Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(spaceRenata @ 2011 11 08, 01:40)
norejau liemenes siltos nekiauros, gavos liemene silta bet gerokai kiaura  lotuliukas.gif
dabar turiu kitus siulus bandysiu pradinius norus igyvendint  ax.gif

gavosi tikrai grazi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu, merginos smile.gif nesiojasi irgi smagiai ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 10:44)

WOW super man toli toli gal net ne5veikiamas darbas būtų tokį numegzti
wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū, bet tai kad čia vienas paprasčiausių mezginių, mesgi tuos ratus atskirai kaip servetėles ir susiuvi/suneri i vieną...
Atsakyti
LINGVITA sveikinimai padarius sita darbeli!!! As saviski gal kokius 4 menesius dariau kol dadariau iki galo..kazkaip - laaabai jau daaaug kantrybes jam reikejo. Nunerti juos tai baika, bet susiuti tai jau isbandymas bent jau man buvo tai jau oi oi oi doh.gif
Bendrame vaizde salis atrodo nuostabiai, kad net uzsimaniau dar viena nerti, bet neeee geriau ka kita, o tai sekanty per metus nepabaigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 10:44)

Nuostabus darbas bigsmile.gif 4u.gif Ir kiek kantrybes... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ligvita, super wub.gif Stovi šitas daiktas ir pas mane eilėj. Sesė jau net sagę prie jo padarė smile.gif O aš dar net ne pradėjau ir nežinau kada [pradėsiu. Tik bijau, kad nemokėsiu gražiai susiūt ar sunert, kad neišsikraipytų tie blynai. Kiek siūlų suėjo? Ar kg užtenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naistė: 09 lapkričio 2011 - 17:55
Labai gražu, Ligvita. Spalva tokiam nėriniui labai tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 11:51)
ačiū, bet tai kad čia vienas paprasčiausių mezginių, mesgi tuos ratus atskirai kaip servetėles ir susiuvi/suneri i vieną...

tai va kad susiuti ir visas darbas lieka kruvinas kurio daugelis nemegsta doh.gif
Atsakyti
bevek 600g Roma. 100g/750m Neriau is dvieju siulu. 100% vilna
Atsakyti
Ligvita,
kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet ar patogu tokį daiktą nešioti?
Vis tik ir storis, ir tūris g.gif
Aš net lengvučio, bet didelio moherinio šalio nerandu kada užsidėt, nepatogu žiauriai. Šalta man nebūna, o dėl grožio vargt su nepatogiu daiktu nenoriu. Tik va darbo gaila

Gal kas turit idėjų kaip didelį moheros šalį transformuot į kokią tuniką ar kažką kitą tinkamą nešiojimui
Atsakyti