Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 01 03, 13:14)
aciu labai labai labai  4u.gif  man ten ka nors surasti tamsus miskas  doh.gif

Nėra už ką smile.gif Aš šitą modelį taip pat nusižiūrėjau, megzsiu pavasariui iš lietuviškų Vernito 100 % medvilninių siūlų smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Atsiprasau jei kartojuos, bet neuzmaciau SM. Taip pat neradau ir Osinkoj (gal ir ieskot nemoku).
Gal galit papasakot kaip megsti toki?
user posted image

Ciakaip suprantu nuo rankoves. Bet turbut atskirai prieki ir nugara, nes panasu kad ir virsuj yra siule? Ir platinant rankove tada akis pridet virsuj? g.gif Apacia ir kaklas turbut numegsti atskirai ir prisiuti g.gif Ir dar kokius siulus rekomenduotumet? Galvoju apie medvilne, bet cia tokiu pakankamai storu reikia g.gif Ar buna tokiu storu medvilnes? O gal tik man jie stori atrodo g.gif

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Apie mezgimą aš galvoju taippat.O iš medvilnės tikrai nemegzsčiau,nes bus šaltas ir sunkus.Čia labiau tiktų purūs vilnoniai siūlai.
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 01 05, 12:31)
Apie mezgimą aš galvoju taippat.O iš medvilnės tikrai nemegzsčiau,nes bus šaltas ir sunkus.Čia labiau tiktų purūs vilnoniai siūlai.

Tai gal kas nors turi iskarpa megstuko mezgamo nuo rankoves? ax.gif As is pradedanciu, tai butu didelis palengvinimas blush2.gif

Del siulu. Jis is VS. ten sudeti raso 100 proc. medvilne, ir as pagalvojau kad butent tas medvilnes sunkumas tas punes taip istempia g.gif O gal ir klystu g.gif

Tada dar klausimas: o mezgat is 100 proc vilnos daugiau, ar kai vilna maisyta su akrilanu ar dar kazkuo? Kaip geriau, kad geriau nesiotusi? O siulai cia vistiek kokie storesni tada turetu but: kokiais 4 ar 5 Nr virbalais?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 05 sausio 2011 - 18:46
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 03, 12:51)
O štai toks megztukas-tunika
user posted image

Labai gražu, Zuzana*
Atsakyti
Paskutinis darbelis, siūlai Nako Candy 350 g, virbalai 4,5 nr
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nugi gražu, dontstop.
Aš galvoju paltą nusimegzt pyniuotą, tik labai bijau, kad neatrodyčiau kaip su chalatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 07, 11:48)
Paskutinis darbelis, siūlai Nako Candy 350 g, virbalai 4,5 nr

Megstinukas labai grazus 4u.gif tik as sitais siulais nusivyliau susivele greit doh.gif .
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
Ką tik pabaigiau suknutę

user posted image
Atsakyti
[quote=zuzana*,2011 01 22, 15:51]
Ką tik pabaigiau suknutę

user posted image

Atsakyti
kazkur dingo upas megzti biggrin.gif , tai vis zvalgaus po interneto platybes, ieskau kai ko idomaus, kad minciu kokiu gimtu ax.gif
pora ideju
suknele
tunika
Atsakyti