Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Ragany @ 2011 07 15, 21:09)
taip ir dariau, bet reik kazkaip gryzt prie tos uodegeles nes prijungima reik prie kitos daryt unsure.gif

Prijungima darykit su placiaja detales dalim... patogiau bus smile.gif
Atsakyti
tai jungtis turi uodegele ir placios detales kampas, man nesigauna sujungt baigus uodegele doh.gif nebent galvoju daryt atskirai dar ir prikabint su adata, bet nemanau, kad cia taip reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 07 17, 00:23)
tai jungtis turi uodegele ir placios detales kampas, man nesigauna sujungt baigus uodegele  doh.gif nebent galvoju daryt atskirai dar ir prikabint su adata, bet nemanau, kad cia taip reikia unsure.gif

Nu kaip daryčiau aš: nuneriu pynutę tokio ilgio, kokios uodegėlės reik, prikabinu prie kitos detalės galiuko, tada per tą pynutę neriu stulpeliais su vienu užmetimu atgal 4u.gif Adatos turėtų neprireikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 17 liepos 2011 - 08:34
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 07 17, 09:33)
Nu kaip daryčiau aš: nuneriu pynutę tokio ilgio, kokios uodegėlės reik, prikabinu prie kitos detalės galiuko, tada per tą pynutę neriu stulpeliais su vienu užmetimu atgal  4u.gif Adatos turėtų neprireikt.

o kaip tada daryt praplatejima?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 07 17, 14:59)
o kaip tada daryt praplatejima?

As tai daryciau taip: nusinerciau viena detale. O kita nerdama, 5 zingsnyje jungciau prie uodegeles. Pabandziau pavaizduoti "ant greicio" nupiestame paveikslelyje lotuliukas.gif bet gal suprasite...
user posted image
Aisku eilu gal ir daugiau turi buti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 17 liepos 2011 - 15:34
Dekui 4u.gif biggrin.gif toks paprastas atrodo, bet painiava kazkokia , bandau daba daryt eilemis , po viena juosta , paskui zaisiu junginedama, gal gausis kazkas smile.gif
Atsakyti
[quote=Ragany,2011 07 17, 17:42]
Dekui 4u.gif biggrin.gif toks paprastas atrodo, bet painiava kazkokia , bandau daba daryt eilemis , po viena juosta , paskui zaisiu junginedama, gal gausis kazkas smile.gif

Radau panasu, man atrodo, salikeli:
user posted image
o cia schema:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 18 liepos 2011 - 11:17
Cia koks grozis... wub.gif

megztukas
Atsakyti
Sveikos,

Galit pasidalinti rašteliu šios suknutės?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2011 07 25, 13:30)
Sveikos,

Galit pasidalinti rašteliu šios suknutės?

user posted image

o didesnes foto nera?
Atsakyti
merginos, gal kas is ALIZE BAMBOO FINE ( 100 % bambukas) siuliuku turit kokiu groziu prisinerusios, prisimezgusios. Labai butu idomu pamatyti naturoje kaip atrodo, nes nusipirkau pereinanciu spalvu siu siulu ir neapsisprendziu kaip graziau ar vaseliu ar virbalais koki megztuka sau susikurpti.... ax.gif Manau is siu siulu turetu graziai kristi tas rubelis ir buti apgules, o neissiputes, tad gal kas turite parodyt kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 26 liepos 2011 - 12:21
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 06 03, 11:36)
Ką tik baigta
user posted image

Sveiki, gal galėtumėte šitą raštuką įkelti, prieš 2 metus kaip nukišau nebaigtą suknelę tai net rašto neberandu, gal priveiksiu iki kitos vasaros doh.gif Man kažkaip negražiai atvypo viršus, pradėjau ardyti, taip ir liko. Gal reikia kažkaip mažinti tas gėlytes, labai ploni siūlai, eilių tai regis panašiai kaip Jūsų.
Atsakyti