Sveikos Mergickos,
As niekur neprapuoliau....

niekaip negalejau jau daugiau kaip savaite prisilogint y sita saita ir papasakoti jums apie save

. Taigi, lapkricio 2 ir 3 diena turejau IUI, tikejausi kad bus zymiai blogia ta prasme pati procedura, bet procedura visia neskausminga ir labai greita kas man labai patiko

dabar galiu papaskoti apie sperma truputy ka man sesele papaskojo, cia gal daugiau butu ydomu kas turi dirbtiniu apvaisinimus IVF, IUI. Kai surenka sperma ir ja po to ten valo visaip ir sukoncentruoja ja kad liktu tik patys geriausi ir stipriausi spermiukai

. Dabar apie skaicius, maziausias leistinas spermiuku skaicius yra 20 milijonu (po isvalymo), pas mano vyra buvo 122 milijonai kikikiki

, geriausi ir gyvybingiausi spermiukai dazniausiai buna pacioj ejakuliacijos (nezinau ar toks lietuvihskas zodiz yra net

) pradzioj taigi labai ziurek savo vyrelius kad neprasautu kur pro buteliuko sona kai sperma reiks surinkt, nes ten stipriausieji kariai

tai va tokia informacija gavau is seseles.
Na o dabar laukiu savaitgalio nes sekmadieny turiu pasidaryt nestumo testa ir tada bus matyt.... baigiu numirt kaip jaudinuosi ir nervuojuosi visaip

Papasakokit jus ka nors gal kaip nors pavyks man uzsimirsht iki savaitgalio ;D.
Va tai tiek ziniu pas mane, kas pas jus gero vyksta? kaip jauciates? nesergat?Girdejau Lietuvoj salta ir sniego pilna ar bent jau buvo sniego....
Geros dieneles jums visoms;)