Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Baterflay @ 2012 01 21, 16:34)
user posted image

Kokie ismatavimai kazi butu 36-38 dydziui wub.gif ir gal kuri zinot ta rasteli?
Gal i AŽ galėtumėt pašnibždėti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele885: 27 sausio 2012 - 20:28
La perlos kostiumelis nuostabus. visad maniau, kad ta liemene faina, bet dabar man jos nerealiai prisireike. ir sijono tokio smile.gif ir netycia siulus tinkamus turiu, o skrara jau kelinta diena ant virbalu nuobodziauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele885 @ 2012 01 27, 20:25)
Kokie ismatavimai kazi butu 36-38 dydziui  wub.gif  ir gal kuri zinot ta rasteli?
Gal i AŽ galėtumėt pašnibždėti  wub.gif

raštas yra čia mirksiukas.gif
http://club.osinka.ru/topic-51625
Atsakyti
noriu ideti viena ft gal kas papasakos kaip tai padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingute20: 29 sausio 2012 - 11:48
Dar vienas mezginukas, mano mamai 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(ingute20 @ 2012 01 29, 11:41)
noriu ideti viena ft gal kas papasakos kaip tai padaryti?

laba, nueik i foto.terpe.lt smile.gif ir ten labai aiskiai viskas parasyta smile.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2012 01 30, 12:21)
laba, nueik i foto.terpe.lt smile.gif ir ten labai aiskiai viskas parasyta smile.gif
sekmes smile.gif

jau pameciau ta ft biggrin.gif, bet aciu lb uz pagalba, ateity pravers smile.gif
Atsakyti
mano palaidinė ir šalikas- transformeris is mocheros. Foto prastos nes fotografavausi pati, bet gal įžiūrėsit šaliko dėliojimo būdus smile.gif super dalykėlis:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 13:32)
mano palaidinė ir šalikas- transformeris is mocheros. Foto prastos nes fotografavausi pati, bet gal įžiūrėsit šaliko dėliojimo būdus smile.gif super dalykėlis:)
user posted image

wow!!!! super atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2012 01 31, 13:36)
wow!!!! super atrodo drinks_cheers.gif

aciu, o salikas tai cia sitas, mocherinis visai kitaip atrodo... ir pynes foto nelabai matosi, bet siaip superinis dalykelis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 13:32)

Labai grazu smile.gif daug siulu reikejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 01 31, 13:55)
aciu, o salikas tai cia sitas, mocherinis visai kitaip atrodo... ir pynes foto nelabai matosi, bet siaip superinis dalykelis:
user posted image

o kokio ilgio ir plocio reik ji megzt kai jis taip graziai atrodytu kaip palaidine?
Atsakyti