Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(vabalai @ 2011 06 28, 23:10)
jolitag,nuostabus darbas 4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, noriu pradet mokytis nert rubus, nes staltieses ir serveteles jau nusibode.. radau schema ir nuotrauka vienos palaidines, ir nezinau nuo ko pradet doh.gif gal galetum padet ir paaiskint kur pradzia ir ka nert pradzioj 4u.gif ikeliu foto ir schema 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ragany, pradek nuo 'ponto dos bojos' bus virsuj krutinei du trikampeliai, tada jau pereisi prie 'ponto da blusa', o uzbaigsi paskutine eile motyvo is 'ponto dos bojos'. nu bent man taip atrodo 4u.gif

Beje, labai daili turetu gautis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spygliusss: 03 liepos 2011 - 15:22
QUOTE(Spygliusss @ 2011 07 03, 16:21)
Ragany, pradek nuo 'ponto dos bojos' bus virsuj krutinei du trikampeliai, tada jau pereisi prie 'ponto da blusa', o uzbaigsi paskutine eile motyvo is 'ponto dos bojos'. nu bent man taip atrodo  4u.gif

Beje, labai daili turetu gautis thumbup.gif

panasiai man aiskino, tik man dar nelabai aisku kaip padaryt tuos du papus ar juo nert atskirai ir sujungt ar kazkaip isvien turetu du nertis?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 07 03, 16:47)
panasiai man aiskino, tik man dar nelabai aisku kaip padaryt tuos du papus ar juo nert atskirai ir sujungt ar kazkaip isvien turetu du nertis?

Pradek nerti atskirai viena 'trikampi',po to antra, po krutine sujungsi i vieneta,kartu pradesi nerti nugara (jei nersi apvaliai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2011 07 03, 22:35)
Pradek nerti atskirai viena 'trikampi',po to antra, po krutine sujungsi i vieneta,kartu pradesi nerti nugara (jei nersi apvaliai) smile.gif

nu as galvoju, kad gal atskirai prieki ir nugara unsure.gif o kaip geriau, tai nezinau.... beje ziuriu, ar ne per ploni siulai, kazko maza gausis man rods... neriu is maxi siulu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 07 04, 11:36)
nu as galvoju, kad gal atskirai prieki ir nugara  unsure.gif o kaip geriau, tai nezinau.... beje ziuriu, ar ne per ploni siulai, kazko maza gausis man rods... neriu is maxi siulu..

mano nuomone axiai labai tinkami 4u.gif
o prieki nugara as visad neriu kartu,nes man siaubingai nepatinka sujungineti siule doh.gif taip grynai asmeninis pasirinkimas, sekmes thumbup.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif ziuresiu kaip gausis, gal isvis nesigaus doh.gif
ryt dar einu pasiimt rankines is siuvyklos,pamusala turejo isiut, neriau vos ne puse metu doh.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 04 liepos 2011 - 23:34
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Norėjau parodyti suknutę kuria nusinėrė mano draugė, kadangi ji nėra čia prisiregistravusi ir dar tik pradeda tokius didesnius darbelius daryti, tai norėjo Jūsų nuomonės. Gal ka reikia pataisyti, gal kokiu minčiu kila. Ačiu Jums už nuomonę būtų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mano nuomone, reikėtų diržo 4u.gif
Atsakyti