Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(diudas @ 2012 05 25, 15:52)
Šį megztuką mezgiau ardžiau, mezgiau ir vėl ardžiau, kol radau dryželiams tinkantį raštą. Apskritimai nunerti ir prisiūti prie megztuko. Megztuką mezgiau iš medvilninių siūlų, todėl jis tikrai bus tinkamas dėvėti ir vasaros metu.

tobulybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2012 05 25, 15:52)
Šį megztuką mezgiau ardžiau, mezgiau ir vėl ardžiau, kol radau dryželiams tinkantį raštą. Apskritimai nunerti ir prisiūti prie megztuko. Megztuką mezgiau iš medvilninių siūlų, todėl jis tikrai bus tinkamas dėvėti ir vasaros metu.

labai dailus wub.gif
Atsakyti
mano vargelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=La Perla,2012 05 27, 17:11]
mano vargelis smile.gif

Priekis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,
nelabai gerai matosi nuotraukoje, bet nugara prašosi kažko kito. Bent man taip atrodo.. Gal medžiagytės? O jei mezginys, tai gal plonesnis?
Bet kuriuo atveju lenkiu galvą prieš tokius darbelius.
Atsakyti
[quote=darbeja,2012 05 27, 18:58]
[quote=La Perla,2012 05 27, 17:11]
mano vargelis smile.gif

Priekis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,
nelabai gerai matosi nuotraukoje, bet nugara prašosi kažko kito. Bent man taip atrodo.. Gal medžiagytės? O jei mezginys, tai gal plonesnis?
Bet kuriuo atveju lenkiu galvą prieš tokius darbelius.
[/quote]
aciu smile.gif viskas ten gerai su ta nugara,t.y. man paciai labai patinka, tiesiog foto atrodo kitaip nei realybej smile.gif
Atsakyti
nugara - tanki todel, kad bus dar piestuko formos sijonas toks pats kaip nugara, norejau kad butu nepersvieciamas ir standus (kaip kostiumelio). Tai va kai bus komplektas - viskas susisauks ir susidelios i vietas smile.gif beje priekio ir nugaros standumas vienodas nors priekis ir is plonesniu siulu.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 28, 08:25)
nugara - tanki todel, kad bus dar piestuko formos sijonas toks pats kaip nugara, norejau kad butu nepersvieciamas ir standus (kaip kostiumelio). Tai va kai bus komplektas - viskas susisauks ir susidelios i vietas smile.gif beje priekio ir nugaros standumas vienodas nors priekis ir is plonesniu siulu.

Labas,
gal netikusį komentarą pridėjau doh.gif , nors iš nuotraukėlės man taip pasirodė. Tikrai tikiu, kad viskas bus liuks, nes visi Jūsų darbeliai be priekaištų. Lauksiu galutinio rezultato. Sėkmės ir didelės didelės kantrybės tokių darbelių kūryboje 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 05 28, 08:35)

Viskas gerai drinks_cheers.gif as megstu sulaukti ir kritikos, nes is salies geriau matyti, tik butent sios foto nelabai vyke, nes tarkim nugaroj apacioj yra toks a la sijonelis - praplatejimas kaip priekyje o nuotraukoje jo visai nesimato... ir pati kiek ziuriu tai vaizdas zymiai geresnis is tikro nei foto.. o priekis va toks dar nesumegztas, nuotraukoje ant manes irgi viso nesimato..
user posted image
Atsakyti
La Perla, nuostabus darbelis, laukiu nesulaukiu tęsinio mirksiukas.gif

Mano paprastas vasarinis medvilninis megztukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 30, 14:32)
La Perla, nuostabus darbelis, laukiu nesulaukiu tęsinio  mirksiukas.gif

Mano paprastas vasarinis medvilninis megztukas

aciu, klausyk, tu man paaiskink kaip speji tiek visko primegzt? doh.gif
o mano tesinio nebus, nes... po pasitarimu, patarimu ir apmastymu nuspresta piestuko formos sijona iki keliu siuti is audinio smile.gif

tesinys bus kitas projektukas, airiski neriniai "kitaip", jei savo vizija pavyks paversti realybe smile.gif

na, kai turesiu "tikra" sijonuka prie svarkelio dar gal pasivaidensiu kad ivertintumet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 30 gegužės 2012 - 14:44
QUOTE(La Perla @ 2012 05 30, 15:41)
aciu, klausyk, tu man paaiskink kaip speji tiek visko primegzt?  doh.gif
o mano tesinio nebus, nes... po pasitarimu, patarimu ir apmastymu nuspresta piestuko formos sijona iki keliu siuti is audinio smile.gif

tesinys bus kitas projektukas, airiski neriniai "kitaip", jei savo vizija pavyks paversti realybe smile.gif

na, kai turesiu "tikra" sijonuka prie svarkelio dar gal pasivaidensiu kad ivertintumet  ax.gif

Kaip MB sako, esu ligonė blush2.gif Kiekvieną laisvą minutę su mezginiu rankoj praleidžiu, o dabar kai lakstyt neleidžia, tai nieko kito ir nebelieka, tik megzti, nerti, megzti, nerti.. ax.gif

Dėl sijonuko žinau, aš neakivaizdininkė airinukių temoj, gal kada užteks laiko ir drąsos kažką panašaus padaryti.. bet žaviuosi tavo darbais ir laukiu bet kokio naujo darbelio wink.gif
Atsakyti
Ingrida Gal, labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
Aš labai panašų modeliuką nusižiūrėjus, mintį brandinu, gerai kad ne visai toks pats, nes 1:1 kopijų nemėgstu.
Bet jau darbelių kepimo tempai g.gif g.gif
Atsakyti