Man irgi noretusi labiau paryskinti liemens, nes figura grazi. Suknutes modelis idomus.
Gal net ne dirzo, o nugaroj itaisyt toki suvarstoma sniuriuka...
Man irgi kazkaip visad norisi , kad liemuo butu liemens vietoje (del proporciju islaikymo). Tai as suknute daryciau vientisu motyvu rasteliu. Motyvu rasteli daryciau visai suknutei - ir apykaklei ir rankovytems. O zaismingumui imesciau dar kitos spalvos, pvz. galima dar ant kiekvieno rutuliuko uznerti vienguba arba dvisluoksne gelyte kitos spalvos- juodos , rudos ar kt.(kad nereiketu detis truputeli nusibodusiu veltinio karoliuku)
Bet cia tik viena nuomone is N nuomoniu, prasom nepriimti uz gryna piniga
Siaip darbelis dailus
Papildyta:
Bet jeigu norisi vienspalves suknutes, tai tada tiktu kokie stiklo karoliukai abrikosiniai, vasara gi....
Siaip darbelis dailus
Papildyta:
QUOTE(Ifa @ 2011 07 05, 11:50)
Man irgi kazkaip visad norisi , kad liemuo butu liemens vietoje (del proporciju islaikymo). Tai as suknute daryciau vientisu motyvu rasteliu. Motyvu rasteli daryciau visai suknutei - ir apykaklei ir rankovytems. O zaismingumui imesciau dar kitos spalvos, pvz. galima dar ant kiekvieno rutuliuko uznerti vienguba arba dvisluoksne gelyte kitos spalvos- juodos , rudos ar kt.(kad nereiketu detis truputeli nusibodusiu veltinio karoliuku)
Siaip darbelis dailus
Siaip darbelis dailus
Bet jeigu norisi vienspalves suknutes, tai tada tiktu kokie stiklo karoliukai abrikosiniai, vasara gi....
kur jus musu tautiniuose drabuziuose geles matet?
Labai ačiu jums už nuomones ir patarimus, bus kur tobulėti vėliau
Prašau pagalbos . Gal kas mezgėte šios temos http://www.supermama...?...09679&st=24 (36 Susienos žinutė), pats pirmas megztukas. labai noriu jį nusimegzti, tik rašto nelabai suprantu, nes per tamsus. Būčiau labai dėkinga už pagalbą.
Žiūrėju ir šiaip, ir taip - kiek supratau, tai čia paprasčiausi zigzagai ar rombai kiauraraščiu išmegzti.
is kokiu siulu patartumet toki nert?
QUOTE(Ragany @ 2011 07 07, 17:33)
is kokiu siulu patartumet toki nert?
Medvilnės, bambuko, lino?
QUOTE(Esemesas @ 2011 07 07, 19:26)
Medvilnės, bambuko, lino?
nelabai man ka sako storesniu ar plonesniu?
QUOTE(Ragany @ 2011 07 07, 19:39)
turbut ir MAXI tiktu ar bet kurie nerimo siuliukai; linas
QUOTE(Ragany @ 2011 07 07, 19:39)
tai gal pirma į siūlų parduotuvę užsukit.. kad ką nors sakytų surašyti atsakymai. Nes klausimo esmė neaiški lieka.