Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(lady_m @ 2011 01 17, 19:19)
Gal kas Klaipėdoje užmatėt kur dar yra išparduodama Denim wanted kolekcijos akių pravedimų? g.gif

Vėtrungės Eurokos buvo keletas, berots po 3,99?
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 01 18, 16:43)
Vėtrungės Eurokos buvo keletas, berots po 3,99?

aha,aš šiandienten buvau tai buvo
Atsakyti
Aha, dėkui, radau šiandien, paėmiau paskutinį pilką ir džiaugiuos 4u.gif
Atsakyti
Interniatiniame essence puslapyje jau yra naujovės, kurių,manau, nesulauksime verysad.gif

http://www.essence.e...ng/my-skin.html

http://www.essence.e...-gel-nails.html

4u.gif
Atsakyti
jetau kokiu fainu daikciuku my skin kolekcijoj yra! wub.gif ir essence kremukai visada labai kvepia. bigsmile.gif tikrai bijau, kad ju nesulauksim cry.gif
o del nagu reikmenu kolekcijos manau ji pas mus bus g.gif
Atsakyti
Kažkaip nemanau kad My Skin būtų geri produktai g.gif
Atsakyti
Ohhhooo, my skin tiesiog fantastiška wub.gif
Parašiau Eurokos'ui laišką. Tikiuosi atsakys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 16:06)
Kažkaip nemanau kad My Skin būtų geri produktai  g.gif

kodel Tavo tokia nuomone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 20, 14:24)
jetau kokiu fainu daikciuku my skin kolekcijoj yra! wub.gif  ir essence kremukai visada labai kvepia. bigsmile.gif tikrai bijau, kad ju nesulauksim  cry.gif
o del nagu reikmenu kolekcijos manau ji pas mus bus g.gif

Man nagų reikmenų kolekcija labai patiko įspūdį, laukiu nesulaukiu kol galėsiu gyvai apžiūrėt ir ką nors nusipirkt smile.gif

QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 16:06)
Kažkaip nemanau kad My Skin būtų geri produktai  g.gif

Na aš truputį nusivylus essence veido priežiūros priemonėm pure skin, nors turiu tik toniką ir duo stick nuo spuogų, bet nepateisino lūkesčių, labai eilinės priemonės, galbūt my skin bus geresnė smile.gif
Norėčiau kremuko kokio nors iš tų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 20, 19:35)

Na aš truputį nusivylus essence veido priežiūros priemonėm pure skin, nors turiu tik toniką ir duo stick nuo spuogų, bet nepateisino lūkesčių, labai eilinės priemonės, galbūt my skin bus geresnė smile.gif
Norėčiau kremuko kokio nors iš tų smile.gif

as ir labai noriu pure skin isbandyt. o kur radot? g.gif dar yra prekyboje, ar tai kolekcija be limito? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 20, 20:20)
as ir labai noriu pure skin isbandyt. o kur radot? g.gif  dar yra prekyboje, ar tai kolekcija be limito?  4u.gif

Pure skin Lietuvoje nėra, man atvežė draugė iš Vokietijos, tai pastovi nelimituota kolekcija, bet pas mus jos nėra doh.gif
Atsakyti
O kaip jums šitas blizgis?
Kaip skonis? Braškinis/šerbetas?
user posted image
Atsakyti