Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Laba diena, nenumanau ar "teisingai" įlindau į šį skyrelį smile.gif tačiau labai noriu paprašyti jūsų pagalbos. Gal numanote kur ieškoti šių megztinių schemų 1 2. Be galo noriu juos nusimegzti, bet kadangi nesu itin gera mezgėja biggrin.gif man reikia daug paaiškinimų. Schemos praverstų.
Būčiau be galo dėkinga, jei kas galėtų padėti?
Atsakyti
Štai toks vasarinis apsiaustas iš medvilnės
user posted image
Atsakyti
Naujausias mano darbelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 07 15, 05:02)
Naujausias mano darbelis

Va cia tai pasaka wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai tokio ir as noreciau, tiesiog nerealus!
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 07 15, 15:02)
Naujausias mano darbelis

kitoje temoje gyriau nepaprasto grozio suknele, o pasirodo, cia dar gaugiau grozio thumbup.gif
be galo kruopstu, elegantiska ir nepaparstai grazu...
Ir kada jus spejate tokius grozius sukurti?...A vis kaupiu , ir svajoju, kad kazkada turesiu laiko ir ,kad jau megzsiu, nersiu, kad... o kadar visu auksarankiu stebuklais groziuosi, "norų-svajonių" albumą kaupiu, ir niekniekius širdžiai padžiuginti mezgalioju blush2.gif
Atsakyti
Merginos,patarkit is kokiu siulu galima butu numegsti si svarkeli. Noretusi ne pukuoto,ne labai silto,tokio is storesnio siulo,kad toks kaip svarkelis butu,o ne palaidine ir,kad nekastu.Kokios gal medvilnes storesnes buna? Reiketu chaki spalvos.
http://public.fotki....ezginiai/2.html
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 07 15, 15:45)
Va cia tai pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai labai tokio ir as noreciau, tiesiog nerealus!

Aciu uz grazius zodzius!
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2011 07 15, 18:58)
kitoje temoje gyriau nepaprasto grozio suknele, o pasirodo, cia dar gaugiau grozio thumbup.gif
be galo kruopstu, elegantiska ir nepaparstai grazu...
Ir kada jus spejate tokius grozius sukurti?...A vis kaupiu , ir svajoju, kad kazkada turesiu laiko ir ,kad jau megzsiu, nersiu, kad... o kadar visu auksarankiu stebuklais groziuosi, "norų-svajonių" albumą kaupiu, ir niekniekius širdžiai padžiuginti mezgalioju blush2.gif

Aciu uz komplimentus! mirksiukas.gif As irgi ne visus grozius speju igyvendinti, galvoj dar daug ideju laukia, bet vos tik mazyle uzmiega, griebiu vaseli ar virbalus i rankas ir darbuojuos
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 07 15, 14:02)
Naujausias mano darbelis

koks nerealus darbas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
gal galit patart kaip reiktu isnert ta uodegele is staciakampio, nes niekaio neismastau, kiek suprantu cia is neuzbaigto staciakampio ji padaryta unsure.gif
Atsakyti
[quote=Ragany,2011 07 15, 20:54]
[/quote]
gal galit patart kaip reiktu isnert ta uodegele is staciakampio, nes niekaio neismastau, kiek suprantu cia is neuzbaigto staciakampio ji padaryta unsure.gif
[/quote]
Man atrodo cia neriant staciakampi trecia eile prailginta. T.y. pirma eile: pynute, antra:stulpeliai be uzmetimo, trecia:stulpeliai be uzmetimo ir pynute pabaigoj,tada griztam pynute atgal ir pabaigiam staciakampi. Gal aiskiai parasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 15 liepos 2011 - 20:25
[quote=NIDA,2011 07 15, 21:25]
[/quote]
Man atrodo cia neriant staciakampi trecia eile prailginta. T.y. pirma eile: pynute, antra:stulpeliai be uzmetimo, trecia:stulpeliai be uzmetimo ir pynute pabaigoj,tada griztam pynute atgal ir pabaigiam staciakampi. Gal aiskiai parasiau
[/quote]
taip ir dariau, bet reik kazkaip gryzt prie tos uodegeles nes prijungima reik prie kitos daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 07 15, 22:09)
taip ir dariau, bet reik kazkaip gryzt prie tos uodegeles nes prijungima reik prie kitos daryt unsure.gif

Kiek matau iš nuotraukos, tai lyg visur sekanti detalė - kitos spalvos siūlu, o tos pačios spalvos pasikartojimas pernelyg toli ir spalvų perdaug, kad būtų verta nenukirpti siūlo. g.gif
Atsakyti