Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 02 14, 10:30)
Svajukė jau po procedūros - įsodino vieną 6 ir vieną 8 ląstelių, abu be fragmentacijos thumbup.gif Svajukė sako, kad tokių kokybiškų embrionų dar nėra turėjusi smile.gif Įsodinimas šį kartą irgi buvo lengvas, Svajukė mano, kad čia histeroskopijos dėka (kažkas pas ją su gimdos kakleliu berods buvo).
Žodžiu - nėštumas garantuotas biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
turiu žvėrišką nuojautą, kad šį kartą Svajukei pasiseks wub.gif
Atsakyti
Svajuke, jaučiu, oi kaip jaučiu kad viskas šį kartą bus ok.gif
Kad tavo maži du angelėliai užsibus pas tave ne trumpiau kaip devynis menesius tongue.gif
Atsakyti
Merginos, man sove i galva isganinga mintis lotuliukas.gif
Kadangi draugai, noredami man padeti, vieni suorganizavo slidinejima kovo menesio pradzioje, kiti gi - pabaigoje, "sudirbdami" mano planus, tai galvoju, kad gal man per ta savaite, kuria cia busiu IUI pasidaryti? Jokiu badymusi, paruosiamuju darbu gi nera? Ane? Pries pat "O" susileidi pregnyli - ir pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 14, 11:59)
Merginos, man sove i galva isganinga mintis  lotuliukas.gif
Kadangi draugai, noredami man padeti, vieni suorganizavo slidinejima kovo menesio pradzioje, kiti gi - pabaigoje, "sudirbdami" mano planus, tai galvoju, kad gal man per ta savaite, kuria cia busiu IUI pasidaryti? Jokiu badymusi, paruosiamuju darbu gi nera? Ane? Pries pat "O" susileidi pregnyli - ir pirmyn!

visai nebloga mintis pagal mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 14, 11:59)
Merginos, man sove i galva isganinga mintis  lotuliukas.gif

čia jau matyt pasireiškia sindromas, kai negali ramiai pabūti ir nieko nedaryti lotuliukas.gif Nu imk ir pasidaryk - Dievui bus pagalba, žiūrėk ir rašysi po to į stebuklų temelę tongue.gif
Atsakyti
Nu, Femme, as dar ne 67-eriu itale, kuri tapo garsenybe smile.gif
Ir apskritai mes pagal visus parametrus - sveikuciai egzemplioriai. Mums net uzdraude "tikrintis" su kitais lotuliukas.gif , o tai rezultatas is karto butu. Ale ir mes patys ta zinome.
Uzsirasiau eilini karta i VK, pasidalinsiu savo norais. O ka man cia? Vis viena per ankstesnius IVFus rekordinis folikulu skaicius buvo tik 5 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 14, 12:22)
Nu, Femme, as dar ne 67-eriu itale, kuri tapo garsenybe smile.gif
Ir apskritai mes pagal visus parametrus - sveikuciai egzemplioriai. Mums net uzdraude "tikrintis" su kitais  lotuliukas.gif , o tai rezultatas is karto butu. Ale ir mes patys ta zinome.
Uzsirasiau eilini karta i VK, pasidalinsiu savo norais. O ka man cia? Vis viena per ankstesnius IVFus rekordinis folikulu skaicius buvo tik  5  blush2.gif

Nu tai ar aš taip sakau g.gif wub.gif
Bet kai pagalvoji koks šūdas, kai taip - abu sveiki, bet "nesuderinami" blink.gif kažkaip durnai gaunasi doh.gif
O jei nuoširdžiai, tai labai tau pavydžiu tavo puikiai veikiančio ovuliacijos mechanizmo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 vasario 2006 - 12:25
O jei nuoširdžiai, tai labai tau pavydžiu dėl puikiai veikiančio ovuliacijos mechanizmo blush2.gif
[/quote]

O as tau - tavo metu ir suderinamumo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Chiara,2006 02 14, 12:26]
O jei nuoširdžiai, tai labai tau pavydžiu dėl puikiai veikiančio ovuliacijos mechanizmo blush2.gif
[/quote]

O as tau - tavo metu ir suderinamumo biggrin.gif
[/quote]
ale kokios mes abi pavydžios lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 14, 10:30)
Svajukė jau po procedūros - įsodino vieną 6 ir vieną 8 ląstelių, abu be fragmentacijos thumbup.gif Svajukė sako, kad tokių kokybiškų embrionų dar nėra turėjusi smile.gif Įsodinimas šį kartą irgi buvo lengvas, Svajukė mano, kad čia histeroskopijos dėka (kažkas pas ją su gimdos kakleliu berods buvo).
Žodžiu - nėštumas garantuotas biggrin.gif

Tikrai labai kokybiski embrioniukai thumbup.gif , belieka laukti thumbup.gif rezultatu, kad jie abu ir pasiliktu wub.gif
Atsakyti
Svajuke, aš su Tavimi wub.gif Tau butinai pavyks wub.gif wub.gif wub.gif

O aš jau suderinau ateities planus ax.gif Taigi kovo pradžioje (nuo kito ciklo) startuoju su trumpa schema smile.gif Gonal, Orgalutran, Pregnyl....

Dabar klausimėlis blush2.gif kiek kainuoja Gonal F 900? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 02 14, 20:07)
Dabar klausimėlis blush2.gif  kiek kainuoja Gonal F 900? g.gif

pažiūrėk per www.vaistai.lt - ten berods yra su kainom nurodyta
Atsakyti