tai jungtis turi uodegele ir placios detales kampas, man nesigauna sujungt baigus uodegele nebent galvoju daryt atskirai dar ir prikabint su adata, bet nemanau, kad cia taip reikia
tai jungtis turi uodegele ir placios detales kampas, man nesigauna sujungt baigus uodegele nebent galvoju daryt atskirai dar ir prikabint su adata, bet nemanau, kad cia taip reikia
Nu kaip daryčiau aš: nuneriu pynutę tokio ilgio, kokios uodegėlės reik, prikabinu prie kitos detalės galiuko, tada per tą pynutę neriu stulpeliais su vienu užmetimu atgal Adatos turėtų neprireikt.
Nu kaip daryčiau aš: nuneriu pynutę tokio ilgio, kokios uodegėlės reik, prikabinu prie kitos detalės galiuko, tada per tą pynutę neriu stulpeliais su vienu užmetimu atgal Adatos turėtų neprireikt.
As tai daryciau taip: nusinerciau viena detale. O kita nerdama, 5 zingsnyje jungciau prie uodegeles. Pabandziau pavaizduoti "ant greicio" nupiestame paveikslelyje bet gal suprasite...
[quote=Ragany,2011 07 17, 17:42]
Dekui toks paprastas atrodo, bet painiava kazkokia , bandau daba daryt eilemis , po viena juosta , paskui zaisiu junginedama, gal gausis kazkas
merginos, gal kas is ALIZE BAMBOO FINE ( 100 % bambukas) siuliuku turit kokiu groziu prisinerusios, prisimezgusios. Labai butu idomu pamatyti naturoje kaip atrodo, nes nusipirkau pereinanciu spalvu siu siulu ir neapsisprendziu kaip graziau ar vaseliu ar virbalais koki megztuka sau susikurpti.... Manau is siu siulu turetu graziai kristi tas rubelis ir buti apgules, o neissiputes, tad gal kas turite parodyt kaip atrodo
Sveiki, gal galėtumėte šitą raštuką įkelti, prieš 2 metus kaip nukišau nebaigtą suknelę tai net rašto neberandu, gal priveiksiu iki kitos vasaros Man kažkaip negražiai atvypo viršus, pradėjau ardyti, taip ir liko. Gal reikia kažkaip mažinti tas gėlytes, labai ploni siūlai, eilių tai regis panašiai kaip Jūsų.