Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Matyte @ 2012 01 31, 23:27)
O kokiu būdu siūti, kad nesimatytu? g.gif Ir dar kvailas klausimas, o ties kuria vieta ta siūlė, kad nekristų į akis, nes čia, kaip ir visos pusės strateginės ax.gif

viena siule sone - tai saliko galai, na o nugaroje - siek tiek matosi, bet kadangi pynes is krastu tai jos tarsi "apgula" siule... ir beveik nematyti..
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 15:18)

dar sitas man krites i aki, toks idomesnis ir visai paprastas:

su tokiu mačiau moterį neseniai. Bet ji jį dėvėjo kaip šalį vieną rankovę į kitą sukišusi. Kai taip šalta, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 16:18)

mano dukra kazka panasaus musumezge, nu visai grazu, ir jaunatviskai orginaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,perziurejau visa tema,grozybiu primezgusios be galo daug smile.gif bet,deja,viskas tik plonoms,o niekur nerandu mezginiu storulems,kad ir ka nusimegzciau atrodo tragiskai,bent jau man.gal kartais turit schemuciu storulems? smile.gif buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2012 02 01, 15:11)
Sveikutes,perziurejau visa tema,grozybiu primezgusios be galo daug smile.gif bet,deja,viskas tik plonoms,o niekur nerandu mezginiu storulems,kad ir ka nusimegzciau atrodo tragiskai,bent jau man.gal kartais turit schemuciu storulems? smile.gif buciau labai dekinga.

Schemučių neturiu, bet kiek galiu iš patirties pasakyti, tai stambioms labiau tinka tvirtesni, standesni ir neprigludę, bet jokiu būdu ne platūs rūbai. Tai apskritai mezginiai nelabai atitinka šį apibrėžimą. Bet pamėginkit paieškoti 4u.gif Aš ieškau per parduotuvių puslapius, o paskui bandau kopijuoti. Seppala (ar kaip ji ten tiksliai rašosi) turi liniją stambesnėms. Big Girl ar kažkaip panašiai vadinasi. Daugiau dabar taip nepasakysiu, bet tikrai turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
Va koki modeliuka mezgiau stambiai moteriskei.Man visai grazu smile.gif

user posted image

user posted image

Osinkoje yra visa tema su modeliais stambioms moterims mirksiukas.gif
Modeliai vaseliu ir virbalais.
Atsakyti
rasa32, tikrai dailus megztukas ir spalva labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2012 02 01, 22:01)
rasa32, tikrai dailus megztukas ir spalva labai graži  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 01, 15:53)
Schemučių neturiu, bet kiek galiu iš patirties pasakyti, tai stambioms labiau tinka tvirtesni, standesni ir neprigludę, bet jokiu būdu ne platūs rūbai. Tai apskritai mezginiai nelabai atitinka šį apibrėžimą. Bet pamėginkit paieškoti  4u.gif  Aš ieškau per parduotuvių puslapius, o paskui bandau kopijuoti. Seppala (ar kaip ji ten tiksliai rašosi) turi liniją stambesnėms. Big Girl ar kažkaip panašiai vadinasi. Daugiau dabar taip nepasakysiu, bet tikrai turėtų būti  4u.gif

aciu,paieskosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 01, 20:31)
Va koki modeliuka mezgiau stambiai moteriskei.Man visai grazu smile.gif

user posted image

user posted image

Osinkoje yra visa tema su modeliais stambioms moterims mirksiukas.gif
Modeliai vaseliu ir virbalais.

tikrai labai grazu,dekui uz ideja 4u.gif
Atsakyti
Naujas ,labai siltas megztukas-svarkiukas smile.gif Tikroveje visai juodas.

user posted image

Megztas is Troickaja 100%merino vilnos,dvigubo siulo,sunaudota beveik 500g.

Ideja:
user posted image

Aprasymas,jei kas noretu megzti.
Atsakyti
Vajej koks mielas megztukas wub.gif
Atsakyti
rasa32, megztukas labai labai gražus, kaip tik mano skonio wub.gif
Atsakyti
Rasa32, eina sau koks fainas megztukas!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti