Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Inspiratative @ 2011 01 14, 18:38)
Rankų kremai jau po 2.97 Lt, nusipirkau mėlyną ir raudoną,  wub.gif  Greitai įsigeria, ir poveikis ilgai išlieka thumbup.gif

Ačiū už naujieną, bėgsiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Rankų kremai jau po 2.97 Lt, nusipirkau mėlyną ir raudoną,  wub.gif  Greitai įsigeria, ir poveikis ilgai išlieka thumbup.gif

Čia įdomu visur?
Atsakyti

Och doh.gif nelaiku nusipirkau kitos firmos rankų kremą. Būčiau iš essence prigriebus, juolab, kad labai kvepia ir tikrai gerai įsigeria į odą.
Atsakyti
Man tai pat idomu Panevezyje kur butu ranku kremukai taip pigiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 01 14, 21:51)
Och  doh.gif nelaiku nusipirkau kitos firmos rankų kremą. Būčiau iš essence prigriebus, juolab, kad labai kvepia ir tikrai gerai įsigeria į odą.

moterytes, jei kreme yra silikono, jis isgaruoja suteikdamas ivaizdi kad isigeria. cia pastabele gal ir neitema, bet neistveriau. thumbup.gif
Atsakyti
Vilnietes, gal girdejot apie eurokos isparduotuve? kaip ten su essence? gal galima rast senu kolekciju mazesnemis kainomis? g.gif pati mastau nuvaziuoti, bet vis nerandu laisvo laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 15, 00:48)
Vilnietes, gal girdejot apie eurokos isparduotuve? kaip ten su essence? gal galima rast senu kolekciju mazesnemis kainomis?  g.gif  pati mastau nuvaziuoti, bet vis nerandu laisvo laiko 4u.gif

Jei apie Kauno išparduotuvę kalba eina, tai nebūna ten senų kolekcijų, asortimentas kaip visur, naujos kolekcijos atvažiuoja kiek paveluotai (savaite vėliau maždaug) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 01 14, 19:14)
Čia įdomu visur?

Aš Kaune keliose Eurokos mačiau, nors ir be akcijos šitų kremų ne visose buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 01 15, 11:41)
Aš Kaune keliose Eurokos mačiau, nors ir be akcijos šitų kremų ne visose buvo g.gif

Gal matet Mole arba Pramones maximoj? 4u.gif

O aš prieš pora dienelių nusipirkau I love Berlin šešėlių paletę, lūpų blizgesį ir nagų laką 'i love this city'
šešėliai patiko tuo, kad veidrodėlis yra ir šiaip spalvos gražios thumbup.gif kaip laiko dar neišbandžiau
Lūpų blizgesiuką ėmiau tą rožinį, spalva labai gražiai ant lūpų atrodo bigsmile.gif tik man jis sausina lūpytes g.gif ir nepatogu,kad pirštu reikia tept, šepetuką būtinai reikės įsigyt smile.gif
O nagų lakų essence labai gražios spalvos man wub.gif tik laiko tai jie nekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 15, 12:13)
Gal matet Mole arba Pramones maximoj?  4u.gif

O aš prieš pora dienelių nusipirkau I love Berlin šešėlių paletę, lūpų blizgesį ir nagų laką 'i love this city'
šešėliai patiko tuo, kad veidrodėlis yra ir šiaip spalvos gražios  thumbup.gif kaip laiko dar neišbandžiau
Lūpų blizgesiuką ėmiau tą rožinį, spalva labai gražiai ant lūpų atrodo  bigsmile.gif tik man jis sausina lūpytes  g.gif ir nepatogu,kad pirštu reikia tept, šepetuką būtinai reikės įsigyt  smile.gif
O nagų lakų essence labai gražios spalvos man  wub.gif  tik laiko tai jie nekaip  doh.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif Tada lūpų blizgėsio man nebereikia ax.gif Turėsiu klausimų apie šešėlius ax.gif :
ar pigmentuoti, ryškios spalvos ant vokų gaunasi, tokios pat, kaip dėžutėje?
kaip tekstūra, ne miltukinė?
ar jie blizgūs, ar matiniai, ar satininiai, ar yra pavienių blizgučių?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 15, 13:56)
Ačiū už komentarą 4u.gif  Tada lūpų blizgėsio man nebereikia  ax.gif Turėsiu klausimų apie šešėlius  ax.gif :
ar pigmentuoti, ryškios spalvos ant vokų gaunasi, tokios pat, kaip dėžutėje?
kaip tekstūra, ne miltukinė?
ar jie blizgūs, ar matiniai, ar satininiai, ar yra pavienių blizgučių?

štai kaip atrodo sie šešėliai užtepti ant rankos be jokio šešėliu pagrindo user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveKitty: 15 sausio 2011 - 13:15
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 15, 11:13)
Gal matet Mole arba Pramones maximoj?  4u.gif

Nea, toj pusėj retai būnu ax.gif Pirkau Šilainiuose smile.gif o Laisvės alėjoj prie fontano, jei kam dar aktualu, nemačiau kremų smile.gif
Atsakyti