Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Policistinės kiaušidės - kai kaiušidėse ciko metu nesusiformuoja viena dominuojanti kiaušidė, vystosi daug folikulų ir jie atrodo tarsi daug mažų cistelių (iš tikro tai yra neišsivystę folikulai) - dažniausiai jei pasišalina per menstruacijas. Pastoti sunku, nes neišsivysto (arba išsivysto tik kai kuriuose cikluose) dominuojantis folikulas, kuris gali būti apvaisintas. Gydoma KT, jei nenorima pastoti, o jei norima pastoti - skiriami hormonai.
Atsakyti
Liucile, man dare iskart laporaskopija. Kadangi mano tete daktaras, tai issikonsultavo siu puse Lietuvos ka man daryti. Buvo nutarta, kad laporaskopija duoda geriausius rezultatus: prapute kiausintakius, istiesino ir atlaisvino nuo atugu viena kiausintaki, pasalino cista ir isvale endometriozes zidinukus. Operacija dare pilna narkoze apie valanda. Gailiuosi, kad pries desimt metu to nesiryzau daryti.
Atsakyti
Sveikute, Liucile laugh.gif

Džiaugiuosi, kad pasirodei biggrin.gif Man parūpo štai koks dalykas: kiek atsimenu, tau ruošėsi skatinti ovuliaciją serofenu. Ar visgi skatinimo atsisakei (dabar kažko nemini), ar jis vyko? Jei taip, tai kaip reagavo organizmas? Matai, aš visgi pradėjau pirmąjį ovuliacijos skatinimą šį ciklą. Tai pasidarė įdomu, kaip kitoms. Nieko per daug nesitikiu (nemačiau čia pavyzdžių, kad pastotų po pirmo skatinimo), bet kažką daryti juk reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Na as su blogom naujienom. sad.gif Padare gimdos nuotrauka ir patvirtino diagnoze,mano gimda dvirage ir isnesiojti vaikeli 2.gif ,turiu 0 sansu.Taigi tikriausiai darys operacija,o jus pacios turbut suprantat,kad operacija tikrai ne i sveikata.Labai bloga zinia,nors to galima buvo tiketis.Kai pasake apsizliumbiau ir dabar dar zliumbiu.O penktadieni eisiu pas savo gydytoja jis pasakys,ar darysim iskarto operacija,ar dar bandysim pastoti ir ziuresim kas bus,o persileidimu,as tikrai nenoriu,tai baisi trauma
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 03 24, 14:56)
Na as su blogom naujienom. sad.gif Padare gimdos nuotrauka ir patvirtino diagnoze,mano gimda dvirage ir isnesiojti vaikeli 2.gif ,turiu 0 sansu.Taigi tikriausiai darys operacija,o jus pacios turbut suprantat,kad operacija tikrai ne i sveikata.Labai bloga zinia,nors to galima buvo tiketis.Kai pasake apsizliumbiau ir dabar dar zliumbiu.O penktadieni eisiu pas savo gydytoja jis pasakys,ar darysim iskarto operacija,ar dar bandysim pastoti ir ziuresim kas bus,o persileidimu,as tikrai nenoriu,tai baisi trauma

Sorry, kad isiterpiau, gal kazko nezinau, ar kazko nesuprantu, taciau kodel tau gydytojai pasake, kad su dvirage gimda negali isnesioti vaikucio??? Mano drauge irgi turi dvirage gimda - o rezultatai tokie, kad turi 2 mielus berniukus ir jokio vargo nei su pastojimu, nei su isnesiojimu neturejo!!!!! Tad gal neviskas prarasta??? Gal ta operacija visai nereikalinga?????
Atsakyti
Na jei kiausinelis inplantuosis,tame vadinamame gimdos rage,tai gal ir isnesiosiu.O kad po kiekvieno persileidimo ji vis prasitampo,zinau,bet nemanau,kad kas noretu is jusu patirti daug persileidimu. Man ji pastojimui netrukdo,bet policistines kiausides trukdo,o jas reikia stimuliuoti,kaip zinot stimuliacija daug kainuoja,tai kam stimuliuoti,jei kokie 95%,kad bus persileidimas
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 03 24, 10:51)
Anelija galiu tau pasakyti normas kiek supratau pas mane irgi taip pat buvo, vienasyk dare tyrima su tom simtinem normom kita su desiminem. Tai ta desimtine - 2,4-16,0. Mano irgi siek tiek buvo didesne - 20,75.

Blyn, jei taip, tai pas mane jau dvigubai...

Atsakyti
Nenusimink Paiduke, issiverk bus lengviau, bet neprarask vilties,mes labai del taves pergyvenam, bet tikiuosi tu iveiksi tuos sunkumus ir sulauksi savo 2.gif o gal ir dvieju is karto smile.gif

Na kauke2 ne visada taip visoms pasiseka kaip tavo draugei, jei ji lengvai pastojo tai vienas dalykas, bet kai ir pastot nesiseka - tada jau rimciau.
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 03 24, 16:17)
Nenusimink Paiduke, issiverk bus lengviau, bet neprarask vilties,mes labai del taves pergyvenam, bet tikiuosi tu iveiksi tuos sunkumus ir sulauksi savo 2.gif o gal ir dvieju is karto smile.gif

Na kauke2 ne visada taip visoms pasiseka kaip tavo draugei, jei ji lengvai pastojo tai vienas dalykas, bet kai ir pastot nesiseka - tada jau rimciau.

Jau kaip paskaiciau tavo laiskeli,savo paste,tai dar labiau apsizliumbiau.Penktadieni eisiu pas savo gydytoja,paziuresiu ka jis pasakys,ar siulys bandyt pastoti,ar iskart operacija.O po operaciju,kiek zinau,negalima greit bandyti pastoti,taip kad pas mane gandrai,net nesiruosia
Atsakyti
Paiduke, mazule, na atleisk jei ka ne taip parasiau. Bet izvelk ir geraja puse, gal per ta laika kol gis galesi susitvarkyti hormonus, paprasysi kokiu vaistuku nekenksmingu ir po to net pati galesi be tu visokiu stimuliaciju pastoti.
Atsakyti
Sveikutes busimosios nestuke.gif heart.gif ,
na gal as cia ir ne i tema, bet nesusiduriau su tuo klausimu, taigi norejau jusu paklaust. Ar Lietuvoje dirbtinis apvaisinimas mokamas ir jei taip, ar brangu?
Klausiu ne del saves. Tiesiog vakar kalbejau su drauge, kuri irgi gyvena cia, Danijoje ir jau 2 metus nepastoja. Kai kreipesi i medikus, tie po tyrimu pasiule daryti dirbtini apvaisinima nemokamai. Tai man dabar pasidare idomu ar ir Lietuvoje tas pats?
Atsakyti
Nors nesu degtines megeja,bet isgeriau du stikliukus viskio(kuris man labai nepatinka). Ir zinot,kazkaip ramiau pasidare.O dar ir jusu visu palaikymas padejo. wink.gif
Atsakyti