Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(kristinkag @ 2011 12 02, 23:40)
Sita rasta geriau megzti su mezgimo masina nes rankom labai daug knisalynes reiktu daug kartu mezginet pirmyn atgal mezgimo principas toks http://www.youtube.c...player_embedded tikiuosi suprasit  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 03, 01:07)

Malonu kad padejau ax.gif
Atsakyti
Parodysiu, kokį paltuką sesei numezgiau. Foto ant kūno tik po švenčių, čia kalėdinė dovana
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 02, 20:44)
Gal galetumete padeti. Gal kur matete toki rasteli? Ar galite paaiskinti kaip mezgasi. 4u.gif

Čia parodyta, kaip tokį megzti rankomis http://www.liveinter.../post141838554/
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 10:44)
user posted image

koks gražus bigsmile.gif o kokia įvairovė, o tie krateriukai kokie faini bigsmile.gif thumbup.gif
visą temą perverčiau, labai daug grožių prisižiūrėjau, dar zuzanos paltukai, apsiaustas patiko, visada norėjau ilgo megzto drabužio kaip tie apsiaustai, tai dabar dar labiau užsimaniau.. thumbup.gif
ketinu megzti sau megztuką (itin paprastą, pagal savo sugebėjimus biggrin.gif ), tai užėjau pasidairyt pas jus, ačiū už įkvėpimą. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 03 gruodžio 2011 - 14:58
QUOTE(Naistė @ 2011 12 03, 11:00)
Parodysiu, kokį paltuką sesei numezgiau. Foto ant kūno tik po švenčių, čia kalėdinė dovana

Labai gražu. Tokios dovanos ir aš norėčiau smile.gif
Atsakyti
Prie jūsų gražuolių mezginių parodysiu ir aš saviškį - žiemos sezonas pradėtas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 03, 11:00)
user posted image

gal galima placiau apie paltuka koks dydis,kiek siuliuku suejo ir jei galima imesti rasciuka,koki siuliuka naudojot.
Atsakyti
[quote=Naistė,2011 12 03, 10:00]

Taip užsinorėjau ir aš tokio... gal schemutę blush2.gif
Atsakyti
Pabandysiu papasakoti. Siūlai naminė vilna, suėjo apie 1 kg. Apačią mezgiau dvigubu siūlu 5 Nr virbalais. Nors galėjau imti ir 6. Viršus viengubu siūlu ir 3 Nr virbalais. Čia yra visa tema apie jį.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nors galetu aiskiai paaiskinti, kaip ismegzt skylutes, t.y. kilpas sagoms?? Knygoj lygtai parodyta, bet man vistiek neiseina,kazko nesuprantu matyt..ACIU
Atsakyti
Mano naujas megztukas

user posted image
Atsakyti