Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos merginos 4u.gif Na kam vėluoja mmm, o kam atvažiavo anksčiau laiko 5 dienom.. g.gif
Tai va nuo šiandien ir aš „badausi“ biggrin.gif Noriu palinkėti visoms mums stiprybės, tikėjimo ir vilties.. Kuo dideliausios sėkmės Svajukei, Daivai, Renatai, Virai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niko @ 2006 02 13, 20:28)
Sveikos merginos  4u.gif  Na kam vėluoja mmm, o kam atvažiavo anksčiau laiko 5 dienom..  g.gif
Tai va nuo šiandien ir aš „badausi“  biggrin.gif  Noriu palinkėti visoms mums stiprybės, tikėjimo ir vilties.. Kuo dideliausios sėkmės Svajukei, Daivai, Renatai, Virai..  4u.gif

Tai ir tau sėkmės, jei jau badaisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 13, 20:18)
Kas iš karto krenta į akis -  tau buvo skirta labai mažai Gonalio dozė - jo sąskaita labai daug sutaupei, bet labai mažai kam užtenka tokios dozėz.

tai ne taip mažai to gonalio buvo. paskaičiavau ir gavosi, kad 10 d. leidosi po 150.
man taip pat.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:29)
na ką, mergaitės. tai lekiu aš namo. ryt po įsodinimo gulėsiu namie, kaip ir likusią šią savaitę. saugosiu savo vaikų darželį.  lotuliukas.gif tai iki kito pirmadienio.

Adresą pasakyk, aš su plakatais po tavo langu pastovėsiu ir paskanduosiu "DVYNUKŲ! DVYNUKŲ! DVYNUKŲ! DVYNUKŲ! " lotuliukas.gif

Didelės tau sekmės, aš žvakę už tave uždegsiu ir paprašysiu, kad tau padėtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 13, 20:20)
Hm, o kas bande skaiciuoti keliones + gyvenimo + laisvadieniu kainas? Tikrai apsimoka. As taip tiksliai nebandziau, bet mintyse primeciau... Tai nebent pas draugus gyventi ir su pakeleivingomis masinomis vaziuoti...

Chiara, visa tai tiek pat i pliusa kainuoja ir kai esi ne vilniete. man iki Vilniaus 220 km, tai kaip ir dar deidesni vazinejimu. Ir tokiu vazinejanciu ne viena, bet kazkaip jau nebe taip aktualu tos keliones smile.gif
Dar reiktu ta 4IVF ant visu padalinti. Ir nemazai gaunasi. Gal ir neprireiks, bet yra kam reikia.
man rodos, mus daugiau baugina tai, kad apie ten nieko nezinome, nieko negirdejome ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 13 vasario 2006 - 22:28
QUOTE(Renata M @ 2006 02 13, 21:54)
tai ne taip mažai to gonalio buvo. paskaičiavau ir gavosi, kad 10 d. leidosi po 150.
man taip pat.

aš supratau, kad po 75 g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena)

man rodos, mus daugiau baugina  tai, kad apie ten nieko nezinome, nieko negirdejome ir tt.

Dar man atrodo kalbos barjeras... Gerai jei šneki lenkiškai, aš pvz. ne bum-bum. O gi labai svarbu TIKSLIAI suprast ką tau sako tokiu atveju. Net aš, budama ruse, Latvijoi neišmąsčiau kaip rusiškai "geltonkunis". Na iš kur aš galiu žinot jei tom temom tik lietuviškai šneku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 13 vasario 2006 - 22:54
kaip nors "zeltučnik" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 02 13, 23:56)
kaip nors "zeltučnik" lotuliukas.gif

Ne, "žioltoje telo", bet iki tol nebuvau girdėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:29)
na ką, mergaitės. tai lekiu aš namo. ryt po įsodinimo gulėsiu namie, kaip ir likusią šią savaitę. saugosiu savo vaikų darželį.  lotuliukas.gif tai iki kito pirmadienio.

svajuke gulėk sau į sveikata wub.gif ir augink savo leliukus thumbup.gif
Atsakyti
Svajukė jau po procedūros - įsodino vieną 6 ir vieną 8 ląstelių, abu be fragmentacijos thumbup.gif Svajukė sako, kad tokių kokybiškų embrionų dar nėra turėjusi smile.gif Įsodinimas šį kartą irgi buvo lengvas, Svajukė mano, kad čia histeroskopijos dėka (kažkas pas ją su gimdos kakleliu berods buvo).
Žodžiu - nėštumas garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 14, 10:30)
Svajukė jau po procedūros - įsodino vieną 6 ir vieną 8 ląstelių, abu be fragmentacijos thumbup.gif Svajukė sako, kad tokių kokybiškų embrionų dar nėra turėjusi smile.gif Įsodinimas šį kartą irgi buvo lengvas, Svajukė mano, kad čia histeroskopijos dėka (kažkas pas ją su gimdos kakleliu berods buvo).
Žodžiu - nėštumas garantuotas biggrin.gif

Dvynukai biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tautė: 14 vasario 2006 - 10:35