Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aš tai radau tokį receptėlį http://ma-ma.ru/ru/l...hrase_id=300642
Tai žygiuoju į vaistinę ieškoti žolelių smile.gif . Gal padės nervus nuraminti g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaštakė: 10 vasario 2006 - 12:05
Grįžau 4u.gif

Kitą penktadienį (vasario 17 dieną) startuoju su trumpa schema. Gonalis 225 +Luveris+Aspirinas+Dexametazonas.
Nieko neklauskit, kas ir kodėl biggrin.gif Nieko neklausiau gydytojos, pati pasakiau, kad nenoriu nieko žinoti, visiškai atsiduodu gydytojos sprendimams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 10, 15:18)
Jau dabar nusipirk Luverio visa doze. Nelauk stimuliacijos pradzios. Ir nepirk dalimis. Zinai, kaip man buvo visus tris kartus. schmoll.gif
Ir is viso pasiklausk, ar jau vel iveza. Buvo isbrauke is ivezamu saraso. Zinau, kokiais pakeisti galima ir kur juos galima gauti.

na, man Luverio reikėjo šią savaitę, tai be problemų ir streso įsigijau VK. g.gif smile.gif
Atsakyti
Svajuke, labai mielai paimsiu Gonalį smile.gif
Luverio nusipirkau. Sakė, kad dabar turi, bet tikrai geriau nepalikti paskutinei dienai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 15:26)
Svajuke, labai mielai paimsiu Gonalį smile.gif
Luverio nusipirkau. Sakė, kad dabar turi, bet tikrai geriau nepalikti paskutinei dienai.

čiki. tai pasuk man kada norėsi ir galėsi. Gonalis pas mane namie. bigsmile.gif
Atsakyti
SĖKMĖS, MERGAITĖS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 10, 15:32)
čiki. tai pasuk man kada norėsi ir galėsi. Gonalis pas mane namie.  bigsmile.gif

ar imi kokį biuletenį po įsodinimo?

Papildyta:
Musmiryte, matau, kad skaitai. Berods pas tave su hydrosalpyngsu problemos g.gif Man U. sakė, kad pas mane hydrosalpyngsas neatsinaujino po to, kai jį išoperavo prieš metus smile.gif
Atsakyti
Daiva, sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(ryte @ 2006 02 10, 17:49)
Daiva, sėkmės.

Dėkui, Ryte, labai pasistengsiu šį kartą net jei nepavyks sekti tavo pavyzdžiu - "do pobednovo". Bet tikiu, kad pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 17:52)
Bet tikiu, kad pavyks blush2.gif

Pavyks Daivute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 18:44)
Papildyta:
Musmiryte, matau, kad skaitai. Berods pas tave su hydrosalpyngsu problemos g.gif Man U. sakė, kad pas mane hydrosalpyngsas neatsinaujino po to, kai jį išoperavo prieš metus smile.gif

Oi kaip faina thumbup.gif Tavo dėka aš irgi jį bandysiu pašalint kiaušintakius paliekant sveikus - tikiu, kad ir man pasiseks. Dėkui tau, kad prisiminei mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 17:52)
Dėkui, Ryte, labai pasistengsiu šį kartą net jei nepavyks sekti tavo pavyzdžiu - "do pobednovo". Bet tikiu, kad pavyks blush2.gif

turi pavykti. tiek tau visi linki sėkmės, kad privalo pavykti šį kartą. 4u.gif
Atsakyti