Laba. Pasirodau ir aš .. Pirmas didesnis mezginys sau
Kurptas ilgai, ardytas irgi ne viena karta
QUOTE(jurka @ 2012 03 07, 14:13)
Aš kažkaip panašiai manau, bet nesu su tokia gumele mezgus. gal žinot ar sudėtinga, kaip ten su įtempimu, kad per daug nesutrauktų ar panašiai? Tai tada būtų ne koks kitoks raštas, o paprasčiausiai lygiu raštu visas mezginys, tik su gumele tarpais?
Siulų parduotuveje esu mačiusi tokiu gumeliu padengtų spalvotu siuliuku. Vat del itempimo nezinau reiktu megint bandymuka pamegzt. Gal net ne i kiekviena eile imegzt. O gal numezgus tiesiog ivarstyt tą gumele.
Bumbasi, Linaule, Ligvita- grazus mezginiai. Ligvita- ar tie papuosimai netempia zemyn, labai grazu bet kazkaip sunkiai atrodo.
QUOTE(Bazile @ 2012 03 08, 11:18)
Siulų parduotuveje esu mačiusi tokiu gumeliu padengtų spalvotu siuliuku. Vat del itempimo nezinau reiktu megint bandymuka pamegzt. Gal net ne i kiekviena eile imegzt. O gal numezgus tiesiog ivarstyt tą gumele.
man su jais nepatiko megzti, o gal as nemoku paprasciausia tik
QUOTE(jurka @ 2012 03 07, 15:13)
Aš kažkaip panašiai manau, bet nesu su tokia gumele mezgus. gal žinot ar sudėtinga, kaip ten su įtempimu, kad per daug nesutrauktų ar panašiai? Tai tada būtų ne koks kitoks raštas, o paprasčiausiai lygiu raštu visas mezginys, tik su gumele tarpais?
kiek as iziuriu, tai ten paprasciausiai ivertos tos gumytes plonos keliose vietose ir viskas.
QUOTE(Ligvita @ 2012 03 08, 13:57)
kiek as iziuriu, tai ten paprasciausiai ivertos tos gumytes plonos keliose vietose ir viskas.
as irgi ne imegzciau o iverciau gumini siula. ju yra pirkti visokiu spalvu.
QUOTE(La Perla @ 2012 03 08, 16:09)
as irgi ne imegzciau o iverciau gumini siula. ju yra pirkti visokiu spalvu.
O po to ta gumyte nesimatys mocheriniam plonam mezginy?
tai ta gumyte gi plonyte
nelabai isivaizduoju kaip ja butu galima imegzti, kad taip graziai ir tolygiai juostomis butu mezginys surauktas
nelabai isivaizduoju kaip ja butu galima imegzti, kad taip graziai ir tolygiai juostomis butu mezginys surauktas
QUOTE(NIDA @ 2012 03 08, 22:09)
O po to ta gumyte nesimatys mocheriniam plonam mezginy?
tikrai nesimatys ji tiesiog dings po paraukimu.
Ligvita, super darbelis, spalvų derinys labai gražus
Sulaukiau nuotrauku ant modeliuko