Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sėkmės VISOMS. Už visas laikas kumščius. Drąsos Jums ir tikėjimo
Atsakyti
Visoms mums sekmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 20, 11:11)
Visoms mums sekmės wink.gif

Pačios pačios dideliausioooooos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ojojoj, reikia man savo parašiuką papildyti, nes tiek naujų gaudytojų atsirado. thumbup.gif

o kaži kaip Zanavykei sekasi? g.gif prapuolusi kažkur. juk jai jau testo diena turi būti. gal gerų žinių mums turi. ax.gif
Atsakyti
galvojau, nutylėsiu, bet neišeina. šiandien man 13 diena po šaldytų įsodinimo, bet testas neigiamas. prieš kelias dienas maudė pilvą, crinonas buvo šviesiai rausvas pasirodęs, bet dabar viskas praėjo, mmm nė žymės. jei iki rytojaus neateis, tai darysiuos hcg, nes dr. vis tiek turbūt lieps. vilties neturiu (eilinį kartą prasta gleivinė), bet neramu, kodėl taip uzsitęsė. kaip manot, ar gali taip būti todėl, kad ciklas anovuliacinis ir vartoju estrofemą bei crinoną?
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 20, 11:45)
bet neramu, kodėl taip uzsitęsė. kaip manot, ar gali taip būti todėl, kad ciklas anovuliacinis ir vartoju estrofemą bei crinoną?

Nelabai supratau - o kas užsitęsė? g.gif juk dar nėra 14 dienų, o ir Crynonas dažnai užlaiko mmm. Bet jei nustojo teplioti, gal dar ne viskas prarasta, nors aš asmeniškai visiškai netikiu schemomis su užšaldytais - atsiprašau už netikėjimo dozę blush2.gif
Atsakyti
Merginoms, visoms ,,besiprotokoluojančioms" sėkmės dideliausios!
Atsakyti
mano matais matuojant, jau uzsitesė biggrin.gif ai, tiek to.
aš irgi netikiu, bet kažkur tuos šaldytus reikėjo padėti, neišmesi gi.
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 20, 11:55)
mano matais matuojant, jau uzsitesė  biggrin.gif ai, tiek to.
aš irgi netikiu, bet kažkur tuos šaldytus reikėjo padėti, neišmesi gi.

o aš tikiu užšaldytų protokolu, bent jau dabar. labai tikiu, kad maniškiai sulauks manęs ir išgyvens...
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 02 20, 11:55)
mano matais matuojant, jau uzsitesė  biggrin.gif ai, tiek to.

tai būtinai daryk hcg g.gif
Atsakyti
Saiko, būtinai pasidaryk hcg, bus ramiau.

kai aš dariausi su šaldytais, man mmm vėlavo praktiškai savaitę.
Atsakyti
o vat vakar mano viena draugė ilgai ir įdėmiai į mane pažiūrėjusi staiga paklausė, ar aš nesilaukiu. blink.gif sako, atrodai lyg būtum nėščia. aš sakau, nežinau, gerai būtų. et, reikėjo man jos pasitikslinti, kodėl jai taip pasirodė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
svajuke, kai aš vaikščiojau biški nėščia, visos mano draugės kaip susitariusios sakė, kad aš jau nestuke.gif
Paklausus konkrečiau nurodyti požymius, nelabai sugebėjo, sakė matosi ir tiek.

---
Penktadienį pas U. Na tikėkimės, kad ji mane palaimis jau startui smile.gif
Atsakyti