jau praktiškai sveikinu. lotuliukas.gif manau, kad tu jau nestuke.gif nes tiek ilgai (po įsodinimo) be tepliojimų, o tuo labiau mmm nelabai kas ištempia, jeigu nėštumo nebūna. smile.gif na bet ir kantrybė tavo geležinė. bet kokiu atveju laikau labai kumštukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 20, 16:40)
na tai Zanavyke, aš tave jau praktiškai sveikinu.  lotuliukas.gif manau, kad tu jau  nestuke.gif nes tiek ilgai (po įsodinimo) be tepliojimų, o tuo labiau mmm nelabai kas ištempia, jeigu nėštumo nebūna.  smile.gif na bet ir kantrybė tavo geležinė. bet kokiu atveju laikau labai kumštukus.  ax.gif

Aš irgi taip manau,bet ir kantrybė lotuliukas.gif biggrin.gif

Kada vėl įgyjamas pasitikėjimas ir tikėjimas IVF-u po nepavykusio dublio?Man jau po to praėjo kaip ir puse metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 20, 16:50)
Kada vėl įgyjamas pasitikėjimas ir tikėjimas IVF-u po nepavykusio dublio?Man jau po to praėjo kaip ir puse metų blush2.gif

tikėjimas sakyčiau per stiprus žodis. aš pasakyčiau, noras vėl bandyti arba viltis. tai vat noras vėl bandyti man asmeniškai grįždavo po gero mėnesio. noras tapti mama iki šiol buvo stipresnis už skausmą ir liūdesį po nepavykusio bandymo. ax.gif

tiesa, greičiau "patikėti" visada padeda ir žinojimas, kad yra pinigų tolimesniems bandymams. be jų galima tikėti iki nukritimo, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 20 vasario 2006 - 16:57
QUOTE(svajukė @ 2006 02 20, 16:55)
tikėjimas sakyčiau per stiprus žodis. aš pasakyčiau, noras vėl bandyti arba viltis. tai vat noras vėl bandyti man asmeniškai grįždavo po gero mėnesio. noras tapti mama iki šiol buvo stipresnis už skausmą ir liūdesį po nepavykusio bandymo.  ax.gif

Kad man ta viltis nesugrįžta nors tu ką unsure.gif doh.gif blush2.gif Būna momentų,kad patikiu,kad pavyks natūraliai,o dabar tai nei tuo, nei IVF netikiu,net pati bijau savo minčių unsure.gif Kai pagalvoji,kiek nedaug tereikia,kad pastoti,o tas nedaug jau taip ilgai tęsiasi unsure.gif
Turbūt persidirbau ir galva perkaito blush2.gif
Atsakyti