ziogelis2003, įkeliu raštelį Aš gėlyčių nemažinau, bet lyg ir gerai gavosi.
[quote=Rugiaveideee,2011 07 26, 20:36]
Ačiū
Ačiū
QUOTE(villyte @ 2011 07 26, 12:20)
merginos, gal kas is ALIZE BAMBOO FINE ( 100 % bambukas) siuliuku turit kokiu groziu prisinerusios, prisimezgusios. Labai butu idomu pamatyti naturoje kaip atrodo, nes nusipirkau pereinanciu spalvu siu siulu ir neapsisprendziu kaip graziau ar vaseliu ar virbalais koki megztuka sau susikurpti.... Manau is siu siulu turetu graziai kristi tas rubelis ir buti apgules, o neissiputes, tad gal kas turite parodyt kaip atrodo
As kaip tik is siu siulu siandien baigiau palaidinuke. Bet nuotrauka turiu tik pradzios, visa kita dziusta Labai mielas prie kuno siulas, tik bijau, kad neissiatampytu O siiap sunkus, gerai krintantis, Gal tik zvilgesio, kuris budingas nercerizuotai medvilnei truksta. Neriau 1.5 mm vaseliu, trumparankovei L dydzio palaidinukei suejo 2.5 matkiuko.
QUOTE(Liniuka @ 2011 07 27, 16:34)
As kaip tik is siu siulu siandien baigiau palaidinuke. Bet nuotrauka turiu tik pradzios, visa kita dziusta Labai mielas prie kuno siulas, tik bijau, kad neissiatampytu O siiap sunkus, gerai krintantis, Gal tik zvilgesio, kuris budingas nercerizuotai medvilnei truksta. Neriau 1.5 mm vaseliu, trumparankovei L dydzio palaidinukei suejo 2.5 matkiuko.
Nu graziai atrodo, tas rastelis grazus, suknute vaikiska tokiu neriau is Maxi, labai graziai atrodo. manau, kad nersiu megztuka, nuo vidurio apvalu, turetu graziai pereinancios spalvos atrodyti tokio modelio megztuke....
Stai ir uzbaigtas nerinys. Tik nuotrauka labai nekokybiska
Faina ir visai noreciau isbandyt, bet net neisivaizduoju, kaip reiktu padaryti rankoves...
QUOTE(Liniuka @ 2011 08 01, 17:37)
Stai ir uzbaigtas nerinys. Tik nuotrauka labai nekokybiska
grazu , visas grozis paprastume. cia as tokia nenormali, man kuo paprastesnis, be jokiu pribumbasu mesginys-nerinys , tuo jis man fainesnis.
O as kankinuosi su siuo groziu. ispradziu atrode, kad viskas greitai gausis, bet..... labai letai eina, nes neriu is plono siulo 1 nr vaseliu. tai kol pabaigsiu ir vasara baigsis
http://www.liveinter.../post174576536/
Esu ir as sita nusiziurejusi, gal ziema bandysiu, nes kol kas turiu darbo i prieki tik irgi neisivaizduoju kaip tos kvarbatkos turi gautis
QUOTE(Liniuka @ 2011 07 27, 15:34)
Labai dailu. Gal butu galima schemute...
Draugei pagal uzsakyma