sveiki. mano eurokos parduotuvėje (kuri arčiausiai namų) neprekiauja "I love berlin". stende sudėtos tik "white and black" prekės. tad norėjau paklausti, ar kuri nors bandėte tuos akių pieštukus . labiausiai dobintų baltasis.
QUOTE(LoveKitty @ 2011 01 15, 14:13)
štai kaip atrodo sie šešėliai užtepti ant rankos be jokio šešėliu pagrindo
O, ačiū labai
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 15, 12:13)
Gal matet Mole arba Pramones maximoj?
O aš prieš pora dienelių nusipirkau I love Berlin šešėlių paletę, lūpų blizgesį ir nagų laką 'i love this city'
šešėliai patiko tuo, kad veidrodėlis yra ir šiaip spalvos gražios kaip laiko dar neišbandžiau
Lūpų blizgesiuką ėmiau tą rožinį, spalva labai gražiai ant lūpų atrodo tik man jis sausina lūpytes ir nepatogu,kad pirštu reikia tept, šepetuką būtinai reikės įsigyt
O nagų lakų essence labai gražios spalvos man tik laiko tai jie nekaip
O aš prieš pora dienelių nusipirkau I love Berlin šešėlių paletę, lūpų blizgesį ir nagų laką 'i love this city'
šešėliai patiko tuo, kad veidrodėlis yra ir šiaip spalvos gražios kaip laiko dar neišbandžiau
Lūpų blizgesiuką ėmiau tą rožinį, spalva labai gražiai ant lūpų atrodo tik man jis sausina lūpytes ir nepatogu,kad pirštu reikia tept, šepetuką būtinai reikės įsigyt
O nagų lakų essence labai gražios spalvos man tik laiko tai jie nekaip
keista man tie lupu blizgesiukai kaip tik gerai sudrekina, man jie kazkuom panasus i himalaya lupu balzama, kvapas lygiai toks pat ir dengimasis
Gal kas matėt kur nors užsilikusius Metallics šėšėlius išparduoda Vilniuj?
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 15, 20:24)
keista man tie lupu blizgesiukai kaip tik gerai sudrekina, man jie kazkuom panasus i himalaya lupu balzama, kvapas lygiai toks pat ir dengimasis
na aš prieš išvažiuodama į darbą pasitepiau, prieš valandą kokią, tai jau noris kažką dar pasitept O kvapas gal ir primena Himalaya, bet man, kiek pamenu ir tas nepatiko
Papildyta:
Man visai žiemai patinka Creamgloss lūpų blizgis, jis toks tirštas, daugiau užtepu ir atrodo gražiai,irlaiko gerai
Papildyta:
QUOTE(sheeva @ 2011 01 15, 23:46)
Tai ten, kur buvo prekiaujama Metalics kolekcija bandykit žiūrėt
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2011 01 15, 14:59)
Nea, toj pusėj retai būnu Pirkau Šilainiuose o Laisvės alėjoj prie fontano, jei kam dar aktualu, nemačiau kremų
Dėkui
Ieškosiu ryt Pramonėj, o po ryt Mole
Gal kuri turit šitą?
Labai norėčiau atsiliepimų ir kainos
Labai norėčiau atsiliepimų ir kainos
QUOTE(sheeva @ 2011 01 15, 22:46)
Madoj Eurokose maciau isparduoda.
Kremų yra Šilainių Norfos Eurokose. Aš jau turiu pilną kolekciją
O kur Vilniuj rast rankų kremą?Įdomu būtų pabandyt, gal kartais tiktų
gal kas žino kur Klaipėdoje parduodami jau atpiginti rankų kremai?
Gal kas Klaipėdoje užmatėt kur dar yra išparduodama Denim wanted kolekcijos akių pravedimų?
Sveikos, gal kuri nors pirko iš I love Berlin kolekcijos akių želinius padelius? Įdomu būtų kainą sužinot