O aš kaip tik baltą... Abu tikrai dalilūs
QUOTE(Abelo @ 2012 05 16, 12:02)
O aš kaip tik baltą... Abu tikrai dalilūs
Spalva tai man irgi balta labiau patnka, bet raštas - to samaninio... Todėl, kad jis toks "smulkesnis"...
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 12, 17:55)
Mano kuklus megztukas is ONline Timona siulu ,virbalai nr,4,viso 550g
Raštą jau užsirašiau kaip megzti... Gal galit man parašyti kiek akių dėjot nugaroje ir po kiek priekinėse dalyse (atnaroje) ir po kiek rankovėse?
Abelo, Vytene,
Ačiū už įvertinimus
man raštas samaninio irgi labiau painka, bet nerti juos abu žiauriai nepatogu, nes labai reikia sukinėt mezginį. Kai nėriau pirmą, sakiau, kad daugiau jokiu būdu tokiu raštu nebenersiu, bet teisingai sako, kad nespjauk į šulinį....
Ačiū už įvertinimus
man raštas samaninio irgi labiau painka, bet nerti juos abu žiauriai nepatogu, nes labai reikia sukinėt mezginį. Kai nėriau pirmą, sakiau, kad daugiau jokiu būdu tokiu raštu nebenersiu, bet teisingai sako, kad nespjauk į šulinį....
Mane sužavėjo darbejo baltas svarkelis
Kaip smagu čia užeiti ir akis paganyti,čia tiek grožybių ,net nuotaika pakyla pasižvalgius,atnešu ir savo nėrinuką parodyti jums,man kiek ankštoka,jaučiu reiks ardyti
mantvaida, labai graži ir darbo nežmoniškai daug, ar negailės ardyti?
QUOTE(mantvaida @ 2012 05 20, 11:45)
Kaip smagu čia užeiti ir akis paganyti,čia tiek grožybių ,net nuotaika pakyla pasižvalgius,atnešu ir savo nėrinuką parodyti jums,man kiek ankštoka,jaučiu reiks ardyti
Labai gražu Aš tai siūlyčiau sau nusimegzti kiek didesnę, o šitą - parduoti Nes šitiek darbo įdėjus, išardyti būtų nuodėmė
QUOTE(vytenė @ 2012 05 20, 15:23)
Labai gražu Aš tai siūlyčiau sau nusimegzti kiek didesnę, o šitą - parduoti Nes šitiek darbo įdėjus, išardyti būtų nuodėmė
Kiek daug gražių mezgnių ir nėrinių, merginos.
Naiste, megztukas sesei superinis.
Naiste, megztukas sesei superinis.
Merginos, kaip Jūs apskaičiuojate, kiek akių reikia reglanui vąšeliu . Gal yra kokia formulė( kaip kepurėms) ar šiaip kokia paslaptis. Prašau pasidalinti arba parašykite nuorodą. Ačiū.