Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(AušraTa @ 2008 10 02, 21:20)
Pelytuke  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai gražu ir dailu  wub.gif
Mano naujausias mezginys  :ax  ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sveikos,
Senoje temoje radau šią nuotrauką ir labai menką aprašymą, kad megztas ilgas šalis, o po to primegzta nugara, o nuotraukos iš nugaros nėra. Gal kas turite schemutę, ar žino, kaip ji atrodo iš nugaros? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2011 11 10, 16:47)
Sveikos,
Senoje temoje radau šią nuotrauką ir labai menką aprašymą, kad megztas ilgas šalis, o po to primegzta nugara, o nuotraukos iš nugaros nėra. Gal kas turite schemutę, ar žino, kaip ji atrodo iš nugaros? ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Reikia nusimegzti norimo plocio sali, kad apsigaubus pecius ir priekyje sukryziavus, jo ilgio uztektu iki kiekvieno sono. Tada reikia nusimegzti staciakampio/kvadrato formos nugaryte, plotis kaip jusu nugaros, o ilgis, toks kaip salio plotis ir viska susiuti.
Atsakyti
Kakavinis megztinis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2011 11 10, 23:20)
Kakavinis megztinis

Labai dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2011 11 10, 23:20)
Kakavinis megztinis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
perziūrėjau visą tavo galeriją, daug darbelių mano skonio
Eisiu vogti idėjų ax.gif , jei galima
Atsakyti
Samaninis vilneles megztukas, tik numezgus paaiskejo, kad siek tiek istrizuotis nori, teks galvoti ka daryti su juo.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 11 20, 11:40)
Samaninis vilneles megztukas

Visa gyvenima neriau vaseliu ir tik pries kokius metus atradau virbalus..ir ka jus manot, isimylejau juos zymiai labiau nei vaseli. Pynes isvis man kazkas nuostabaus...grazaus, tobulo. Taip ir jusu megztukas Ingrida nu jau taip matosi kruopsciai numegztas ir dar spalva- dievinu ryskias spalvas, kaip raudona melyna zalia geltona.. LABAI labai grazus megztukas! Man foto tai tikrai niekas nesiistrizuoja. Mano neprofesionales akimis jis nuostabus!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 20, 15:25)
Visa gyvenima neriau vaseliu ir tik pries kokius metus atradau virbalus..ir ka jus manot, isimylejau juos zymiai labiau nei vaseli. Pynes isvis man kazkas nuostabaus...grazaus, tobulo. Taip ir jusu megztukas Ingrida nu jau taip matosi kruopsciai numegztas ir dar spalva- dievinu ryskias spalvas, kaip raudona melyna zalia geltona.. LABAI labai grazus megztukas! Man foto tai tikrai niekas nesiistrizuoja. Mano neprofesionales akimis jis nuostabus!!!  wub.gif

pažiurek i rankoves ir pamatysi kiek istrižuojasi

aš kaip tik žadejau klausti del šito megztuko ka padaret kad nesisuka kad nera to istrižumo bet paskui kai pati parašėt pamačiau kad vis del to yra. iš tikro tai mezgant kas antra kiauraraščio stulpeli reikejo i kita puse akis sumezgineti ir nebutu skersavimo bet čia tik ateičiai o dabar net nežinau kaip padeti kad lengvai pasitaisytu padetis
Atsakyti
na nzn ..vistiek man ten niekas neisitrizuoja...kad rankove pakrypusi truputi..nieko tokio, manau apsitems apie ranka ir nieko ten nesimatys
Atsakyti
pasigirsiu ir cia smile.gif
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 17:05)
pasigirsiu ir cia smile.gif
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
user posted image