Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dabar perskaičiau, kad bėdos su vyro spermiukais. O tai ko tau taip neauga folikulai, ar į vaistus nereaguoja?
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 13, 16:07)
Dabar perskaičiau, kad bėdos su vyro spermiukais. O tai ko tau taip neauga folikulai, ar į vaistus nereaguoja?

auga pas mane tai gerai. šį kartą potencialą turėjau 10 vnt. pavidalu (ir čia tik iš vienos kiaušidės, nes kita pas mane nefunkcionuoja). deja, didžioji dalis folikulų buvo tušti. kodėl, nežinau. verysad.gif
Atsakyti
A va kokia mistika g.gif
Atsakyti
na ką, mergaitės. tai lekiu aš namo. ryt po įsodinimo gulėsiu namie, kaip ir likusią šią savaitę. saugosiu savo vaikų darželį. lotuliukas.gif tai iki kito pirmadienio.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:29)
na ką, mergaitės. tai lekiu aš namo. ryt po įsodinimo gulėsiu namie, kaip ir likusią šią savaitę. saugosiu savo vaikų darželį.  lotuliukas.gif tai iki kito pirmadienio.

Sėkmės tau, Svajuke, tikiu, kad šį kartą viskas tikrai baigsis vaikų darželiu 4u.gif
Atsakyti
kuo didžiausios tau sekmės Svajuke wub.gif
Laikysiu kumštukus už tave ir už tuos du "spirgiukus", kad jie įsitaisytų tavo pilvukį 9mėn.
Atsakyti
Svajuke, linkiu kad abu ir pasiliktu 9 menesiams wub.gif, sekmes tau ir ramybes 4u.gif
Atsakyti
Svajuke wub.gif laikau kumštukus, saugok save ir būk rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:29)
na ką, mergaitės. tai lekiu aš namo. ryt po įsodinimo gulėsiu namie, kaip ir likusią šią savaitę. saugosiu savo vaikų darželį.  lotuliukas.gif tai iki kito pirmadienio.

Svajuke, tokia diena - kuo didziausios sekmes!
Tycia turi pasisekti! 4u.gif
Atsakyti
Man IVF buvo daryta praeitais metais pavasarį Bialystoko klinikoje MEDGYN.P rocedūra su visais vaistais kainavo apie 5000 lt. Apie tai rašiau temoje " renkame pinigus Daivutės IVF ". Dabar parašysiu smulkiau kiek kainavo vaistai ir procedūros:1 vizitas- konsultacija+echoskopija=100 zl; vaistai Difereline 3,75 =600 ZL; vaistai Folik+Acard+Encortolon=30 zl. Visa tai 14 dienų.
2 vizitas- ŽIV testas, hepatito B,C testai man ir vyrui =138 zl; vaistai Gonal -f 75 IU ( 12 dozių-6 dienoms) = 1200 zl; echoskopija + hormonų tyrimai daromi kiekvieno vizito metu.
3 vizitas- vaistai Gonal 2 dienoms=400 zl;
4 vizitas- Vaistai Gonal 2 dienoms =400 zl;
5 vizitas- vaistai - 107 pl; punkcija- 1400 zl,
6 vizitas- embrionų persodinimas - 1440 zl, vaistai Duphaston- 77 zl.
Konsultacijos vyksta privačiame gydytojo kabinete, o punkcija ir embrionų persodinimas -ligoninėje. Punkcija atliekama ne su narkoze, bet suleidžia lengvai apsvaiginančių vaistų , kurių veikimas po 2 val baigiasi ir gali važiuoti namo. Būtinai reikia susirinkti visas sąskaitas, kurias išrašo ligoninė, nes 4 IVF nemokamas.
Kaip jau rašiau anoje temoje, Bialystoke yra kelios klinikos, atliekančios IVF/ICSI procedūras ir kainos jose skirtingos, todėl nepatingėkite panaršyti internete ir paskambinti. O mes su vyru jau laukiame gimstant lėliuko.

Atsakyti
Pati procedūra matau, kad šiek tiek pigesnė, bet nesmarkiai.
Kas iš karto krenta į akis - tau buvo skirta labai mažai Gonalio dozė - jo sąskaita labai daug sutaupei, bet labai mažai kam užtenka tokios dozėz. Man tarkim vienkartinė dozė paskirta 225 vnt. - sudėjus skirtumas gaunasi žvėriškas.
Dar stebina Diufastono skyrimas po IVF, kaina aišku atitinkamai kretnta labai smarkiai.
Bet kokiu atveju - labai sveikinu - ir su sutaupytais pinigėliais, ir su rezultatu smile.gif
Atsakyti
Hm, o kas bande skaiciuoti keliones + gyvenimo + laisvadieniu kainas? Tikrai apsimoka. As taip tiksliai nebandziau, bet mintyse primeciau... Tai nebent pas draugus gyventi ir su pakeleivingomis masinomis vaziuoti...
Atsakyti