Gal kuri galetu pakomentuoti Multi action tusa po ilgesnio naudojimo? Ar nesausina blakstienu,nesuprastejo jos?
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 14:27)
Gal kuri galetu pakomentuoti Multi action tusa po ilgesnio naudojimo? Ar nesausina blakstienu,nesuprastejo jos?
Naudojausi keletą metų iš eilės - man nesausina, tušas nuostabus
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 13:27)
O man po keliu sav. naudojimo eme byreti ir trupeti, paakiai budavo juodi. Nors padazo labai graziai bet...
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 13:59)
O man po keliu sav. naudojimo eme byreti ir trupeti, paakiai budavo juodi. Nors padazo labai graziai bet...
O paciu blakstienu nesuprastino? Del byrejimo tai dar surizikuociau bent pabandyti,kaip uz tokia kaina,bet svarbiau,kad nesausintu, kas nuo MF,panasu,darosi.
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 14:44)
O paciu blakstienu nesuprastino? Del byrejimo tai dar surizikuociau bent pabandyti,kaip uz tokia kaina,bet svarbiau,kad nesausintu, kas nuo MF,panasu,darosi.
Manau sausins.
Kas liečia problematiškumą dėl ilgesnio Multi action naudojimo - jo nepajutau, šį tušą naudoju ir kartoju jau apie metus laiko. O šiaip, profilaktiškai, blakstienas stiprinu ricinos aliejumi, gal tas ir padeda neišsausėt bei nesuprastėt blakstienoms.
Kažkuri rašė dėl trupėjimo, tai tikrai gali būti, jog nusipirkot jau prasuktą produktą (pati buvau taip kartą išsidūrus ), tad prieš perkant pakuotę reikėtų labai gerai ją apžiūrėti.
Kažkuri rašė dėl trupėjimo, tai tikrai gali būti, jog nusipirkot jau prasuktą produktą (pati buvau taip kartą išsidūrus ), tad prieš perkant pakuotę reikėtų labai gerai ją apžiūrėti.
Mano blakstienoms rožinis tušas nieko blogo nepadarė. Kokios buvo, tokios ir liko. Jei blakstienos nestiprios, galima ricinos aliejumi patepti vakarais, sustiprės
Susidubliavau Reiškias, geras patarimas
Susidubliavau Reiškias, geras patarimas
Sunaudojau kelis iš eilės tuos rožinius, blakstienų nesausino ir nesuprastėjo, jokiais aliejais jų netepu ir kitaip nestiprinu. O jei trupa ir tepa paakius, tikrai prasuktą nusipirkot
Kas Blossoms pudrą turit, ar yra joje pavienių blizgučių?
QUOTE(smilsee @ 2011 05 17, 22:57)
Aš ją turiu, priekaištų visiškai neturiu, gerai suteikia matiškumą, maskavimo nedaug, bet jei dedat ant makiažo pagrindo, visiškai jos pakanka, nekemša porų, žodžiu gera pudrytė už nedidelę kainą