Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(ANETELE @ 2012 01 31, 14:02)
Labai grazu smile.gif daug siulu reikejo?  g.gif

palaidinei ir salikui - nepilnu 6 kamuoliuku kid mocheros. Vien salikui apie 3.
QUOTE(b.kite @ 2012 01 31, 14:06)
o kokio ilgio ir plocio reik ji megzt kai jis taip graziai atrodytu kaip palaidine?

plotis apie 35 cm, o ilgi reikia matuotis kad apeitu aplink ir susisiutu. Maniskis 170 cm.
Atsakyti
Labai gražūs jūsų darbai, La Perla, ir foto pavyzdinė labai graži...Gar yra ir schema??? ax.gif
Atsakyti
Cia tai tikrai grozis,o as isivaizdavau kad rankomis tokio tai jau tikrai nenumegzti.Saunuole
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 31, 14:48)
Labai gražūs jūsų darbai, La Perla,  ir foto pavyzdinė labai graži...Gar yra ir schema??? ax.gif

aciu smile.gif pyne as mezgiau siek tiek kitokia: viduryje vietoj vieno persukimo - trys ir sonus improvizavau, va cia geriau matosi, jei tokia tinka - galiu imesti :
user posted image

QUOTE(zauke @ 2012 01 31, 14:52)
Cia tai tikrai grozis,o as isivaizdavau kad rankomis tokio tai jau tikrai nenumegzti.Saunuole

tai cia jus gal apie pavyzdi kalbat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 31 sausio 2012 - 14:57
La Perla,superinis transformeris thumbup.gif Fantastika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2012 01 31, 15:08)
La Perla,superinis transformeris thumbup.gif  Fantastika 4u.gif

aciu, netiketai,

dar sitas man krites i aki, toks idomesnis ir visai paprastas:
user posted image
Atsakyti
Paklausiu dar-jis čia megztas kaip šalikas ir tada susiūti galai??Kokio pločio jūsų transformeris?? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
La Perla thumbup.gif
auksinės rankos 4u.gif
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 14:16)
plotis apie 35 cm, o ilgi reikia matuotis kad apeitu aplink ir susisiutu. Maniskis 170 cm.

QUOTE(Mil@na @ 2012 01 31, 15:29)
Paklausiu dar-jis čia megztas kaip šalikas ir tada susiūti galai??Kokio pločio jūsų transformeris?? Ačiū labai 4u.gif

atidžiau skaityti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 01 31, 16:54)
atidžiau skaityti reikia  mirksiukas.gif

Ką reiškia "atidžiau skaityti"? g.gif

Ne visos tokio šviesaus proto ir su tokia didele mezgimo patirtimi mirksiukas.gif ir klausia labai žemiško dalyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 01 31, 19:01)
Ką reiškia "atidžiau skaityti"g.gif

Ne visos tokio šviesaus proto ir su tokia didele mezgimo patirtimi  mirksiukas.gif  ir klausia labai žemiško dalyko  mirksiukas.gif

aukščiau viskas parašyta mirksiukas.gif o ir aš percitavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 16:18)
aciu, netiketai,

dar sitas man krites i aki, toks idomesnis ir visai paprastas:

Agam,šitą ir aš esu užmačiusi biggrin.gif
Atsakyti
O kokiu būdu siūti, kad nesimatytu? g.gif Ir dar kvailas klausimas, o ties kuria vieta ta siūlė, kad nekristų į akis, nes čia, kaip ir visos pusės strateginės ax.gif
Atsakyti