Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

O aš kaip tik baltą... ax.gif Abu tikrai dalilūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2012 05 16, 12:02)
O aš kaip tik baltą...  ax.gif Abu tikrai dalilūs  thumbup.gif

Spalva tai man irgi balta labiau patnka, bet raštas - to samaninio... Todėl, kad jis toks "smulkesnis"... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 12, 17:55)
Mano kuklus megztukas is ONline  Timona siulu ,virbalai nr,4,viso 550g

Raštą jau užsirašiau kaip megzti... Gal galit man parašyti kiek akių dėjot nugaroje ir po kiek priekinėse dalyse (atnaroje) ir po kiek rankovėse? ax.gif
Atsakyti
Abelo, Vytene,
Ačiū už įvertinimus 4u.gif
man raštas samaninio irgi labiau painka, bet nerti juos abu žiauriai nepatogu, nes labai reikia sukinėt mezginį. Kai nėriau pirmą, sakiau, kad daugiau jokiu būdu tokiu raštu nebenersiu, bet teisingai sako, kad nespjauk į šulinį....
Atsakyti
Mane sužavėjo darbejo baltas svarkelis bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu čia užeiti ir akis paganyti,čia tiek grožybių thumbup.gif ,net nuotaika pakyla pasižvalgius,atnešu ir savo nėrinuką parodyti jums,man kiek ankštoka,jaučiu reiks ardyti verysad.gif

user posted image
Atsakyti
mantvaida, labai graži ir darbo nežmoniškai daug, ar negailės ardyti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2012 05 20, 11:45)
Kaip smagu čia užeiti ir akis paganyti,čia tiek grožybių  thumbup.gif ,net nuotaika pakyla pasižvalgius,atnešu ir savo nėrinuką parodyti jums,man kiek ankštoka,jaučiu reiks ardyti  verysad.gif

Labai gražu 4u.gif Aš tai siūlyčiau sau nusimegzti kiek didesnę, o šitą - parduoti ax.gif Nes šitiek darbo įdėjus, išardyti būtų nuodėmė blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2012 05 20, 15:23)
Labai gražu  4u.gif  Aš tai siūlyčiau sau nusimegzti kiek didesnę, o šitą - parduoti  ax.gif  Nes šitiek darbo įdėjus, išardyti būtų nuodėmė  blush2.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi neardyčiau smile.gif
Rodau savo paskutinį megztinį sesei
user posted image
Atsakyti
Kiek daug gražių mezgnių ir nėrinių, merginos.
Naiste, megztukas sesei superinis.
Atsakyti
Merginos, kaip Jūs apskaičiuojate, kiek akių reikia reglanui vąšeliu . Gal yra kokia formulė( kaip kepurėms) ar šiaip kokia paslaptis. Prašau pasidalinti arba parašykite nuorodą. Ačiū.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti