Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Tik$a @ 2011 01 10, 19:52)
va, eurokoso puslapyje jau paskelbta, kur yra naujoji kolekcija:
I love Berlin

o Kaune konkrečiai:
KAUNAS Laisvės al.97
KAUNAS P.Lukšio g.60
KAUNAS Baršausko g.66a (MOLAS)
KAUNAS Karaliaus Mindaugo pr.49 (PC"AKROPOLIS")

Tai gal tik nuo šiandien ji pasirodė Kaune, jei vakar mole dar nebuvo?  g.gif

Eurokosai gauna prekes trečiadieniais 4u.gif Saulėtekio Eurokosas šią savaitę naujos kolekcijos dar negaus (bet bus Catrice nauja kolekcija ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 10, 18:40)
Vakar buvau Mole, tai nebuvo dar...  g.gif

Tik vakar isdeliojo ryte 4u.gif
Atsakyti
Norėsiu šešėlių iš naujos kolekcijos ir galbūt koralinio lūpų balzamo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 11, 12:48)
Norėsiu šešėlių iš naujos kolekcijos ir galbūt koralinio lūpų balzamo  rolleyes.gif

As irgi situos galvoju pasiimti, dar nagu lak noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 11, 12:48)
Norėsiu šešėlių iš naujos kolekcijos ir galbūt koralinio lūpų balzamo  rolleyes.gif

Šiandien apžiūrėjau tą koralinį smile.gif Palauksiu nukainavimo jam ir griebsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 11, 18:40)
Šiandien apžiūrėjau tą koralinį  smile.gif  Palauksiu nukainavimo jam ir griebsiu  blush2.gif

Aš tai įtariu, kad su tokiais atsiliepimais, jis nesulauks išpardavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 11, 19:40)
Šiandien apžiūrėjau tą koralinį  smile.gif  Palauksiu nukainavimo jam ir griebsiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš turbūt irgi lauksiu nukainavimų. Nebebus tai nebebus irnesakyk.gif

O gal yra atsiliepimų apie šešėlius? Gal kas nors jau išbandė? smile.gif
Atsakyti
As labai nusivylusi Panevezio PC Babilonas kokybe blink.gif jokios zinios apie i love berlyn doh.gif paklausus kada bus,atsakymas,nezinom gal penktadieni unsure.gif kai kiti miestai jau senai turi verysad.gif ir apskritai essence stendas toks apleistas,nei testeriu prie daugumos blizgiu nk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 12, 15:42)
As labai nusivylusi Panevezio PC Babilonas kokybe blink.gif jokios zinios apie i love berlyn doh.gif  paklausus kada bus,atsakymas,nezinom gal penktadieni unsure.gif kai kiti miestai jau senai turi verysad.gif ir apskritai essence stendas toks apleistas,nei testeriu prie daugumos blizgiu nk doh.gif

Galit net nepasakot... Ten ir tų testerių beveik nėra, o ir konsultantės ten išvis kažkios trenktos. Niekas nė velnio nežino apie tas essence kolekcijas.

O į temą, tai aš irgi manyčiau prigriebsiu tą koralinį blizgį. Domina dar tą šešėlių paletė..
Pudra su blizgučiais - na, man bent jau nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 11, 21:13)
Aš tai įtariu, kad su tokiais atsiliepimais, jis nesulauks išpardavimo  biggrin.gif

Nu bet tų Eurokos mieste kelios, gal visų nenusiaubs biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 01 12, 09:22)
drinks_cheers.gif  aš turbūt irgi lauksiu nukainavimų. Nebebus tai nebebus  irnesakyk.gif

Tai aš irgi tokios pačios nuomonės, jeigu nebus - ne bėda, bus kitų ax.gif

Dažnai yra buvę kad noriu baisiausiai daikto, perku tik ką pasirodžius jam, po kažkiek laiko kai pažeria akcijų.. g.gif Tai dabar jau visad kantriai palaukiu smile.gif Ypač Essence...
Atsakyti
Nusipirkau,bo norėjau,ir nukainotą radau hihihi.gif
Turiu beveik tokios pačios spalvos Maybeline laką,bet tuo negaliu lakuotis-sunkiai lakuojasi,nepatogus šepetėlis ir šiaip nepatinka biggrin.gif Tai keliaus kur norr hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Rankų kremai jau po 2.97 Lt, nusipirkau mėlyną ir raudoną, wub.gif Greitai įsigeria, ir poveikis ilgai išlieka thumbup.gif
Atsakyti