Aš tai radau tokį receptėlį http://ma-ma.ru/ru/l...hrase_id=300642
Tai žygiuoju į vaistinę ieškoti žolelių . Gal padės nervus nuraminti .
QUOTE(Chiara @ 2006 02 10, 15:18)
Jau dabar nusipirk Luverio visa doze. Nelauk stimuliacijos pradzios. Ir nepirk dalimis. Zinai, kaip man buvo visus tris kartus.
Ir is viso pasiklausk, ar jau vel iveza. Buvo isbrauke is ivezamu saraso. Zinau, kokiais pakeisti galima ir kur juos galima gauti.
Ir is viso pasiklausk, ar jau vel iveza. Buvo isbrauke is ivezamu saraso. Zinau, kokiais pakeisti galima ir kur juos galima gauti.
na, man Luverio reikėjo šią savaitę, tai be problemų ir streso įsigijau VK.
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 15:26)
Svajuke, labai mielai paimsiu Gonalį
Luverio nusipirkau. Sakė, kad dabar turi, bet tikrai geriau nepalikti paskutinei dienai.
Luverio nusipirkau. Sakė, kad dabar turi, bet tikrai geriau nepalikti paskutinei dienai.
čiki. tai pasuk man kada norėsi ir galėsi. Gonalis pas mane namie.
SĖKMĖS, MERGAITĖS
QUOTE(svajukė @ 2006 02 10, 15:32)
čiki. tai pasuk man kada norėsi ir galėsi. Gonalis pas mane namie.
ar imi kokį biuletenį po įsodinimo?
Papildyta:
Musmiryte, matau, kad skaitai. Berods pas tave su hydrosalpyngsu problemos Man U. sakė, kad pas mane hydrosalpyngsas neatsinaujino po to, kai jį išoperavo prieš metus
Daiva, sėkmės.
QUOTE(ryte @ 2006 02 10, 17:49)
Daiva, sėkmės.
Dėkui, Ryte, labai pasistengsiu šį kartą net jei nepavyks sekti tavo pavyzdžiu - "do pobednovo". Bet tikiu, kad pavyks
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 18:44)
Papildyta:
Musmiryte, matau, kad skaitai. Berods pas tave su hydrosalpyngsu problemos Man U. sakė, kad pas mane hydrosalpyngsas neatsinaujino po to, kai jį išoperavo prieš metus
Oi kaip faina Tavo dėka aš irgi jį bandysiu pašalint kiaušintakius paliekant sveikus - tikiu, kad ir man pasiseks. Dėkui tau, kad prisiminei mane
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 17:52)
Dėkui, Ryte, labai pasistengsiu šį kartą net jei nepavyks sekti tavo pavyzdžiu - "do pobednovo". Bet tikiu, kad pavyks
turi pavykti. tiek tau visi linki sėkmės, kad privalo pavykti šį kartą.