Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Impression, net nestukems pienlige gydo, tad labai nepergyvenk, o be to gal tai tikrai ne pienlige...Mes jau karta su Slyvute berods apie tai kalbejom, ir jai, ir man stimuliacijos metu buvo tokie pojuciai, kad pienlige prasidejo, bet po poros dienu tai savaime praejo...Nepergyvenk.
Atsakyti
Sveikutes,
seniai nerašiau, nes darbe nebeturėjau interneto, o namo grįždavau nusikalusi, taigi rytoj guluosi į ligoninę darytis gimdos kaklelio žaizdelės operaciją. skaitau apie tas candidas ir žinokit - ji mano gyvenimo kančia ir palydovė. taigi manau, kad gal nors po tos operacijos truputį išsivaduosiu. Be to dabar išgirdau, kad gali būti dėl hormonų disbalanso, labai įdomu. be to norėjau pasakyti, kad diflucan ir mycosyst - tai ta pati veiklioji medžiaga fluconozolum, tik pigiau (bet nedaug). Aš juo dar gydausi. Dar man gydytoja patarė pradžioje gydymo, vietoj 1 žvakutės, įsidėti pirmus 3 vakarus po 3 žvakutes gino-dactarin.
Atsakyti
va, dar toms merginoms, kurios skaito rusiškai, laaaabai geras saitas apie nepastojimą - visi naujausi metodai ir informacija, netgi išskirtos dvi potemės - 1.natūralūs pastojimo būdai ir 2.dirbtiniai pastojimo būdai. ten yra atsakymai į klausimus thumbup.gif

http://03.ru/sterility/
Atsakyti
Sveika Meile smile.gif,
Uzeik i skyrelius "Ovuliacijos stimuliacija" ir "Laparoskopija ir kt. chirurginiai gydymo budai". Ten rasi atsakymus i rupimus klausimus.
Jei trumpai: Stimuliacija - tai kiausialasciu brandinimas vaistuku pagalba, o laparoskopija - tai diagnostines apziuros budas is vidaus (darant mazycius pjuvius tam tikrose vietose ir pro juos ikisant laparoskopa), musu atveju, apziurima gimda, kiausides ir kiausintakiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slyvute: 29 balandžio 2004 - 08:18
Sveikos...
.. tiek laiko intensyviai kas dieną skaičiau jūsų išgyvenimus.. ir vis bijojau ką nors apie savo keliones nėštumo link rašyti.... (gal būt todėl, kad nepabaidyčiau taip ilgai lauktos laimės paukštės...)
.. bet... mano emocijos kiek atlėgo... ir noriu mažumą pasigirti.. (gal gi ir jum suteiksiu vilties.. wink.gif ) - mano antrasis dirbtinio apvaisinimo bandymas, berods, pavyko.. clap.gif ..ir nėštumo testas jau rodo nestuke.gif thumbup.gif .. taip, kad , dabar laukiu pirmadienio - ir tada - bėgute pas gydytoją wink.gif
Atsakyti
Oi Maaja, kokios geros pas tave naujienos thumbup.gif
Sveikinu ir su nekantrumu laukiu pirmadieni tavo dziugios zinutes. Ech, kaip nuostabu, kad tau pavyko thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1083233630[/mergetime]

Na ka, grizau as is konsultacijos. Dabar bandau savo mintis susidelioti:
1. Gydytojos (Vysockiene) zodziais, tyrimai padaryti visi. Truksta tik poskoitalinio (ar kaip ten) tyrimo - kur tiriamas spermatozoidu gyvybingumas moters gleivese.
2. Del nepraeinamo kiausintakio - diagnozei patvirtinti reikalinga laparoskopija, kuri turi savu pliusu ir minusu.
Pliusai pasiziures plika akimi, kokia kiausintakiu bukle. Gali taip buti, kad tas vienintelis mano praeinamas kiausintakis yra nefunkcionuojantis, su saaugom (skystis galejo prateketi nors ir saaugos yra), israizgytas ar dar koks nors netinkamas. Viso sito is gyd.Miezenenies negirdejau. Miezeniene kaip tik sake, kad rysium su tuo, kad vienas kiausintakis idealus, greiciausiai ir kitas toks, tik del spazmo skystis nepratekejo. Taip pat laparoskopijos budu matysis, ar yra endometriozes zidiniu (cia del mano rudo tepliojimo jie gali buti).
Minusai - tai chirurgine intervencija, po jos gali atsirasti daugiau saaugu (jei ju buvo) ir endometriozes zidiniu (sakoma, kad jie dazniausiai atsiranda, jei yra buvusi chirurgine intervencija), galimos komplikacijos (nors mano atveju mazai tiketina, nes esu jauna ir smulkaus kuno sudejimo).
3. Po apziuros echoskopu, pasake, kad galima itarti policistines kiausides (Miezeniene nieko tokio nesake). Nors paskui, kai aiskino man kas tai yra, tai pasake, kad pas mane ten truputi kitaip ir kad, jei folikulai patys bresta, tai gal nieko baisaus. Yra dominuojantys du folikulai (nors si menesi nesistimuliavau) - vienas desinej, kitas kairej pusej, bet mazoka gleivine (siandien tik 7 c.d. gal del to).
4. Del kraujo tyrimo (del antikuniu), tai toks tyrimas daromas, kai moteris turejusi persileidimu. Dar galimas issamesnis vyro spermos tyrimas, kuris parodytu vyro imunini nevaisinguma.

Na kaip ir viskas.
Isvada: Man rinktis, ka toliau daryti: ar laparoskopija, ar isbandyti visas galimas inseminacijas (mano atveju dar 4).
Gyd.Vysockiene pirmiau isbandytu inseminacijas (tik su Gonaliu), o tada laparoskopija.

Atsakyti
Na vizitu likau patenkinta tik del to, kad isgirdau kitos gydytojos nuomone. O siaip tai taip ir neaisku liko, ka toliau daryti.
Kita savaite eisiu pas Miezeniene, klausiu, ka ji siulo. Jei pasirysiu toliau stimuliuotis ir daryti inseminacija, tada reikes apsispresti kur tai daryti. Jei visgi pasirysiu laparoskopijai, tai ja turbut Raudonajam kryziuj darysiu (kaip suprantu Klimas operuoja, Miezeniene asistuoja).
Ir dar, visgi nusprendziau pasidaryti ta poskoitalini testa kita savaite - dar ir jo rezultatai gali nulemti apsisprendima del inseminacijos. Vat tokios mano tokeles smile.gif.
Atsakyti
Sveikos..
.. tikrai jūsų nepamiršau smile.gif .. argi galėčiau wink.gif ? .. va ka tik parbėgom su vyru iš gydytojos - ir iš karto prie kompiuterio prisėdau ...
... kol kas viskas clap.gif thumbup.gif biggrin.gif clap_1.gif (gydytoja kol kas liepė niekam per daug nesigirti, kad, neduok Dieve, kokios nelaimės neprisikarksėčiau unsure.gif ) , nes juk dar tik pati pradžia - net širdutė nesusiformavusi (tik 5 savaitėlė) , bet.. taip gera buvo matyti tokį nedidelį rutuliuką 2.gif (iš tikrųjų tai matosi 2 biggrin.gif , bet vienas dar visai mazuliukas -)........ na, tikiuosi, kad viskas bus gerai..wink.gif
Labai tikiu, kad ir jūs greitai galėsite pamatyti tokį mielą vaizdelį savo pilvukuose..wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
norėčiau paklausti dariusių IVF, ar nors vienai pasisekė (ir iš kelinto karto)? Kurioje klinikoje darėt IVF?
Žinot, aš labai nusivyliau šia procedūra, kadangi nepavyko...Kažkaip maniau, kad IVF tikrai efektyvesnis, o dabar apskritai abejoju juo. unsure.gif
Dar būtų įdomu sužinoti kokiais vaistais buvo slopinami hormonai (ar Dipherelin) ir kokiais vaistais stimuliuojamas kiaušialąsčių augimas.
Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Mergaites, kai kurios matyt dar prisimenat - pries metus forume buvo DEBI.

Tai va - pirmadieni ji pagimde sunu JOKUBA clap.gif

Siandien parsiveze ir ligonines.

Mergaites, kas nezinote - Debi vaikelio lauke apie pora metu (jei neklystu) ir pastojo po stimuliacijos.
Atsakyti
Sveikos visos!
Tik siandien prisijungiau ir iskart uzkliuvau uz sitos temos.Prisijungiu prie sveikinimu besilaukiancioms thumbup.gif
mes savo maziuliu irgi 2 metus laukem ir susilaukem tik po dirbtinio apvaisinimo.Teko patirti visus nepageidaujamus veikimus ,kurie mane iki reanimacijos skyriaus privede,bet nenustojom tiketi ir mums pavyko.As jums visoms linkiu visko ko geriausio ir kad jusu svajones butinai issipildytu.
Zmones to nepatyre nezino ka tai zmogui reiskia,saunu kad susiburet kartu.
Atsakyti
14 dalis
Linkiu, kad nauja dalis būtų labai labai sėkminga wub.gif
Atsakyti