Kur Kaune būtų galima rasti I love Berlin kolekciją?
QUOTE(delfiuka @ 2011 01 10, 15:23)
eurokose prie teismo Laisvs al. šiandien mačiau, bet jaučiu prekybcentriuose (molas, savas, akropolis ir t.t.) jau irgi turėtų būt.
i love berlyn review
bet cia tas balzamas atrodo toks ryskus o as kaip megeja dar aplink lupytes pasitepti pries nakti,tai as rausva sman turbut netiks o baltame blizguciais mazuciai?malonus ant lupu?
bet cia tas balzamas atrodo toks ryskus o as kaip megeja dar aplink lupytes pasitepti pries nakti,tai as rausva sman turbut netiks o baltame blizguciais mazuciai?malonus ant lupu?
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 10, 15:32)
eurokose prie teismo Laisvs al. šiandien mačiau, bet jaučiu prekybcentriuose (molas, savas, akropolis ir t.t.) jau irgi turėtų būt.
Vakar buvau Mole, tai nebuvo dar...
o baltame blizguciais mazuciai?malonus ant lupu?
[/quote]
yra mazuciai perliniai tokie bizguciai ir biski pavieniu didesniu , priklauso kiek balzamo ant lupu uzsitepsi toks ryskumas ir bus as tai kai vos patepu tai nelabai ir matomi tie blizguciai. O siaip blizguciai nera jauciami ant lupu
[/quote]
yra mazuciai perliniai tokie bizguciai ir biski pavieniu didesniu , priklauso kiek balzamo ant lupu uzsitepsi toks ryskumas ir bus as tai kai vos patepu tai nelabai ir matomi tie blizguciai. O siaip blizguciai nera jauciami ant lupu
Nusipirkau ir aš tą rožinį 'i love berlin' balzamą. Ant lupų visai malonus, bet spalvos man nelabai duoda, nes lūpos mano gana ryškios.. Bet šiaip patiko.
ir dar šitą susigundžiau nusipirkt. Tai laabai patiko, malonus ant lupų, duoda šiektiek spalvytės ir skaniai kvepia.
Dar noriu paklaust, gal kuri turi tą mozaikinę pudrą? Kaip ją galima sunaudot,nes man nelabai patinka, kad visas veidas blizgučiais blizga
ir dar šitą susigundžiau nusipirkt. Tai laabai patiko, malonus ant lupų, duoda šiektiek spalvytės ir skaniai kvepia.
Dar noriu paklaust, gal kuri turi tą mozaikinę pudrą? Kaip ją galima sunaudot,nes man nelabai patinka, kad visas veidas blizgučiais blizga
QUOTE(Dziuuule @ 2011 01 10, 19:14)
Nusipirkau ir aš tą rožinį 'i love berlin' balzamą. Ant lupų visai malonus, bet spalvos man nelabai duoda, nes lūpos mano gana ryškios.. Bet šiaip patiko.
as ja turejau bet netycia sudauziau tai kartais kuna pasitepu jei kazka atviresnio rengiuosi vakarui, tai ji man taip ir greiciau baigsis nes ant veido tikrai per blizgi yra
QUOTE(delfiuka @ 2011 01 10, 14:23)
Akropoli jau yra
va, eurokoso puslapyje jau paskelbta, kur yra naujoji kolekcija:
I love Berlin
o Kaune konkrečiai:
KAUNAS Laisvės al.97
KAUNAS P.Lukšio g.60
KAUNAS Baršausko g.66a (MOLAS)
KAUNAS Karaliaus Mindaugo pr.49 (PC"AKROPOLIS")
Tai gal tik nuo šiandien ji pasirodė Kaune, jei vakar mole dar nebuvo?
I love Berlin
o Kaune konkrečiai:
KAUNAS Laisvės al.97
KAUNAS P.Lukšio g.60
Paskaičius rekomendacijų, nusipirkau lūpų balzamą koralinės spalvos Love this city iš naujos kolekcijos. Labai patiko, kad yra gana ryškios koralinės spalvos, gerai drėkina, minkština lūpas, žodžiu 2in1 daugiau niekas neužkabino.
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 10, 20:52)
va, eurokoso puslapyje jau paskelbta, kur yra naujoji kolekcija:
I love Berlin
o Kaune konkrečiai:
KAUNAS Laisvės al.97
KAUNAS P.Lukšio g.60
I love Berlin
o Kaune konkrečiai:
KAUNAS Laisvės al.97
KAUNAS P.Lukšio g.60
*****, kaip negerai, kad nėra Maximos Bazės Eurokos man geriausiai ten būtų. Jeigu kas pamatysit, ar sužinosit, kad ten yra, garsiai šaukit.